DVR Pharm

Afișez 1 - 60 din 185 de rezultate

 • Magneziu marin japonez, 60 capsule, DVR Pharm Vitamine si suplimente

  Magneziu marin japonez, 60 capsule, DVR Pharm

  Magneziu marin japonez, 60 capsule, DVR Pharm Proprietati:
  Un produs natural, bazat pe un extract marin produs în Japonia, cu o biodisponibilitate foarte mare. Magneziul este un excelent tonic nervos, ajută la refacerea în cazul oboselii, menține oasele și dantura sănătoase, ajută la menținerea sănătății inimii, susține activitatea intelectuală, ajută la reglarea somnului.

  Acțiuni:
  Magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la echilibrul electrolitic, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos și muscular, la sinteza normală a proteinelor, la menținerea sănătății psihice, la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților.

  Compoziție:
  Magneziu marin japonez: 680mg*; gelatină (capsulă); Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) uscată și dezactivată, pulbere: 80mg; Algă calcaroasă fosilizată (Lithothamnium calcareum)-40mg; (*doza zilnică recomandată aduce 374-748mg magneziu, reprezentând 99-199%VNR, VNR=Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011))

  Mod de administrare:
  1-2 capsule pe zi.

  Prezentare:
  60 capsule

 • Ulei esential integral de Maghiran, 10 ml, Bionovativ Frumusete si ingrijire

  Ulei esential integral de Maghiran, 10 ml, Bionovativ

  Ulei esential integral de Maghiran, 10 ml, Bionovativ Proprietati:
  Maghiranul contribuie la o relaxare optima, ajuta la mentinerea unui somn sanatos; sustine functionarea normala a sistemului nervos. Este folosit in primul rand pentru in cazul anxietatii si pentru reducerea stresului. Mod de administrare:
  Se iau cate 3-4 picaturi, de 2 ori pe zi. Fiecare doza se dizolva in prealabil intr-o lingurita de miere sau intr-un sfert de lingurita de ulei alimentar. Ingrediente:
  Maghiran (Majorana hortensia), ulei esential 100%. Prezentare:
  10 ml

 • Algă calcaroasă, 60 capsule, Dvr Pharm Vitamine si suplimente

  Algă calcaroasă, 60 capsule, Dvr Pharm

  Algă calcaroasă, 60 capsule, Dvr PharmProprietati:
  Conține Calciu de cea mai bună calitate, Magneziu, Fier și alte oligo-elemente (Mangan, Seleniu, Bor, Siliciu) în formă biologică, asimilabilă.
  Algă calcaroasă conține:
  Fier – susține oxigenarea celulară, funcțiile creierului, asigură energia organismului. Combate anemia feriprivă.
  Calciu – este principalul “material” din care sunt făcute oasele și dinții, asigurând și transmiterea impulsurilor nervoase, reglarea glicemiei, a metabolismului pe ansamblu. Alga calcaroasă este constituită în proporție de peste 30% din calciu.
  Magneziu – este important în menținerea echilibrului psihic, în normalizarea somnului, pentru sănătatea oaselor și a dinților.
  Zinc – este implicat în procesele de regenerare celulară, asigură alături de seleniu, protecția în fața infecțiilor, afecțiunilor tumorale, bolilor degenerative.
  Mangan – deși prezent în mici cantități în organismul uman, la fel ca și în această algă, el este vital pentru echilibrul hormonal, pentru funcția de procreere, pentru asimilarea altor minerale.
  Fosfor – important pentru oase, sistemul nervos, precum și pentru metabolismul grăsimilor.
  Seleniu – ne apără de cancer, asigură buna funcționare a sistemului imunitar, antioxidant.
  Crom – ajută la menținerea glicemiei în limite normale, contribuie la procesul de reglare ponderală, echilibrează apetitul alimentar.

  Compoziție:
  Alga calcaroasa (Lithothamnium calcareum) extract: 600mg (conține 180mg calciu: 22,5% din DZR, 14mg magneziu: 4,7% din DZR și 0,9 mg fier:12,5% din DZR); gelatină (capsulă)-100mg.

  Mod de administrare:
  Copii (3-14 ani): 4 capsule/zi, tineri peste 14 ani și adulți: 6 capsule/zi; femei însărcinate sau care alaptează: 6 capsule/zi.

  Contraindicații:
  Hipercalcemie.

  Prezentare:
  60 capsule

 • Meditatie, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ Frumusete si ingrijire

  Meditatie, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ

  Meditatie, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ Proprietati:
  Susține rezistența fiziologică a organismului în condiții ambientale severe;
  Susține apărarea naturală a organismului, susține sistemul imunitar;
  Protejează de acțiunea radicalilor liberi datorați stresului, expunerii la radiatii UV si la condiții de mediu severe;
  Susține mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor;
  Susține digestia și contribuie la confortul digestiv. Mod de utilizare:
  Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Contraindicații/Precautii:
  A nu se utiliza nediluat. Se utilizează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A nu se consuma de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează.
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.
  Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr.15131/04.09.2021

  Ingrediente:
  Uleiuri esențiale de:Mentă-dulce (Mentha viridis): 3,5 ml;Arbore de Tămâie sacră (Boswellia sacra): 2,5 ml; Chimen (Carum carvi): 0,2 ml; Santal (Santalum austrocaledonicum): 0,1 ml; Salvie-dulce (Salvia sclarea): 0,4 ml; Geranium (Pelargonium graveolens): 0,4 ml; Smirnă (Commiphora myrrha): 0,2 ml. Prezentare:
  10 ml.

 • Vitamina D Naturala Premium, 60 capsule, DVR Pharm Vitamine si suplimente

  Vitamina D Naturala Premium, 60 capsule, DVR Pharm

  Vitamina D Naturala Premium, 60 capsule, DVR PharmProprietati:
  Contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătății sistemului osos, la menținerea funcției normale a sistemului muscular și a sistemului imunitar; participă la procesul de diviziune celulară. Ingrediente:
  Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), uscată și dezactivată, pulbere: 422mg; capsulă tare de gelatină; Drojdie-de-bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu vitamina D*: 28mg. *Doza zilnică recomandată aduce: 5,6 mcg (224 UI): 112%VNR (Valori Nutriționale de Referință). Mod de administrare:
  1 capsula/zi Prezentare:
  60 capsule

 • DVR-Stem Helper, 120 capsule, Dvr Pharm Vitamine si suplimente

  DVR-Stem Helper, 120 capsule, Dvr Pharm

  DVR-Stem Helper, 120 capsule, Dvr Pharm Spirulina ajută la menținerea microcirculatiei sanguine normale, susține rezistența fizică și mentală a organismului.
  Seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și a glandei tiroide; contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, susține spermatogeneza normală, contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor. Ingrediente active per capsulă:
  Spirulină (Spirulina platensis), pulbere: 469,8 mg.
  Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1 cu min. 50% polizaharide: 30 mg.
  Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 2000 ppm Seleniu: 10 mg*.
  Salvie (Salvia officinalis), ulei esențial: 0,05 mg.
  Salvie-dulce/Serlai (Salvia sclarea), ulei esențial: 0,05 mg.
  Ravintsara (Cinnamomum camphora), ulei esențial: 0,05 mg.
  Arbore de Tămâie (Boswellia serrata), ulei esențial: 0,05 mg.
  Capsulă tare de gelatină.
  (*doza zilnică recomandată aduce 80 mcg Seleniu, reprezentand 145% VNR (Valori Nutriționale de Referință) Mod de administrare:
  Câte 2 capsule, de două ori pe zi. Pentru situații speciale, la recomandarea consultantului de specialitate, câte 2 capsule, de 3 ori pe zi. Prezentare:
  120 capsule

 • Ulei volatil de menta dulce, 10 ml, Bionovativ Uleiuri esențiale

  Ulei volatil de menta dulce, 10 ml, Bionovativ

  Ulei volatil de menta dulce, 10 ml, BionovativProprietati:
  Așa cum o arată și numele, uleiul de mentă dulce este mai delicat, mai blând ca acțiune decât cel de mentă piperată. În timp ce menta piperată este expertă în bolile respiratorii, menta dulce acționează mai eficient la nivelul sistemului digestiv și al celui nervos. Datorită blândeții acțiunii și a aromei agreabile, menta dulce este mult mai folosită ca și condiment sau adaos alimentar. Interesant este că majoritatea gumei de mestecat are la bază uleiul volatil de mentă dulce, care până acum nu a putut fi imitat cu succes de nicio substanță de sinteză. Dar, să aflăm mai multe despre efectele terapeutice ale uleiului de mentă dulce.

  Acțiuni:
  Intern: carminativ (reduce gazele intestinale), calmant gastro-intestinal, anti-diareic, antiseptic digestiv, antispastic digestiv, antivomitiv (anti-emetic), emenagog, antispastic general, calmant al durerilor de cap.
  Extern: relaxant psihic, relaxant muscular, stimulent ușor al activității cerebrale.

  Ingrediente:
  Mentă-dulce (Mentha viridis), ulei esențial 100%.

  Mod de administrare:
  Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

  Precauții:
  Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă.

  Contraindicații:
  Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Lamiaceae (Labiatae).

  Prezentare:
  10 ml

 • Telom-R Imunomod, 120 cspsule, DVR Pharm Vitamine si suplimente

  Telom-R Imunomod, 120 cspsule, DVR Pharm

  Telom-R Imunomod, 120 cspsule, DVR Pharm Proprietati:
  Telom-R Imunomod conține principii active cu rol în îmbunătățirea imunității. De asemenea, unele ingrediente ale sale contribuie la adaptarea la diferitele tipuri de stres. Produsul are următoarele acțiuni fiziologie:
  – contribuie la menținerea sănătății imunitare, susține apărarea naturală a organismului
  – contribuie la apărarea organismului împotriva agenților externi
  – crește rezistența organismului în caz de condiții ambientale neprielnice;
  – este un tonic ce contribuie la activitatea adaptogenă

  Acțiuni fiziologice:
  Astragalus membranaceus: contribuie la menținerea sănătății imunitare, susține apărarea naturală a organismului, contribuie la apărarea organismului împotriva agenților externi, crește rezistența organismului în caz de condiții ambientale neprielnice; este un tonic ce contribuie la activitatea adaptogenă, susține rezistența fizică și mintală a organismului.
  Arborele-de-tămâie: Sprijină starea de sănătate a plămânilor.
  Vitamina C: contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar; contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Ingrediente/capsulă:
  Capsulă tare de gelatină; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1, cu min. 50% polizaharide, uscat: 80mg; Panseluță-sălbatică/ Trei-frați-pătați (Viola tricolor), părți aeriene, extract hidroalcoolic 5:1 (maltodextrină): 80mg; Panseluță-sălbatică/ Trei-frați-pătați (Viola tricolor), părți aeriene, pulbere: 80mg; Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene, pulbere 71,92mg; Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata), rășină, extract 5-10:1, uscat, cu 70-85% acizi boswellici: 40mg; Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos (maltodextrină) cu min. 17% acid ascorbic: 40mg*; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Molibden: 40mg**; Salvie (Salvia officinalis), ulei esențial: 0,04mg; Portocală-dulce (Citrus sinensis), ulei esențial: 0,04mg. *Doza recomandată furnizează 13,6-27,2mg vitamina C, reprezentând 17-34% VNR; **Doza zilnică recomandată conține 32-64mcg Molibden, reprezentând 64-128% VNR (Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).
  Extractele din compoziţia TELOM-R Imunomod au efect benefic în:
  – ameliorarea simptomelor rinitei alergice, sinuzitei cronice;
  – alergii digestive sau respiratorii;
  – psoriazis, lupus eritematos;
  – colagenoze, alergii, eczeme alergice la nivelul pielii;
  – bronşită cronică, astm;
  – boli articulare cu componență auto-imună.

  Mod de administrare:
  Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

  Precauții:
  Nu se cunosc.

  Prezentare:
  120 capsule

 • Anxiodren, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ Uleiuri esențiale

  Anxiodren, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ

  Anxiodren, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, BionovativProprietati:
  -susține starea de bine, funcția mentală și cognitivă
  -susține rezistența organismului în condiții ambientale severe
  -susține calmul, relaxarea, calitatea și sănătatea somnului
  -susține confortul tractului respirator
  -susține metabolismul grăsimilor și a glucidelor Ingrediente:
  Uleiuri esențiale de:
  -Brad-siberian (Abies sibirica): 4,5 ml;
  -Arbore-de-Tămâie–sacră (Boswellia sacra): 1,8 ml;
  -Ienupăr (Juniperus communis): 1,2 ml;
  -Mentă-dulce (Mentha viridis): 1 ml;
  -Dafin (Laurus nobilis): 0,8 ml;
  -Mușețel (Matricaria chamomilla): 0,5 ml;
  -Roiniță (Melissa officinalis): 0,2 ml. Mod de utilizare:
  Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Contraindicații:
  Poate interacționa cu anticoagulantele la administrare concomitentă.
  A nu se utiliza nediluat. Se utilizează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A nu se consuma de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează. Contraindicat persoanelor cu boli autoimune. Contraindicat în caz de litiază biliară, inflamații biliare, ocluzii ale căilor biliare, afecțiuni hepatice grave. Precautii:
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr.15118/27.08.2021 Prezentare:
  10 ml

 • Ulei esențial integral de rozmarin, 10 ml, Bionovativ Frumusete si ingrijire

  Ulei esențial integral de rozmarin, 10 ml, Bionovativ

  Ulei esential integral de rozmarin, 10 ml, Bionovativ Susține funcționarea normală a sistemului nervos. Contribuie la buna funcționare a aparatului respirator. Susține funcționarea normală a sistemului digestiv și funcționarea normală a sistemului imunitar. Ingrediente:
  Rozmarin (Rosmarinus officinalis), ulei esențial 100%. Mod de utilizare:
  Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Precauții:
  Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Lamiaceae (Labiatae). Prezentare:
  10 ml

 • Coenzima Q10, 60 capsule, DVR Pharm Vitamine si suplimente

  Coenzima Q10, 60 capsule, DVR Pharm

  Coenzima Q10, 60 capsule, DVR PharmProprietati:
  – esentiala pentru caile metabolice de producere a energiei si, mai mult, actioneaza ca un antioxidant;
  – Coenzima Q10 este continuta in alimente (carne, inima, ficat, oua), dar poate fi distrusa in timpul prepararii mancarii;
  – absenta coenzimei Q10 limiteaza energia si reduce toate procesele biochimice celulare;
  – produsul care contine coenzima Q10 va va oferi toata energia necesara functionarii normale a inimii;
  – amelioreaza functia sistemului imunitar, regleaza metabolismul si va mentine activi;
  – contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular;
  – la mentinerea structurii si functionalitatii normale a ficatului si la functia cognitiva normala;
  – sustine efortul fizic si intelectual. Mod de administrare:
  1-2 capsule pe zi Ingrediente:
  Capsula tare de gelatina;
  Coenzima Q10: 50mg;
  Napraznic (Geranium robertianum), parti aeriene, pulvis: 40mg;
  Musetel (Matricaria chamomilla), flori, pulvis: 40mg; Kelp (Fucus vesiculosus), thal, pulvis: 40mg;
  Ginkgo biloba, frunze, pulvis: 40mg; Maslin (Olea europaea), frunze, pulvis: 40mg. Prezentare:
  60 capsule

 • Ulei esențial de salvie dulce, 10 ml, Bionovativ Uleiuri esențiale

  Ulei esențial de salvie dulce, 10 ml, Bionovativ

  Ulei esential de salvie dulce, 10 ml, Bionovativ Utilizată în mod tradițional pentru susținerea digestiei. Contribuie la confortul digestiv, la susținerea digestiei, la confortul în timpul menopauzei. Ajută în cursul ciclului premenstrual, la menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor. Ingrediente:
  Salvie-dulce (Salvia sclarea), ulei esențial 100%. Mod de utilizare:
  Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Precauții:
  A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se va administra copiilor și tinerilor sub 18 ani sau persoanelor cu epilepsie. Prezentare:
  10 ml

 • DVR-Stem Prostată, 60 capsule, Dvr Pharm Vitamine si suplimente

  DVR-Stem Prostată, 60 capsule, Dvr Pharm

  DVR-Stem Prostata, 60 capsule, Dvr PharmProprietati:
  – contribuie la menținerea metabolismului celular normal și a sănătății celulelor;
  – contribuie la funcționarea normală a prostatei și a aparatului genito-urinar în general;
  – susține buna gestionare a stresului organic produs de interacțiunea cu radiațiile și substanțele toxice. Ingrediente active per capsulă:
  Șofran de India (Curcuma longa), rizom, pulbere: 90 mg.
  Palmier-pitic (Serenoa repens), fructe, extract apos 1:1 (maltodextrină): 80 mg.
  Lăptișor de matcă liofilizat: 50 mg.
  Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, pulbere: 40 mg.
  Gheara-mâței (Uncaria tomentosa), scoarță, pulbere: 40 mg.
  Coada-calului (Equisetum arvense), părti aeriene, extract hidroalcoolic cu min. 7% siliciu: 30 mg.
  Coacăz-negru (Ribes nigrum), frunze, extract apos cu min. 3% flavonoide: 30 mg.
  Palmier-pitic (Serenoa repens), fructe, extract 4:1 în dioxid de carbon supercritic, cu min. 25 acizi grași: 20 mg.
  Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 2000 ppm Seleniu: 20 mg.
  (*Doza maximă recomandată aduce 80-160 mcg Seleniu – 145-290% VNR). Mod de administrare:
  Se iau 1-2 capsule de 2 ori pe zi, dimineața și seara. Pentru remedierea pe cale naturală a afecțiunilor cronice la nivelul prostatei, tratamentul este de lungă durată, primele efecte apărând după 30-40 de zile și trebuind consolidate prin cure succesive de câte 60 de zile, urmate de 10-20 de zile de pauză. Precauții și contraindicații:
  Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente. Prezentare:
  60 capsule

 • Zinc, Seleniu cu Vitamina C Naturala, 60 capsule, DVR Pharm Vitamine si suplimente

  Zinc, Seleniu cu Vitamina C Naturala, 60 capsule, DVR Pharm

  Zinc, Seleniu cu Vitamina C Naturala, 60 capsule, DVR Pharm Proprietati:
  Împreună, aceste oligoelemente sunt printre cele mai puternice imunostimulente, antitumorale și reglatoare ale activității hormonale cunoscute. Apoi, zincul și seleniul, extrase din drojdia de bere, sunt în momentul de față cele mai active și mai bine tolerate forme de administrare a acestor oligoelemente, la ele adăugându-se vitamina C naturală, extrasă din fructe de Acerola. Ingrediente:
  Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), uscată și inactivată,pulbere: 276mg; gelatină, capsulă tare; Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos cu min. 17% acid ascorbic*: 60mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min.100000ppm Zinc*: 50mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Seleniu* 14mg(*porția zilnică recomandată aduce 20,4mg vitamina C, reprezentând 25,5%VNR; 10mg Zinc, reprezentând 100% VNR; 56mcg Seleniu, reprezentând 102 %VNR; VNR=Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011). Mod de administrare:
  2 capsule de 2 ori pe zi Prezentare:
  60 capsule

 • DVR Silueta, 60 capsule, DVR Pharm Sistemul digestiv

  DVR Silueta, 60 capsule, DVR Pharm

  Extractul de Konjak este singurul atestat, deocamdata, de Agentia Europeana pentru Securitate Alimentara (EFSA) ca avand efecte de scadere in greutate.

 • Revigorare, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ Frumusete si ingrijire

  Revigorare, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ

  Revigorare, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, BionovativProprietati:
  -susține funcția mentală
  -este utilă în cazul senzației de picioare grele
  -susține funcționarea sistemului nervos
  -susține digestia, funcționarea normală a stomacului și a tractului intestinal Ingrediente:
  Uleiuri esențiale de:
  -Ravintsara (Cinnamomum camphora): 3 ml;
  -Brad-siberian (Abies sibirica): 3 ml;
  -Eucalipt (Eucalyptus globulus): 2 ml;
  -Salvie (Salvia officinalis): 1 ml;
  -Arbore-de-Tămâie (Boswellia serrata): 0,2 ml;
  -Chimen (Carum carvi): 0,2 ml;
  -Cardamom (Elettaria cardamomum): 0,2 ml;
  -Arbore-de-Tămâie–sacră (Boswellia sacra): 0,2 ml;
  -Trandafir (Rosa damascena): 0,2 ml. Mod de utilizare:
  Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Contraindicații:
  A se consuma pe o perioadă limitată de timp. Poate interacționa cu anticoagulantele la administrare concomitentă.
  A nu se utiliza nediluat. Se utilizează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, de către copii, persoanele care suferă de epilepsie, boli autoimune. Precautii:
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr.15119/27.08.2021 Prezentare:
  10 ml

 • Tirodren Bionovativ, 60 capsule, Dvr Pharm Vitamine si suplimente

  Tirodren Bionovativ, 60 capsule, Dvr Pharm

  Tirodren Bionovativ, 60 capsule, Dvr Pharm Spirulina susține tonusul și vitalitatea; contribuie la menținerea unor valori ale glicemiei sănătoase. Șofran-de-India – contribuie la apărarea naturală a organismului, are proprietăți antioxidante. Ingrediente active per capsulă:
  Spirulină (Spirulina platensis), pulbere: 500,5 mg; capsulă de gelatină; Șofran-de-India (Curcuma longa), rizom și rădăcini, extract cu 95% curcumină: 16,5 mg; Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata), rășină, extract 5-10:1, uscat cu 70-85% acizi boswelici: 16,5 mg; Șofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.), rizom, pulbere: 16,5 mg. Mod de utilizare:
  Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi, dimineața și seara.

  Prezentare:
  60 capsule

 • Relaxare, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ Uleiuri esențiale

  Relaxare, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ

  Relaxare, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, BionovativProprietati:
  -contribuie la relaxarea optimă
  -susține calmul în caz de tensiune, iritabilitate, stare de neliniște
  -are efect calmant, susține relaxarea și somnul de calitate
  -susține funcționarea sistemului nervos
  -contribuie la circulația sângelui care este asociată cu performanța și creativitatea creierului Ingrediente:
  Uleiuri esențiale de:
  -Lămâie (Citrus limon): 2,5 ml;
  -Lavandă (Lavandula angustifolia): 1,8 ml;
  -Portocală-dulce-de-Valencia (Citrus sinensis): 1,7 ml;
  -Arbore-de-Tămâie–sacră (Boswellia sacra): 1,5 ml;
  -Lavandă (Lavandula officinale): 0,7 ml;
  -Mandarin-roșu (Citrus nobilis/ reticulata): 0,5 ml;
  -Busuioc (Ocimum basilicum): 0,5 ml;
  -Dafin (Laurus nobilis): 0,5 ml;
  -Cardamom (Elettaria cardamomum): 0,3 ml. Mod de utilizare:
  Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Contraindicații:
  oate interacționa cu anticoagulantele la administrare concomitentă.
  A nu se utiliza nediluat. Se utilizează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A nu se consuma de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu boli autoimune. Precautii:
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr.15112/27.08.2021 Prezentare:
  10 ml

 • Tensio, 60 capsule, DVR Pharm Scaderea colesterolului

  Tensio, 60 capsule, DVR Pharm

  Tensio este un produs 100% natural, care inglobeaza cateva dintre cele mai eficiente ingrediente pentru sanatatea aparatului cardiovascular. Acestea actioneaza pe mai multe cai simultan, pentru reglarea in mod natural a tensiunii arteriale.

 • Telom-R Sirop, 150 ml, DVR Pharm Vitamine si suplimente

  Telom-R Sirop, 150 ml, DVR Pharm

  Telom-R Sirop, 150 ml, DVR Pharm Contribuie la menținerea funcționalității și integrității normale a epiteliilor căilor respiratorii medii și superioare și la funcționarea normală a sistemului imunitar; susține sinteza ADN-ului, procesele de diviziune celulară normală din organism și funcționarea normală a centrilor nervoși care controlează activitatea la nivelul căilor respiratorii. Ingrediente:
  Miere: 20%; Zahăr: 20%; extract apos 1:20 din: Lichen -de-piatră (Cetraria islandica), thal: 9%; Iarbă-mare (Inula helenium), rădăcină: 9%; Ridiche-neagră (Raphanus sativus niger), rădăcină: 8%; Eucalipt (Eucalyptus globulus), frunze: 8%; Urzică (Urtica dioica), rădăcină: 8%; Ghimbir (Zingiber officinale), rădăcină: 7%; Portocal-dulce (Citrus sinensis), coajă: 7%; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1, uscat: 2%; Grindelia (Grindelia robusta), extract apos 4:1, uscat: 1%; agent de îngroșare: guma Acacia; conservanți: sorbat de potasiu; benzoat de sodiu; Mentă (Menta piperita), ulei esențial: 0,1%; Pin-siberian (Abies sibirica), ulei esențial: 0,1%. Mod de utilizare:
  Câte 1 linguriță (5 ml.), de 2-4 ori pe zi. A se agita înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 30 zile. Prezentare:
  150 ml

 • Detox, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ Vitamine si suplimente

  Detox, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ

  Detox, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ Proprietati:

  • Menține funcția excretorie a rinichilor, util în eliminarea pe cale renală a apei;
  • Conține antioxidanți care pot proteja de acțiunea radicalilor liberi în caz de aport alimentar insuficient;
  • Contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal și a stomacului;
  • Protejează de acțiunea radicalilor liberi datorați stresului, alcoolismului, expunerii la radiații UV și la condiții de mediu severe;
  • Susține funcționarea optimă a sistemului respirator.

  Mod de utilizare:
  Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Contraindicații/Precautii:
  A nu se utiliza nediluat. Se utilizează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A nu se consuma de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu epilepsie, litiază biliară, inflamații biliare, ocluzii ale căilor biliare, afecțiuni hepatice grave, alergie la Anason, tineri sub 18 ani.
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.
  Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr.15130/04.09.2021

  Ingrediente:
  Uleiuri esențiale de: Ienupăr (Juniperus communis): 4 ml; Salvie (Salvia officinalis): 3 ml; Arbore de ceai (Melaleuca alternifolia): 1 ml; Cardamom (Elettaria cardamomum): 1 ml; Salvie dulce (Salvia sclarea): 0,4 ml; Mentă (Mentha piperita): 0,4 ml; Anason (Pimpinella anisum): 0,2 ml. Prezentare:
  10 ml.

 • Protectie, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ Uleiuri esențiale

  Protectie, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ

  Protectie, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, BionovativProprietati:
  -susține rezistența fiziologică a organismului în condiții ambientale severe
  -susține sistemul imunitar
  -susține funcția mentală
  -susține sănătatea sistemului cardiovascular, are efect tonic, susține capacitatea de muncă mentală
  -susține transportul oxigenului de către globulele roșii Ingrediente:
  Uleiuri esențiale de:
  -Arbore-de-Tămâie (Boswellia serrata): 3 ml;
  -Angelica (Angelica archangelica): 2,5 ml;
  -Mentă-dulce (Mentha viridis): 2,5 ml;
  -Arbore-de-Tămâie–sacră (Boswellia sacra): 1 ml;
  -Smirnă (Commiphora myrrha): 0,4 ml;
  -Oregano (Origanum vulgare): 0,4 ml;
  -Cimbru (Thymus saturejoides): 0,2 ml Mod de utilizare:
  Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Contraindicații:
  Poate interacționa cu anticoagulante (heparină), agenți trombolitici – le potențează efectul.
  A nu se utiliza nediluat. Se utilizează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A nu se consuma de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează. Precautii:
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr.15132/04.09.2021 Prezentare:
  10 ml

 • TELOM-R sirop copii, 150 ml, DVR Pharm Mama si copilul

  TELOM-R sirop copii, 150 ml, DVR Pharm

  Proprietăți: Acest produs conține o formulă originală, pe bază de extracte 100% naturale, care stimulează funcțiile acestor telomeri, crescând exponențial imunitatea, regenerând și întinerind organismul. Ingrediente: Extract apos 1:20 din: Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), flori, Lichen-de-piatră (Cetrăria islandică), Iarbă-mare (Inula helenium), rădăcina, Ridiche-neagră (Raphanus sativus niger), rădăcina, Urzica (Urtică dioică), rădăcina; Ghimbir (Zingiber officinale), rădăcina; Eucalipt (Eucalyptus globulus), frunze; Portocal-dulce (Citrus sinensis), coaja: 54,5%; miere: 20%; zahăr: 20%; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, extract hidroalcoolic 20:1, uscat: 2%; agent de îngroșare: guma Acacia; Grindelia (Grindelia robustă), extract apos 4:1, uscat: 1%; Acerola (Malphigia glabră), fructe, extract apos, uscat 11:1, cu min17% acid ascorbic: 0,5%; conservanți: sorbat de potasiu; benzoat de sodiu: Eucalipt (Eucalyptus globulus), ulei esențial: 0,1%; Menta-dulce (Mentha viridis), ulei esențial: 0,1%. Acțiuni fiziologice: Contribuie la menținerea funcționalității și integrității normale a epiteliilor cailor respiratorii medii și superioare și la funcționarea normală a sistemului imunitar; susține sinteza ADN-ului, procesele de diviziune celulară normală din organism și funcționarea normală a centrilor nervoși care controlează activitatea la nivelul cailor respiratorii. Mod de administrare: 1-3 ani – 1/2 lingurița, de 3 ori/zi, 3-7 ani – 1 linguriță, de 2 ori/zi, 7-12 ani – 1 linguriță, de 3 ori/zi, 12-16 ani – 1-2 lingurițe, de 2-3 ori/zi Precauții și contraindicații: Alergie la oricare dintre componentele produsului, diabet. Prezentare: 150 ml

 • Tirodren Bionovativ, 120 capsule, Dvr Pharm Vitamine si suplimente

  Tirodren Bionovativ, 120 capsule, Dvr Pharm

  Tirodren Bionovativ, 120 capsule, Dvr Pharm Spirulina susține tonusul și vitalitatea; contribuie la menținerea unor valori ale glicemiei sănătoase. Șofran-de-India – contribuie la apărarea naturală a organismului, are proprietăți antioxidante. Ingrediente active per capsulă:
  Spirulină (Spirulina platensis), pulbere: 500,5 mg; capsulă de gelatină; Șofran-de-India (Curcuma longa), rizom și rădăcini, extract cu 95% curcumină: 16,5 mg; Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata), rășină, extract 5-10:1, uscat cu 70-85% acizi boswelici: 16,5 mg; Șofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.), rizom, pulbere: 16,5 mg. Mod de utilizare:
  Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi, dimineața și seara.

  Prezentare:
  120 capsule

 • Ulei volatil de menta dulce, 10 ml, Bionovativ Frumusete si ingrijire

  Ulei volatil de menta dulce, 10 ml, Bionovativ

  Ulei volatil de menta dulce, 10 ml, BionovativProprietati:
  Așa cum o arată și numele, uleiul de mentă dulce este mai delicat, mai blând ca acțiune decât cel de mentă piperată. În timp ce menta piperată este expertă în bolile respiratorii, menta dulce acționează mai eficient la nivelul sistemului digestiv și al celui nervos. Datorită blândeții acțiunii și a aromei agreabile, menta dulce este mult mai folosită ca și condiment sau adaos alimentar. Interesant este că majoritatea gumei de mestecat are la bază uleiul volatil de mentă dulce, care până acum nu a putut fi imitat cu succes de nicio substanță de sinteză. Dar, să aflăm mai multe despre efectele terapeutice ale uleiului de mentă dulce.

  Acțiuni:
  Intern: carminativ (reduce gazele intestinale), calmant gastro-intestinal, anti-diareic, antiseptic digestiv, antispastic digestiv, antivomitiv (anti-emetic), emenagog, antispastic general, calmant al durerilor de cap.
  Extern: relaxant psihic, relaxant muscular, stimulent ușor al activității cerebrale.

  Ingrediente:
  Mentă-dulce (Mentha viridis), ulei esențial 100%.

  Mod de administrare:
  Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

  Precauții:
  Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă.

  Contraindicații:
  Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Lamiaceae (Labiatae).

  Prezentare:
  10 ml

 • Prostaveg, 120 capsule, Bionovativ Vitamine si suplimente

  Prostaveg, 120 capsule, Bionovativ

  Prostaveg, 120 capsule, Bionovativ Proprietati:
  Poate sa contribuie la functionarea normala a prostatei si a aparatului genito-urinar.

  Actiuni:
  Contribuie la mentinerea metabolismului celular normal si a sanatatii celulelor;
  Contribuie la functionarea normala a prostatei si a aparatului genito-urinar in general;
  Sustine buna gestionare a stresului organic produs de interactiunea cu radiatiile si substantele toxice;
  Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

  Ingrediente/capsula:
  Capsule vegetale; Sofran-de-India (Curcuma longa), rizom, pulbere: 90mg; Palmier-pitic (Serenoa repens), fructe, extract apos 1:1: 80mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, extract hidroalcoolic 20:1 cu min 50% polizaharide: 50mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, pulbere: 40mg; Gheara-matei (Uncaria tomentosa), scoarta, pulbere: 40mg; Coada calului (Equisetum arvense), parti aeriene, extract apos (silice) cu min 7% siliciu: 30mg; Coacaz negru (Ribes nigrum), frunze, extract apos cu min.15% polifenoli: 30mg; Palmier-pitic (Serenoa repens), fructe, extract 4:1 in dioxid de carbon supercritic, cu min. 25 acizi grasi: 20mg; Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Seleniu: 20mg*. *Doza recomandata aduce 80-160mcg Seleniu (145-290%VNR).

  Mod de administrare:
  Cate 1-2 capsule, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

  Precautii:
  A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se consuma de preferinta, inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

  Prezentare:
  120 capsule

 • Telom-R Respirator, 120 capsule, Dvr Pharm Vitamine si suplimente

  Telom-R Respirator, 120 capsule, Dvr Pharm

  Telom-R Respirator, 120 capsule, Dvr Pharm

  Proprietăți:
  – calmant pentru gât, ajută tractul respirator superior;
  – ajutor valid și eficient în timpul sezonului rece;
  – contribuie la menținerea sănătății imunitare;
  – crește rezistența organismului în caz de condiții ambientale neprielnice;
  – susține rezistență fizică și mintală a organismului.

  Ingrediente:
  Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, extract hidroalcoolic 20:1, cu min 50% polizaharide, uscat: 140 mg; capsula tare de gelatină; Iarbă-mare (Inula helenium), pulbere: 72 mg; Chlorella (Chlorella vulgaris), pulbere: 60 mg; Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), rădăcină, extract apos cu min. 0.8% eleutherozide, uscat: 40 mg; Cimbrișor (Thymus serpyllum), părți aeriene, pulbere: 39.88mg; Ciuperca-tibetană (Cordyceps sinensis), extract apos 6-10/1 (dioxid de siliciu), uscat cu min. 8% acid cordicepic: 20 mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, pulbere: 20 mg; Grapefruit (Citrus paradisi), sâmburi, extract hidroalcoolic uscat: 8 mg; Eucalipt (Eucalyptus globulus), ulei esențial: 0.08 mg; Mentă (Mentha piperită), ulei esențial: 0.08 mg; Soarf (Origanum vulgare), ulei esențial: 0.08 mg.

  Mod de administrare:
  Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi.

  Prezentare:
  120 capsule

 • N-Vir 10 Max Bionovativ, 10 ml, Dvr Pharm Uleiuri esențiale

  N-Vir 10 Max Bionovativ, 10 ml, Dvr Pharm

  N-Vir 10 Max Bionovativ, 10 ml, Dvr Pharm Acest ulei esențial se poate folosi pentru aromatizări, inhalații, în cosmetică sau alte proceduri specifice. Pentru uz intern și pentru orice aplicații terapeutice, consultați medicul specialist. Ingrediente:
  Mentha Piperita Oil; Eucalyptus Globulus Oil; Citrus Sinensis Peel Oil; Melaleuca Alternifolia Leaf Oil; Salvia Officinalis Oil; Cinnamomum Camphora Oil; Abies Sibirica Oil; Eugenia Caryophyllus Oil; Thymus Satureioides Oil; Origanum Vulgare Oil. Mod de utilizare:
  Acest ulei esențial se poate folosi pentru aromatizări, inhalații, în cosmetică sau alte proceduri specifice. Pentru uz intern și pentru orice aplicații terapeutice, consultați medicul specialist. Contraindicații:
  Contraindicat persoanelor alergice la planta din care este extras produsul. Inhalațiile sunt contraindicate persoanelor care suferă de astm sau epilepsie, deoarece pot declanșa o criză. Prezentare:
  10 ml

 • Telom-R Urinar, 120 capsule, DVR Pharm Vitamine si suplimente

  Telom-R Urinar, 120 capsule, DVR Pharm

  Telom-R Urinar, 120 capsule, DVR Pharm Proprietati:
  – susține sistemul reno-urinar și sistemul imunitar
  – ajută la menținerea sănătății prostatei, susține capacitatea de apărare a organismului
  – contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

  Ingrediente/capsulă:
  Capsulă tare de gelatină; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1, cu min. 50% polizaharide, uscat: 80mg; Brusture (Arctium lappa), rădăcină, extract apos 2-4:1, uscat: 80mg; Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene, extract apos (maltodextrină, dioxid de siliciu), uscat cu min. 7% siliciu: 40mg; Lăptișor de matcă liofilizat: 40mg; Ashwagandha (Withania somnifera), rădăcină, pulbere: 40mg/capsulă; Urzică (Urtica dioica), frunze, pulbere: 40mg; Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene, pulbere: 40mg; Brusture (Arctium lappa), rădăcină, pulbere: 15,92mg; Drojdie-de-bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc*: 8mg; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu 2000ppm Seleniu: 8mg**; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Molibden: 8mg***; Ienupăr (Juniperus communis), ulei esențial: 0,04mg; Șovârf (Origanum vulgare), ulei esențial: 0,04mg. *Doza zinică recomandată conține 1,6-3,2mg Zinc, reprezentând 16-32% VNR.**doza zilnică recomandată conține 40-80mcg Seleniu, reprezentând 72-144% VNR.***doza zinică recomandată conține 32-64mcg Molibden, reprezentând 64-128% VNR (VNR: Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).

  Astragalus membranaceus: contribuie la menținerea sănătății imunitare.
  Seleniul: contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
  Zincul: contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
  Urzica: ajută la menținerea sănătății prostatei, susține capacitatea de apărare a organismului, susține sistemul imunitar.

  Mod de administrare:
  Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

  Precautii:
  Alergie la produsele apicole.

  Prezentare:
  120 capsule

 • Ulei volatil de Smirna – Mir, 5 ml, Dvr Pharma Uleiuri esențiale

  Ulei volatil de Smirna – Mir, 5 ml, Dvr Pharma

  Ulei volatil de Smirna – Mir, 5 ml, Dvr Pharma Proprietati:
  Încă din cele mai vechi timpuri, uleiul esențial de smirnă este utilizat atât scopuri terapeutice, cât și în cele cosmetice. Aroma de smirnă este caracterizată prin note complexe, picante, amare, balsamice și foarte rafinate.

  Ingrediente:
  Smirnă (Commiphora myrrha) ulei esențial: 100%.

  Mod de utilizare:
  Uz intern
  Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului Notificare nr. 13734 / 10.12.2019

  Actiuni:
  Contribuie la buna funcționare a sistemului respirator, incluzând căile respiratorii superioare, medii și inferioare; contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și a sistemului articular.
  Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului Notificare nr. 13685 / 26.11.2019

  Precauții:
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

  Contraindicații:
  Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează precum și persoanelor epileptice.

  Prezentare:
  5 ml

 • Crema ciuperca tibetana Forte AromScience, 75 ml, Bionovativ Vitamine si suplimente

  Crema ciuperca tibetana Forte AromScience, 75 ml, Bionovativ

  Crema ciuperca tibetana Forte AromScience, 75 ml, Bionovativ Ciuperca tibetana Forte
  Cu extracte standardizate, 100% naturale, din plante medicinale.
  Are efect rubefiant.

  Compozitie:
  Aqua dermin., Alcoholum cetylicum, Glycerinum, Cordyceps extractum 8% cordyceptin, Capsici extractum, Capsici pulvis, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Sodium laurylsulfate, Cerum alba, Aetheroleum pini, Aetheroleum melaleuca, Camphorus, Acacia gum, Xanthan gum.

  Mod de utilizare:
  O aplicatie la 1-2 zile.

  Prezentare:
  75 ml

 • Sunătoare + Magneziu, 60 capsule, Dvr Pharma Vitamine si suplimente

  Sunătoare + Magneziu, 60 capsule, Dvr Pharma

  Sunatoare + Magneziu, 60 capsule, Dvr Pharma Proprietati:
  Sunătoarea: Susține sănătatea și capacitatea mentală contribuind la menținerea echilibrului emoțional și la o relaxare optimă; contribuie la realizarea unui somn sănătos și a unei stări generale de bine; susține producția de bilă menținând fluxul normal al acesteia; contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv; susține persoanele care doresc să suprime dependența, inclusiv dependența de fumat; contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular; susține tonifierea și refacerea organismului și menținerea capacității de adaptare a acestuia; contribuie la menținerea sănătații și aspectului pielii.

  Magneziul contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuarii; susține neurotransmisia normală; contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților; susține funcționarea musculaturii; contribuie la menținerea echilibrului electrolitic și la metabolismul energetic normal.

  Efecte:
  – tulburări de somn (dificultate în adormire, treziri nocturne frecvente, somn ne-odihnitor etc.);
  – anxietate, sindrom anxios-depresiv;
  – atacuri de panică;
  – menținerea aspectului sănătos al pielii;
  – aritmie cardiacă (tahicardie, extrasistole);
  – tonifiere și refacere a organismului;
  – oboseala cronică;
  – variații ale tensiunii arteriale pe fond de stres;
  – sistemul osos și al dinților;
  – producția de bilă, menținând fluxul normal al acesteia.

  Compoziție:
  Sunătoare (Hypericum perforatum), păți aeriene, extract hidroalcoolic 5-10:1, cu min 0,3% hipericina, uscat: 202,5mg; magneziu marin, extract natural din apă de mare cu 55% magneziu pur: 135mg*; Sunătoare (Hypericum perforatum), părți aeriene, pulbere: 112,5mg; gelatină (capsulă); *Doza maximă pentru consumul zilnic asigură 297mg Mg ceea ce reprezintă 79% VNR.

  Mod de administrare:
  Se administrează câte 1-2 capsule de două ori pe zi, dimineața și seara.

  Precauții și contraindicații:
  A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează și copiilor. A se evita expunerea la soare sau la alte surse de radiații, deoarece poate cauza fotosensibilitate.
  Acesta este un supliment alimentar. Efectele produsului pot varia de la caz, la caz, în funcție de persoană, de starea de sănătate, de stilul de viața al fiecăruia. Informaţiile furnizate pe site-ul dvrpharm.ro au caracter informativ şi nu substituie sfaturile cadrelor medicale. A se citi cu atenție informațiile de pe ambalaj.

  Prezentare:
  60 capsule

 • Ulei esențial integral de pin, 10 ml, Bionovativ Uleiuri esențiale

  Ulei esențial integral de pin, 10 ml, Bionovativ

  Ulei esențial integral de pin, 10 ml, Bionovativ Contribuie la buna funcționare a sistemului respirator, incluzând căile respiratorii superioare, medii și inferioare. Contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și a sistemului articular. Ingrediente:
  Pin (Pinus sylvestris), ulei esențial 100%. Mod de utilizare:
  Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Precauții:
  Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Pinaceae. Prezentare:
  10 ml

 • Ulei esential integral de Fenicul, 10 ml, Dvr Pharma Uleiuri esențiale

  Ulei esential integral de Fenicul, 10 ml, Dvr Pharma

  Ulei esential integral de Fenicul, 10 ml, Dvr PharmaProprietati:
  Feniculul este una dintre cele mai neobișnuite plante perene comestibile. Părțile suculente și proaspete ale acestei plante uimitoare sunt utilizate în mod activ atât pentru salatele delicioase, cât și în industria parfumurilor. Uleiul integral de fenicul este unul dintre cele mai active uleiuri diuretice, care ajută în cazul edemelor și contribuie la îmbunătățirea funcției renale. Acțiuni:
  Utilizată în mod tradițional pentru susținerea digestiei, contribuie la confortul digestiv. Susține sănătatea tractului respirator. Sprijină o alăptare naturală. Protejează țesuturile împotriva deteriorărilor oxidative.
  Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului Notificare nr. 13688 / 26.11.2019 Ingrediente:
  Fenicul (Foeniculum vulgare) ulei esențial: 100%. Mod de utilizare:
  Uz intern
  Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Precauții:
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicații:
  Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se ad-ministrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează precum și persoanelor epileptice. Prezentare:
  10ml

 • Ulei volatil de Piper Negru, 10 ml, Dvr Pharma Uleiuri esențiale

  Ulei volatil de Piper Negru, 10 ml, Dvr Pharma

  Proprietati:Piperul negru este un condiment, cel mai frecvent utilizat in gătit. Însă puțini oameni știu că, pe lângă îmbunătățirea gustului și aromei produselor alimentare, utilizat sub formă de ulei esențial integral, joacă un rol important ca antibacterian, prevenind, printre altele, intoxicația alimentară.Ingrediente: Piper-negru (Piper Nigrum) ulei esențial: 100%.Mod de utilizare:Uz internSe iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.Actiuni:Ajută la menținerea funcților digestive normale. Prezintă proprietăți antioxidante semnificative. Ajută la păstrarea integrității corporale prin efectele împotriva agenților externi. Susține sistemul imunitar. Ajută la purificarea pielii prin susținerea circulației vaselor sanguine mici și capilare. Ajută la purificarea ficatului. Susține funcționarea sistemului reproducător feminin, ajută la purificarea organelor reproducătoare feminine. Susține sistemul nervos. Ajută la păstrarea căilor aeriene libere. Susține funcționarea întregului sistem respirator. Susține pofta de mâncare, digestia și absorbția nutrienților. Ajută la digerarea toxinelor. Ajută la controlul greutății corporale (în cantități mici, în formule complexe de plante). Susține eficacitatea altor ingrediente vegetale.Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului Notificare nr. 13736 / 10.12.2019Precauții:A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.Contraindicații: Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se ad-ministrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează precum și persoanelor epileptice.Prezentare: 10ml

 • Ulei volatil de Smirna – Mir, 5 ml, Dvr Pharma Frumusete si ingrijire

  Ulei volatil de Smirna – Mir, 5 ml, Dvr Pharma

  Ulei volatil de Smirna – Mir, 5 ml, Dvr Pharma Proprietati:
  Încă din cele mai vechi timpuri, uleiul esențial de smirnă este utilizat atât scopuri terapeutice, cât și în cele cosmetice. Aroma de smirnă este caracterizată prin note complexe, picante, amare, balsamice și foarte rafinate.

  Ingrediente:
  Smirnă (Commiphora myrrha) ulei esențial: 100%.

  Mod de utilizare:
  Uz intern
  Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului Notificare nr. 13734 / 10.12.2019

  Actiuni:
  Contribuie la buna funcționare a sistemului respirator, incluzând căile respiratorii superioare, medii și inferioare; contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și a sistemului articular.
  Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului Notificare nr. 13685 / 26.11.2019

  Precauții:
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

  Contraindicații:
  Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează precum și persoanelor epileptice.

  Prezentare:
  5 ml

 • Telom-R Fertilitate Femei, 120 cspsule, DVR Pharm Vitamine si suplimente

  Telom-R Fertilitate Femei, 120 cspsule, DVR Pharm

  Telom-R Fertilitate Femei, 120 cspsule, DVR Pharm Proprietati:
  Factorii declanșatori ai infertilității în rândul femeilor sunt numeroși și uneori greu de diagnosticat. În principal, este vorba de tulburările de greutate, de substanțele hormonale nocive din alimente și cosmetice, dar și de anumite afecțiuni infecțioase sau de etiologie necunoscută. Din fericire, un stil de viață sănătos, cu o alimentație naturală, cu sport și relaxare suficientă, ajută de multe ori la redobândirea capacității de procreere. Substanțele active din Angelica sinensis, Lăptișor de matcă sau Crețișoară catalizează acest proces la femei.

  Acțiuni fiziologice:
  Vitaminele din Complexul B: B9: contribuie la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii; B6: contribuie la reglarea activității hormonale; B12: contribuie la procesul de diviziune celulară, B2, B6: contribuie la reducerea oboselii și extenuării; B5: contribuie la sinteza normală și la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D și a unor neurotransmițători.
  Angelica sinensis: contribuie la menținerea sănătății sistemului urogenital feminin.
  Astragalus membranaceus: contribuie la rezistența în timpul ciclului menstrual. Crețișoara: ajută la menținerea confortului înaintea și în timpul ciclului menstrual.

  Ingrediente/capsulă:
  Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1, cu min. 50% polizaharide, uscat: 60mg; Angelica (Angelica sinensis), rădăcină, extract apos 4:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu), uscat: 60mg; Lăptișor de matcă liofilizat: 60mg; Crețișoară (Alchemilla vulgaris), părți aeriene, pulbere: 60mg; Țelină (Apium graveolens), fructe, extract apos 4:1 (maltodextrină): 60mg/capsulă; Zmeur (Rubus idaeus), frunze, pulbere: 43,92mg; Drojdie-de-bere (Sacharomyces cerevisiae), extract standardizat în complex de vitamine B: 40mg*; Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000ppm Zinc**: 8mg; Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Molibden: 8mg***; Salvie (Salvia officinalis), ulei esențial: 0,04mg; Arbore-de-Tămâie (Boswellia serrata), ulei esențial: 0,04mg. *Doza maximă recomandată conține: vitamina B1: 0,87mg: 79% VNR; vitamina B2: 0,95mg: 68% VNR; vitamina B3: 10,5mg: 65% VNR; vitamina B5: 4,1mg: 68% VNR; vitamina B6: 1,28mg: 91% VNR; vitamina B7: 35mcg: 70% VNR; vitamina B9: 149mcg: 74% VNR; vitamina B12: 1,78mcg: 71% VNR . **Doza zilnică recomandată conține 1,6-3,2mg Zinc, reprezentând 16-32% VNR. ***doza zilnică recomandată conține 32-64mcg Molibden, reprezentând 64-128% VNR (VNR: Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).

  Mod de administrare:
  Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

  Precauții:
  Alergie la produsele apicole. Alergie la Țelină și la alte plante din Fam. Apiaceaea (Umbelliferae).

  Prezentare:
  120 capsule

 • Telom-R, 120 capsule, Dvr Pharm Vitamine si suplimente

  Telom-R, 120 capsule, Dvr Pharm

  Telom-R, 120 capsule, Dvr Pharm Telomerii reprezintă o regiune de ADN situată la capătul fiecărui cromozom. Aceștia au rolul de a proteja materialul genetic al celulei. Cercetătorii au descoperit că există o legătură între micșorarea lungimii telomerilor și procesul îmbătrânirii și al apariției bolilor.
  Scurtarea telomerilor, care se produce progresiv, este, practic, cauzată de incapacitatea organismului de a mai produce suficientă telomerază (o enzimă care împiedică scurtarea telomerilor și reface secvențele de ADN) odată cu înaintarea în vârstă. Apoi, au mai observat că, în lume, există câteva specii de plante care ajută la menținerea și chiar la creșterea lungimii acestor telomeri. Acest produs conține o formulă originală, pe bază de extracte 100% naturale, care stimulează funcțiile acestor telomeri, crescând exponențial imunitatea, regenerând și întinerind organismul. Astragalus (Astragalus membranaceus) – este cel mai bun stimulator de telomeraze (enzimele care controlează telomerii) din lume, la ora actuală. Extractul de Astragalus, cu raport de extracție de 20:1 (conține de 20 de ori mai multe principii active decât simpla plantă!), este un fenomenal stimulent imunitar, un protector al plămânilor și al cailor respiratorii, precum și al glandelor endocrine. Nu în ultimul rând, extractele concentrate de Astragalus sunt printre cei mai activi agenți anti-cancer cunoscuți. Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) – este o algă unicelulară extrem de bogată în clorofilă și nutrieți și, conform studiilor științifice, este și un excelent stimulator al telomerazelor. Dacă Astragălus-ul acționează mai ales la nivelul celulelor sistemului imunitar, sistemului endocrin și nervos, Chlorella reîntinerește pielea, țesuturile elastice și anumite celule neuronale. Lăptișorul de matcă – potențează acțiunea stimulatorilor de telomeraze și, în plus, crește producția și mobilitatea celulelor stem, cunoscute și ca echipa de reconstrucție a organismului. El asigură o refacere rapidă în urma efortului prelungit și a stresului, are efect antidepresiv și îmbunătățește funcțiile creierului. Ciupercă tibetană (Cordyceps sinensis) – face un tandem redutabil cu extractul Astragalus. Compoziție/capsulă: Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, extract hidroalcoolic 20:1, standardizat, cu min 50% polizaharide: 200mg; capsula de gelatină tare; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 4:1: 50mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, pulbere: 30mg; Lăptișor-de-matcă liofilizat: 30mg; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc: 25mg*; Ciuperca-tibetană (Cordyceps sinensis), extract apos 6-10/1 (dioxid de siliciu), uscat cu min. 8% acid cordiceptic: 20mg; Alga – calcaroasă (Lithothamnium calcareum): 20mg; șofran-de-India (Curcuma longa/ Curcumă sp.), rizom, pulbere: 10mg; Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere:10mg; Gheara-mâtei (Uncaria tomentosă), scoarță, pulbere: 5mg.* Doza maximă recomandată aduce 10mg Zinc: 100% VNR (VNR = Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011). Mod de utilizare: Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi. Precauții: Poate interacționa cu medicamentele imunosupresive (persoane cu transplant). A se întrerupe administrarea produsului înaintea intervențiilor chirurgicale (crește riscul sângerării). Prezentare: 120 capsule

 • DVR Glicemo, 60 capsule, Dvr Pharm Vitamine si suplimente

  DVR Glicemo, 60 capsule, Dvr Pharm

  DVR Glicemo, 60 capsule, Dvr PharmProprietati:
  – susține funcționarea normală a pancreasului;
  – contribuie la menținerea nivelului normal al glicemiei, colesterolului și trigliceridelor;
  – contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos central și periferic;
  – contribuie la menținerea structurii și funcționalității normale a vaselor sangvine. Ingrediente active per capsulă:
  Gymnema (Gymnema sylvestris), fructe, extract cu min. 25% acid gimnemic: 140,625 mg.
  Măslin (Olea europaea), frunze, extract hidroalcoolic cu min.18% oleuropeină: 112,5 mg.
  Coacăz negru (Ribes nigrum), frunze, extract apos uscat (maltodextrină) cu min. 3% flavonoide: 84,375 mg.
  Șofran de India (Curcuma longa), rizom, pulbere: 56,25 mg.
  Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract apos uscat (maltodextrină cu min. 2,5% derivați de acid cafeic: 28,125 mg.
  Păpădie (Taraxacum officinale), frunze, pulbere: 28,125 mg.
  Capsulă tare de gelatină. Mod de administrare:
  Se iau 2-4 capsule pe zi. În primele 3 zile se ia câte o singură capsulă pe zi, doza crescând, apoi gradat, astfel încât persoanele care iau medicație antidiabetică să aibă timp să se acomodeze cu administrarea produsului. Precauții și contraindicații:
  Produsul ajuta la scăderea glicemiei, astfel că persoanele care iau medicație antidiabetică vor lua produsul sub supravegherea medicului specialist pentru ajustarea medicației. Prezentare:
  60 capsule

 • Apa cu trandafiri, 100 ml, Bionovativ Frumusete si ingrijire

  Apa cu trandafiri, 100 ml, Bionovativ

  Apa cu trandafiri, 100 ml, Bionovativ Indiferent de tipul de piele, apa de trandafir poate fi adăugată cu ușurință în rutina zilnică de îngrijire. Apa de trandafir combate ridurile, datorită efectelor sale anti-îmbătrânire, și poate calma pielea iritată. Mod de utilizare:
  Se utilizează pe pielea sau tenul curat, ori de câte ori simțiți nevoia de împrospătare. Aplicați direct prin pulverizare sau cu ajutorul unei dischete demachiante. Ingrediente:
  Aqua, Rosa Damascena Flower, Rosa Damascena Flower Oil, Sodium Chloride, Citronellol, Geraniol. Precautii:
  A se păstra închis ermetic, la loc uscat și întunecat, la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se utiliza de preferință până la sfârșitul datei inscripționate pe ambalaj. A se citi ambalajul înainte de utilizare. Contraindicat persoanelor alergice la plantele din care este extras produsul. Evitați contactul cu ochii. Prezentare:
  100 ml

 • Limfatic-dren, 120 capsule, Bionovativ Vitamine si suplimente

  Limfatic-dren, 120 capsule, Bionovativ

  Limfatic-dren, 120 capsule, Bionovativ Poate contribui la buna funcționare a sistemului limfatic; poate susține funcționarea normală a sistemului imunitar; poate susține funcțiile de eliminare normale. Ingrediente:
  Fucus (Fucus vesiculosus), thall, extract apos uscat cu min. 0,15% iod: 157,5mg; Brusture (Arctium lappa), rădăcină, extract apos 2-4:1, uscat:157,5mg; Lămâi (Citrus limon), fructe, suc sau piure uscat: 112,5mg; capsulă vegetală; Fucus (Fucus vesiculosus), thall, pulvis: 11,25 mg Brusture (Arctium lappa), rădăcină, pulvis: 11,25mg. Mod de administrare:
  Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Prezentare:
  120 capsule

 • Telina seminte extract, 60 capsule, Dvr Pharm Vitamine si suplimente

  Telina seminte extract, 60 capsule, Dvr Pharm

  Telina seminte extract, 60 capsule, Dvr Pharm Proprietati:
  – contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular;
  – contribuie la buna funcționare a sistemului endocrin, atât la bărbați cât și la femei;
  – contribuie la metabolismul normal al apei în organism;
  – susține funcționarea normală a sistemului nervos. Ingrediente active per capsulă:
  Țelină (Apium graveolens), fructe (semințe), extract apos 4:1 (maltodextrină din grâu): 225 mg.
  Țelină (Apium graveolens), semințe, pulbere 225 mg.
  Gelatină – capsulă tare. Mod de administrare:
  2-6 capsule pe zi. Precauții și contraindicații:
  Produsul nu se va administra femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și persoanelor alergice la țelină și la plante din familia Umbelliferae. Prezentare:
  60 de capsule

 • Ulei esențial integral de bergamotă, 10 ml, Bionovativ Uleiuri esențiale

  Ulei esențial integral de bergamotă, 10 ml, Bionovativ

  Ulei esential integral de bergamota, 10 ml, Bionovativ Ingrediente:
  Bergamotă-de-Italia (Citrus bergamia), ulei esențial 100%. Mod de utilizare:
  Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Precauții:
  Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Rutaceae. Prezentare:
  10 ml

 • Carbo Chitosan, 60 capsule, DVR Pharm Vitamine si suplimente

  Carbo Chitosan, 60 capsule, DVR Pharm

  Carbo Chitosan, 60 capsule, DVR Pharm Proprietati:
  Produsul îmbină efectele cărbunelui medicinal activat cu cele ale chitoșanului, o substanță extrasă din carapacea crustaceelor, cu efecte similare cu cele ale fibrelor alimentare, dar și cu cele ale colagenului. Rezultă astfel, un adjuvant complex, cu efecte anti-acide, cicatrizante, calmante digestive.

  Compoziție:
  Cărbune vegetal, pulbere: 180 mg; Chitosan din crustacee: 120 mg; capsula tare de gelatină.

  Mod de administrare:
  Copii 3-6 ani:1 capsula/zi; copii 6-12 ani: 1-2 capsule/zi; copii peste 12 ani și adulți:2-12* capsule /zi.
  *Doza necesară pentru reducerea flatulenței. Dacă simptomele se ameliorează, atunci dozele pot fi crescute până se obține eficienta dorită.

  Acțiuni:
  – contribuie la reducerea flatulenței după consumul de alimente; Efectul benefic se obține se obține în condițiile consumului a 6 capsule, cel puțin cu 30 minute înainte de masă și a 6 capsule imediat după masă.
  – susține funcționarea normală a sistemului digestiv;
  – contribuie la reglarea colesterolului seric și la menținerea tranzitului intestinal normal;
  – ajută la menținerea greutății corporale normale

  Beneficii în:
  – toxiinfecții alimentare cu lezarea puternică a mucoaselor digestive
  – menținerea greutății corporale normale

  Precauții, contraindicații:
  Constipație cronică.

  Prezentare:
  60 capsule

 • Citromicina Aromscience, 10 ml, Dvr Pharm Mama si copilul

  Citromicina Aromscience, 10 ml, Dvr Pharm

  Citromicina Aromscience, 10 ml, Dvr Pharm Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar si la menținerea unei microflore echilibrate la nivelul tubului digestiv și a pielii. Ingrediente:
  Grapefruit: (Citrus grandis) – sâmburi, (Citrus paradisi) – pericarp, extract glicerinat (glicerină vegetală) cu min. 400mg/100ml bioflavonoide: 99,7%*; Grapefruit (Citrus paradisi), ulei esențial din pericarp: 0,3%.*Din agricultură biologică. Mod de administrare:
  Copii: câte 3-5 picături, în apă, de 1-3 ori pe zi.
  Adulți: câte 7-10 picături, în apă, de 1-3 ori pe zi. Prezentare:
  10 ml

 • Ulei volatil de Mandarin Rosu, 10 ml, Dvr Pharma Frumusete si ingrijire

  Ulei volatil de Mandarin Rosu, 10 ml, Dvr Pharma

  Proprietati:Uleiul de mandarin roșu este extras din coaja fructelor proaspăt culese, având o aromă dulce, cu nuanțe florale, sedative. Efectele acestui ulei asupra sistemului nervos, a digestiei și a țesutului cutanat au fost clamate din Antichitate, fiind intens folosit în medicina chineză.Ingrediente: Mandarin-roșu (Citrus nobilis (reticulata)) ulei esențial: 100%.Mod de utilizare:Uz internSe iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului Notificare nr. 13732 / 10.12.2019Precauții:A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.Contraindicații: Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează precum și persoanelor epileptice.Prezentare: 10ml

 • Ulei esențial integral de Cimbru, 10 ml, Bionovativ Uleiuri esențiale

  Ulei esențial integral de Cimbru, 10 ml, Bionovativ

  Ulei esențial integral de Cimbru, 10 ml, Bionovativ Proprietăți:
  Contribuie la fluidizarea secrețiilor bronhice și nazale; susține funcționarea normală a stomacului, a intestinului subțire și a intestinului gros, motilitatea normală a intestinelor și a tubului digestiv, funcționarea normală a aparatului reno-urinar; susține funcționarea normală a sistemului respirator. Ingrediente:
  Cimbru (Thymus satureioides), ulei esențial: 100%. Mod de administrare:
  Se iau câte 1-2 picături, de 2-3 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Prezentare:
  10 ml

 • Mangan natural, 60 cpasule, Dvr Pharm Vitamine si suplimente

  Mangan natural, 60 cpasule, Dvr Pharm

  Mangan natural, 60 cpasule, Dvr Pharm Mangan natural este un oligoelement important pentru organism, în special datorită efectelor benefice asupra memoriei şi pentru înlăturarea senzaţiei de oboseală. De asemenea, manganul ajută la fixarea calciului şi a fierului în organism, ajută digestia, accelerează arderile şi are rol deosebit de important în activitatea glandelor endocrine, dar şi în cea sexuală. Porprietati:
  – contribuie la metabolismul energetic normal;
  – contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos şi la formarea normală a ţesuturilor conjunctive;
  – contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Ingrediente active:
  Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), uscată şi dezactivată, pulbere: 420 mg; capsulă de gelatină; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 50 mg/g Mangan: 30 mg*.
  *Doza zilnică recomandată furnizează 1,5-3 mg Mangan, reprezentând 75-150% VNR Valori Nutriţionale de Referință cf. Regulament 1169/2011 Mod de administrare:
  1 capsulă pe zi. Pentru situaţii speciale, la recomandarea medicului, câte 1 capsulă de 2 ori pe zi. Prezentare:
  60 capsule

 • Tensio, 20 capsule, Dvr Pharm Vitamine si suplimente

  Tensio, 20 capsule, Dvr Pharm

  Tensio, 20 capsule, Dvr Pharm Susține buna funcționare a sistemului cardiovascular; contribuie la menținerea în limite normale a valorilor colesterolului, trigliceridelor și ale presiunii arteriale; contribuie la menținerea în limite normale a glicemiei; susține funcționarea normală a sistemului nervos.
  Are rol benefic în: tensiune arterială oscilantă și hipertensiune arterială, ischemie cardiacă, arteriopatii diverse, tulburări de ritm cardiac (tahicardie, suflu sistolic), complicațiile vasculare ale diabetului (ca adjuvant). Ingrediente:
  Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca), părți aeriene, extract hidroalcoolic 4:1: 112,5 mg; Magneziu marin japonez: 112,5 mg; Paducel (Crataegus oxyacantha), fructe, extract 4:1: 56,25 mg; Măslin (Olea europaea), frunze, extract hidroalcoolic uscat cu min. 18% oleuropeină: 56,25 mg; Passiflora (Passiflora incarnata), părți aeriene, pulbere: 56,25 mg; Păpădie (Taraxacum officinale), frunze, pulbere: 39,375 mg; Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene, pulbere: 28,125 mg. Mod de administrare:
  Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi.
  Tensio poate fi asociat cu succes medicației de sinteză, iar sub îndrumarea medicului specialist, dozele de medicamente chimice anti-hipertensive pot fi reduse considerabil, datorită efectelor sale sinergice. De regulă, o cură durează 60-90 de zile, urmate de 15-21 de zile de pauză, după care administrarea se reia. În perioada de pauză, se poate administra extractul de semințe de țelină, pentru a avea continuitate. Precauții:
  A se administra cu prudență femeilor gravide și care alăptează precum și persoanelor hipotensive. Prezentare:
  20 capsule

 • Telom-R Diab, 120 capsule, Dvr Pharm Vitamine si suplimente

  Telom-R Diab, 120 capsule, Dvr Pharm

  Telom-R Diab, 120 capsule, Dvr PharmProprietăți:
  – contribuie la menținerera unui nivel sănătos al glucozei în sânge;
  – cntribuile la menținerea sănătății imunitare;
  – contribuie la funcționarea normală a tractului intenstinal;
  – susține o presiune sănătoasă a sângelui;
  – protejează și regenerează celulele hepatice.

  Ingrediente:
  Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, extract hidroalcoolic 20:1, cu min. 50% polizaharide, uscat: 100 mg; Capsulă de gelatină tare; Frunze de Măslin (Olea europaea) – extract hidroalcoolic uscat, cu min. 18% oleoeuropeina: 80 mg; Chlorella (Chlorella vulgaris), pulbere: 80 mg; Anghinare (Cynara scolymus), extract apos (maltodextrină) uscat, cu min. 2.5% derivați de acid cafeic: 40 mg; Armurariu (Silybum marianum), fructe, extract uscat cu 80% silimarină: 40 mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, pulbere: 40 mg; Frunze de Măslin (Olea europaea) pulbere: 19.88 mg; Ravintsară (Cinnamomum camphora), ulei esențial: 0.04 mg; Ienupăr (Juniperus communis), ulei esențial: 0.04 mg; Scorțișoară (Cinnamomum cassia), ulei esențial: 0.04 mg.

  Mod de administrare:
  Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi.

  Precauții:
  Se va administra cu prudența femeilor însărcinate sau care alăptează.

  Contraindicații:
  Calculi biliari, poate provoca migrarea acestora.

  Prezentare:
  120 capsule

 • Somn profund, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ Uleiuri esențiale

  Somn profund, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ

  Somn profund, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, BionovativProprietati:
  -susține apărarea naturală a organismului, susține sistemul imunitar
  -susține rezistența fiziologică a organismului în condiții ambientale severe Ingrediente:
  Uleiuri esențiale de:
  -Bergamotă (Citrus bergamia): 4 ml;
  -Pin (Pinus sylvestris): 2 ml;
  -Arbore-de-Tămâie–sacră (Boswellia sacra): 2 ml;
  -Bergamotă-de-Calabria (Citrus bergamia): 1 ml;
  -Chimen (Carum carvi): 0,4 ml;
  -Mentă-dulce (Mentha viridis): 0,4 ml;
  -Geranium (Pelargonium graveolens): 0,1 ml;
  -Trandafir (Rosa damascena): 0,1 ml. Mod de utilizare:
  Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Contraindicații:
  A nu se utiliza nediluat. Se utilizează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează. Precautii:
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr.15129/04.09.2021 Prezentare:
  10 ml

 • Ulei esențial integral de ravintsara, 10 ml, Bionovativ Uleiuri esențiale

  Ulei esențial integral de ravintsara, 10 ml, Bionovativ

  Ulei esential integral de ravintsara, 10 ml, Bionovativ Susține sănătatea vaselor sanguine inclusiv vene și capilare. Ajută la scăderea senzației de “picioare grele”. Ingrediente:
  Ravintsara (Cynnamomum camphora), ulei esențial 100%. Mod de utilizare:
  Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Precauții:
  Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se adminis-trează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Prezentare:
  10 ml

 • Ulei esential integral de Geranium, 5 ml, Dvr Pharma Frumusete si ingrijire

  Ulei esential integral de Geranium, 5 ml, Dvr Pharma

  Ulei esential integral de Geranium, 5 ml, Dvr PharmaProprietati:
  Uleiul esențial integral de Geranium este un ulei foarte ușor. Culoarea acestuia ne amintește de culoarea strălucitoare a frunzelor din care a fost extras: verde-gălbui. Mirosul caracteristic al frunzelor de geranium se transmite complet uleiului, care păstrează baza fructată a aromei, completată de note amare și dulci.

  Acțiuni:

  • Ajută la combaterea apatiei si depresiei;
  • Contribuie la îmbunătățirea armoniei interioare și ajută la creșterea activității fizice și mentale;
  • Participă la ameliorarea bolilor cavității bucale, urechilor, gâtului și sinusulurilor;
  • Contribuie la restabilirea, regenerarea și reînnoirea epidermei;
  • Un excelent ajutor în cazul pielii grase.

  Ingrediente:
  Geranium (Pelargonium graveolens) ulei esențial: 100%.

  Mod de utilizare:
  Uz intern
  Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

  Precauții:
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

  Contraindicații:
  Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se ad-ministrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează precum și persoanelor epileptice.

  Prezentare:
  5 ml

 • Ulei volatil de Dafin, 10 ml, Dvr Pharma Uleiuri esențiale

  Ulei volatil de Dafin, 10 ml, Dvr Pharma

  Proprietati:Dafinul reprezintă o plantă lemnoasă nobilă cu efecte vindecătoare cunoscute de om încă din antichitate. Proprietățile antifungice, antibacteriene, stimulante și tonice, apreciate în frunzele de dafin, sunt pe deplin inerente uleiului esențial integral de dafin.Acțiuni: Utilizată în susținerea digestiei, contribuie la confortul digestiv. Contribuie la distrugera microorganismelor patogene. Protejează țesuturile împotriva deteriorărilor oxidative. Ajută la menținerea unei circulații sanguine normale.Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului Notificare nr. 13686 / 26.11.2019Ingrediente: Dafin (Laurus nobilis) ulei esențial: 100%.Mod de utilizare:Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.Precauții:A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.Contraindicații: Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se ad-ministrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează.Prezentare: 10ml

 • Ulei volatil de arbore de ceai, 10 ml, Bionovativ Frumusete si ingrijire

  Ulei volatil de arbore de ceai, 10 ml, Bionovativ

  Ulei volatil de arbore de ceai, 10 ml, Bionovativ Proprietati:
  Uleiul de arbore de ceai este un adevărat rege al antibioticelor naturale, fiind considerat – cel puțin până acum – cel mai puternic antiinfecțios natural cunoscut.

  Indicatii:
  Extern: eczeme infecțioase, guturai și viroze respiratorii în general (inhalații, aromatizări), dezinfectarea aerului în timpul epidemiilor, dezinfectarea mâinilor în timpul epidemiilor, dezinfectarea aerului de germenii mucegaiului (pentru astmatici și alergici), acnee, infecții cu ciuperci ale scalpului, degerături, boala piciorului de atlet, infecții fungice ale pielii în general, mușcături de insecte (inclusiv căpușe), arsuri de gradele 1 și 2, arsuri solare, răni, răni infectate, adjuvant în psoriazis, adjuvant în cancerul de piele.

  Ingrediente:
  100% ulei esențial de Arbore de Ceai / Tea Tree (Melaleuca alternifolia).

  Mod de administrare:
  Aplicatii practice ale uleiului de arbore de ceai
  infecţiile fungice ale pielii sau acnee- Se aplica o picatura de ulei de arbore de ceai pe un buretel de bumbac umed sau pe un betisor de ureche umezit cu putina apa si aplica pe zonele problematice. Folosit direct pe ten, nediluat, poate irita pielea sensibila.
  prevenirea infectării tăieturilor şi rănilor- se amesteca 10 picaturi de ulei de arbore de ceai cu o lingura de apa si se curata rana cu aceasta solutie.
  matreata- se adauga 3-4 picaturi intr-o sticla de sampon si se foloseste de 3 ori pe saptamana.
  Ameliorarea durerilor reumatice se face o solutie din 100ml de ulei vegetal preset la rece amestecat cu 40 de picaturi de ulei de arbore de ceai cu care se maseaza zonele cu probleme.
  Calmeaza intepaturile de insecte. Dupa o intepatura sau muscatura de insecta tratati zona cu cateva picaturi de ulei de arbore de ceai pe zi. Acesta calmeaza si durerea provocata de intepaturile de albine sau de viespe. Chiar si capusile pot fi indepartate cu ajutorul uleiului de arbore de ceai. Se pun cateva picaturi de ulei pe capusa si aceasta va muri. Ulterior, rana provocata trebuie dezinfectata.

  Precauții:
  A se păstra închis ermetic, la loc uscat și întunecat, la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Contraindicat persoanelor alergice la planta din care este extras produsul. A nu se folosi nediluat. Inhalațiile sunt contraindicate persoanelor care suferă de astm sau epilepsie, deoarece pot declanșa o criză. A se utiliza de preferință până la sfărșitul datei inscripționate pe cutie.

  Prezentare:
  10 ml

 • Ulei esential integral de Geranium, 5 ml, Dvr Pharma Uleiuri esențiale

  Ulei esential integral de Geranium, 5 ml, Dvr Pharma

  Ulei esential integral de Geranium, 5 ml, Dvr PharmaProprietati:
  Uleiul esențial integral de Geranium este un ulei foarte ușor. Culoarea acestuia ne amintește de culoarea strălucitoare a frunzelor din care a fost extras: verde-gălbui. Mirosul caracteristic al frunzelor de geranium se transmite complet uleiului, care păstrează baza fructată a aromei, completată de note amare și dulci.

  Acțiuni:

  • Ajută la combaterea apatiei si depresiei;
  • Contribuie la îmbunătățirea armoniei interioare și ajută la creșterea activității fizice și mentale;
  • Participă la ameliorarea bolilor cavității bucale, urechilor, gâtului și sinusulurilor;
  • Contribuie la restabilirea, regenerarea și reînnoirea epidermei;
  • Un excelent ajutor în cazul pielii grase.

  Ingrediente:
  Geranium (Pelargonium graveolens) ulei esențial: 100%.

  Mod de utilizare:
  Uz intern
  Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

  Precauții:
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

  Contraindicații:
  Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se ad-ministrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează precum și persoanelor epileptice.

  Prezentare:
  5 ml

 • MSM Natural, 90 capsule, DVR Pharm Vitamine si suplimente

  MSM Natural, 90 capsule, DVR Pharm

  MSM Natural, 90 capsule, DVR Pharm Proprietăți:
  – susține funcționarea normală a articulațiilor;
  – contribuie la menținerea unei morfologii normale a articulațiilor;
  – contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

  Compoziție/capsulă:
  MSM natural cristalizat 470 mg; capsula tare de gelatină; salcie (Salix albă), coajă, extract hidroalcoolic uscat cu min. 25% salicina – 20 mg; gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens), extract apos uscat cu min. 2.5% harpagozide – 20 mg; cartilaj de rechin – 20 mg; șofran de India (Curcuma longa/Curcumă sp.), rizom, pulbere – 20 mg.

  Mod de utilizare:
  2-4 capsule pe zi.

  Prezentare:
  90 capsule

 • DVR-Stem Neuro, 60 capsule, Dvr Pharm Vitamine si suplimente

  DVR-Stem Neuro, 60 capsule, Dvr Pharm

  DVR-Stem Neuro, 60 capsule, Dvr PharmProprietati:
  – susține funcționarea normală a creierului și a sistemului nervos pe ansamblu;
  – susține gestionarea normală a stresului fiziologic și psihologic;
  – susține funcțiile cognitive normale, precum și coordonarea neuro-motorie normală. Ingrediente active per capsulă:
  Lecitină din soia: 125 mg.
  Dolomită cu granulație de max. 250 µ: 112,5 mg.
  Ginkgo biloba, frunze, extract hidroalcoolic 24/6, cu 24% flavonoide și 6% terpenoide: 100 mg.
  Ginkgo biloba, frunze: 62,5 mg.
  Țelină (Apium graveolens), fructe, pulbere: 62,5 mg.
  Lăptișor de matcă liofilizat: 37,5 mg. Mod de administrare:
  1-3 capsule pe zi. Precauții și contraindicații:
  Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole și la Soia. Prezentare:
  60 capsule

 • Antistres, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ Vitamine si suplimente

  Antistres, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ

  Antistres, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ Proprietati:
  -susține sistemul imunitar și apărarea organismului
  -susține rezistența organismului în condiții severe de mediu
  -sustine digestia, funcționarea normală a tractului intestinal și secreția sucurilor digestive Ingrediente:
  Uleiuri esențiale de:
  -Pin (Pinus sylvestris): 4,5 ml;
  -Bergamotă-de-Italia (Citrus bergamia): 1,8 ml;
  -Portocală-dulce (Citrus sinensis): 1,2 ml;
  -Salvie-dulce (Salvia sclarea): 0,1 ml;
  -Lavandă (Lavandula angustifolia): 0,8 ml;
  -Chimen (Carum carvi): 0,5 ml;
  -Smirnă (Commiphora myrrha): 0,2 ml. Mod de utilizare:
  Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar. Contraindicații:
  A nu se utiliza nediluat. Se utilizează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A nu se consuma de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează. Precautii:
  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.
  Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr.15117/27.08.2021 Prezentare:
  10 ml

 • Ulei volatil de grapefruit, 10 ml, Bionovativ Frumusete si ingrijire

  Ulei volatil de grapefruit, 10 ml, Bionovativ

  Ulei esential integral de grapefruit, 10 ml, BionovativIngrediente:
  Grapefruit (Citrus paradisi), ulei esențial 100%.

  Mod de administrare:
  Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

  Precauții:
  Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă.

  Contraindicații:
  Nu se administrează persoanelor alergice la plante din Fam. Rutaceae.

  Prezentare:
  10 ml

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa consultaclick.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.