Carmex

Afișez toate cele 17 rezultate

 • Balsam pentru buze cu SPF 15 si aroma de capsuni, 10 g, Carmex Frumusete si ingrijire

  Balsam pentru buze cu SPF 15 si aroma de capsuni, 10 g, Carmex

  Balsam pentru buze cu SPF 15 si aroma de capsuni, 10 g, Carmex Proprietati; – este un ajutor indispensabil pentru ingrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp;
  – protejeaza impotriva razelor solare datorita factorului de protectie SPF 15, asigura protectia buzelor de actiunea nociva a factorilor din mediul extern, hraneste si hidrateaza profund, redand un efect placut racoritor;
  – ofera protectie in timpul sporturilor precum ski, snowboarding, ciclism precum si in timpul activitatilor nautice. Ingrediente:
  Petrolatum, Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Aroma, Cera Alba,Cetyl Esters, Theobroma Cacao Seed Butter, Benzophenone-3, Paraffinum Liquidum, Camphor, Menthol, Vanillin.

  Mod de utilizare:
  Se poate aplica zilnic, ori de cate ori este necesar.

  Precautii:
  Nu este indicat a fi folosit de catre copii sub varsta de 3 ani.

  Prezentare:
  10 g

 • Balsam reparator pentru buze uscate si crapate, 7.5g, Carmex Buze

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate, 7.5g, Carmex

  Balsamul pentru buze are o formula unica de la Carmex amelioreaza, hidrateaza si calmeaza – rezultatul fiind, buze cu aspect sanatos.

   

   

 • Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu SPF 15, 4,25 gr, Carmex Frumusete si ingrijire

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu SPF 15, 4,25 gr, Carmex

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu SPF 15, 4,25 gr, Carmex Balsam reparator pentru buze uscate și crăpate SPF 15 Balsamul de buze este un ajutor indispensabil pentru îngrijirea pielii crăpate și deshidratate a buzelor, în orice anotimp. Protejează împotriva razelor solare datorită factorului de protecție SPF 15, asigură protecție buzelor față de influențele externe, hrănește și hidratează profund, redând un efect plăcut răcoritor.
  Ingrediente active:
  Camfor, mentol, lanolina, unt de semințe de cacao, vanilină, acid salicilic, esteri cetilici, ceară de albine, ceară de euphorbia, parafină, ulei de semințe de Limnanthes alba, fenol.

  Mod de utilizare:
  Se poate aplica zilnic, ori de câte ori este necesar.

  Precauții:
  Nu este indicat a fi folosit de către copii sub vârsta de 3 ani.

  Prezentare:
  4.25 g

 • Balsam de buze, 4.25g, Carmex Buze

  Balsam de buze, 4.25g, Carmex

  Carmex Stick 4.25g cu SPF15 este un ajutor indispensabil pentru ingrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp.

   

   

 • Balsam reparator pentru buze uscate si crapate, 10g, Carmex Buze

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate, 10g, Carmex

  Balsamul de buze este un ajutor indispensabil pentru ingrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp.

 • Balsam reparator pentru buze uscate cu vanilie, 4,25g, Carmex Buze

  Balsam reparator pentru buze uscate cu vanilie, 4,25g, Carmex

  Balsamul de buze este un ajutor indispensabil pentru ingrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp. 

   

 • Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu aroma de vanilie SPF 15, 4.25 g, Carmex Frumusete si ingrijire

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu aroma de vanilie SPF 15, 4.25 g, Carmex

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu aroma de vanilie SPF 15, 4.25 g, Carmex Balsamul de buze este un ajutor indispensabil pentru îngrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp. Protejeaza impotriva razelor solare datorita factorului de protectie SPF 15, asigura protectie buzelor fata de influentele externe, hraneste si hidrateaza profund, redand un efect placut racoritor. Ingrediente active: Camfor, mentol, lanolina, unt de seminte de cacao, vanilina, acid salicilic, esteri cetilici, ceara de albine, ceara de euphorbia, ulei de seminte de Limnanthes alba parafina, ulei de ricin, fenol, aroma de vanilie. Ingrediente: Petrolatum, Lanolin, Euphorbia Cerifera Cera, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-3, Ozokerite, Cera Alba, Cetyl Esters, Paraffin, Theobroma Cacao Seed Butter, Limmanthes Alba Seed Oil, Aroma, Ricinus Communis Seed Oil, Camphor, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, PPG-3 Benzyl Esther Myristate, Menthol, Ethyl Vanillin, Vanillin, Saccharin, Salicylic Acid. Mod de utilizare: Se poate aplica zilnic, ori de cate ori este necesar. Precautii: Nu este indicat a fi folosit de catre copii sub varsta de 3 ani. Prezentare: 4.25 g

 • Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu aroma de cirese, 10g, Carmex Buze

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu aroma de cirese, 10g, Carmex

  Suferiti de buze uscate si crapate frecvent? Probabil ca inca nu ati facut cunostinta cu brandul de cosmetice Carmex. Ingrijirea excelenta a buzelor a ajuns la noi direct din Statele Unite, unde a fost de mult timp unul dintre cele mai vandute produse din farmacii si alte magazine de produse cosmetice.

 • Balsam pentru buze cu SPF15 si aroma de capsuni, 10g, Carmex Buze

  Balsam pentru buze cu SPF15 si aroma de capsuni, 10g, Carmex

  Este un ajutor indispensabil pentru ingrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp.

   

 • Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu aroma de rodie SPF 15, 4.25 g, Carmex Frumusete si ingrijire

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu aroma de rodie SPF 15, 4.25 g, Carmex

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu aroma de rodie SPF 15, 4.25 g, CarmexProprietati:
  Balsamul de buze este un ajutor indispensabil pentru ingrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp. Protejeaza impotriva razelor solare datorita factorului de protectie SPF 15, asigura protectie buzelor fata de influentele externe, hraneste si hidrateaza profund, redand un efect placut racoritor.

  Ingrediente active:
  Camfor, mentol, lanolina, unt de seminte de cacao, vanilina, acid salicilic, esteri cetilici,ceara de albine, ceara de euphorbia, parafina, ulei de seminte de Limnanthes alba, ulei de ricin, fenol, aroma de rodie.

  Ingrediente:
  Petrolatum, Lanolin, Euphorbia Cerifera Cera, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-3, Ozokerite, Aroma, Cera Alba, Cetyl Esters, Paraffin, Theobroma Cacao Seed Butter, Ricinus Communis Seed Oil, Limmanthes Alba Seed Oil, Camphor, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, PPG-3 Benzyl Esther Myristate, Menthol, Salicylic Acid, Saccharin, Linalool, Limonene.

  Mod de utilizare:
  Se poate aplica zilnic, ori de cate ori este necesar.

  Precautii:
  Nu este indicat a fi folosit de catre copii sub varsta de 3 ani.

  Prezentare:
  4.25 g

 • Balsam ultra-hidratant pentru buze cu aroma de lime SPF15, 4,25g, Carmex Buze

  Balsam ultra-hidratant pentru buze cu aroma de lime SPF15, 4,25g, Carmex

  Un ajutor indispensabil pentru ingrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp.

   

   

 • Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu aroma de rodie SPF15, 4.25g, Carmex Buze

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu aroma de rodie SPF15, 4.25g, Carmex

  Balsamul de buze este un ajutor indispensabil pentru ingrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp.

 • Balsam de buze cu cirese Neon, 7.5 g, Carmex Frumusete si ingrijire

  Balsam de buze cu cirese Neon, 7.5 g, Carmex

  Balsam de buze cu cirese Neon, 7.5 g, Carmex Balsamul de buze Carmex este un ajutor indispensabil pentru îngrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp. Protejeaza impotriva razelor solare datorita factorului de protectie SPF 15, asigura protectie buzelor fata de influentele externe, hraneste si hidrateaza profund, redand un efect placut racoritor. Mod de utilizare:
  Se poate aplica zilnic, ori de cate ori este necesar. Ingrediente:
  Petrolatum, Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cera Alba, Cetyl Esters, Paraffin, Theobroma Cacao Seed Butter, Aroma, Benzophenone-3, Menthol, Camphor, Salicylic Acid, Stevia Rebaudiana Extract, Citral, Limonene, Linalool. Prezentare:
  7.5 g

 • Balsam reparator pentru buze uscate si crapate, 10 gr, Carmex Frumusete si ingrijire

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate, 10 gr, Carmex

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate, 10 gr, Carmex Balsamul de buze Carmex este un ajutor indispensabil pentru ingrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp. Protejeaza impotriva razelor solare, asigura protectie buzelor fata de influentele externe, hraneste si hidrateaza profund, redand un efect placut racoritor. Ingrediente active: Camfor, mentol, lanolina, unt de seminte de cacao, vanilina, acid salicilic, esteri cetilici, ceara de albine. Ingrediente: Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Paraffinum Liquidum, Camphor, Menthol, Salicylic Acid, Ethyl, Vanillin, Parfum, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalol, Geraniol, Citronellol. Mod de utilizare: Se poate aplica zilnic, ori de cate ori este necesar. Precautii: Nu este indicat a fi folosit de catre copii sub varsta de 3 ani. Prezentare: 10 g

 • Balsam stick pentru buze cu SPF 15 si aroma de lime, 4.25 g, Carmex Frumusete si ingrijire

  Balsam stick pentru buze cu SPF 15 si aroma de lime, 4.25 g, Carmex

  Balsam stick pentru buze cu SPF 15 si aroma de lime, 4.25 g, CarmexProprietati:

  • este un ajutor indispensabil pentru ingrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp;
  • protejeaza impotriva razelor solare datorita factorului de protectie SPF 15, asigura protectia buzelor de actiunea nociva a factorilor din mediul extern, hraneste si hidrateaza profund, redand un efect placut racoritor;
  • ofera protectie in timpul sporturilor precum ski, snowboarding, ciclism precum si in timpul activitatilor nautice.

  Mod de utilizare:
  Se poate aplica zilnic, ori de cate ori este necesar. Ingrediente:
  Petrolatum, Lanolin, Euphorbia Cerifera Cera, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-3, Ozokerite, Aroma, Cera Alba, Cetyl Esters, Paraffin, Theobroma Cacao Seed Butter, Limnanthes, Alba Seed Oil, Camphor, Caprylic/ Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, PPG-3 Benzyl Ether, Myristate, Menthol, Salicylic Acid, Vanillin, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. Precautii:
  Nu este indicat a fi folosit de catre copii sub varsta de 3 ani. Prezentare:
  4.25 g

 • Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu aroma de cirese, 10 g, Carmex Frumusete si ingrijire

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu aroma de cirese, 10 g, Carmex

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate cu aroma de cirese, 10 g, Carmex Proprietati:
  Balsamul de buze Carmex este un ajutor indispensabil pentru îngrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp. Protejeaza impotriva razelor solare datorita factorului de protectie SPF 15, asigura protectie buzelor fata de influentele externe, hraneste si hidrateaza profund, redand un efect placut racoritor.

  Ingrediente active:
  Camfor, mentol, lanolina, unt de seminte de cacao, vanilina, acid salicilic, esteri cetilici, ceara de albine, parafina, fenol, aroma de cirese.

  Ingrediente:
  Petrolatum, Lanolin, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetyl Esters, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Benzophenone-3, Camphor, Menthol, Linalol, Geraniol, Citronellol, Benzyl Cinnamate, Geraniol.

  Mod de utilizare:
  Se poate aplica zilnic, ori de cate ori este necesar.

  Precautii:
  Nu este indicat a fi folosit de catre copii sub varsta de 3 ani.

  Prezentare:
  10 g

 • Balsam reparator pentru buze uscate si crapate, 7.5 g, Carmex Frumusete si ingrijire

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate, 7.5 g, Carmex

  Balsam reparator pentru buze uscate si crapate, 7.5 g, CarmexProprietati:
  Balsamul de buze Carmex este un ajutor indispensabil pentru ingrijirea pielii crapate si deshidratate a buzelor, in orice anotimp. Protejeaza impotriva razelor solare, asigura protectie buzelor fata de influentele externe, hraneste si hidrateaza profund, redand un efect placut racoritor.

  Ingrediente active:
  Camfor, mentol, lanolina,unt de seminte de cacao, vanilina, acid salicilic, esteri cetilici, ceara de albine, parafina, fenol.

  Ingrediente:
  Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Paraffin, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba, Camphor, Menthol, Salicylyc Acid, Vanillin, Parfum, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol.

  Mod de utilizare:
  Se poate aplica zilnic, ori de cate ori este necesar.

  Precautii:
  Nu este indicat a fi folosit de catre copii sub varsta de 3 ani.

  Prezentare:
  7.5 g

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa consultaclick.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.