Termeni și Condiții
Închide

Navigation Menu+

Testul HALO

450.00 lei
Pret initial:
500 lei
Reducere:
10 %
Timp ramas:

Promoţie încheiată!

Promotie valabila in Clinica Family Clinic din Pipera pentru testul realizat in perioada 9-13 decembrie 2013.

Această promoție s-a încheiat.


Toata lumea stie ca pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin există testul Papanicolau.
Folosirea lui pe scara larga in randul femeilor a determinat o reducere a deceselor datorate cancerului de col uterin cu 70 %.

De curand, un test analog a fost omologat în SUA pentru cancerul de san si este disponibil deja si la FamilyClinic.
Este vorba de “Halo Breast Pap Test” si el deceleaza celulele anormale (atipice) de la nivelul sanului cu pana la 8 ani inainte ca ele sa devina canceroase.

Mamografia, metoda imagistica folosita extensiv ca metoda de screening pentru cancerul mamar, poate decela formatiuni (noduli) localizate la nivelul sanului, doar atunci cand acestea ating o anumita dimensiune.
Spre deosebire de aceasta metoda de screening, avantajul major al testului Halo este acela ca, prin prelevarea de lichid cu celule din sani, examinat apoi microscopic, modificarile patologice pot fi depistate cu mult inainte ca aceste celule sa se constituie intr-o formatiune (nodul).

Sistemul Halo utilizeaza un dispozitiv de aspiratie (o pompa) care aspira lichid din canalele sanilor. Acest lichid este apoi examinat microscopic din punct de vedere al celulelor anormale. Testul diagnosticheaza majoritatea formelor uzuale de cancer de san, dar are si cateva limitari: testul nu poate decela toate cancerele de san, ci doar 95 % din cele mai uzuale forme de cancer, cu predilectie insa cancerul ductal.

Mamografia de baza (prima mamografie) este recomandata tuturor femeilor la varsta de 40 ani. Testul Halo ofera o alternativa de investigatie femeilor mai tinere de 40 ani.

Share: