HYLLAN PHARMA SRL BUCURESTI

Afișez singurul rezultat

 • Rheumastoplast x 20 plasturi Vitamine si suplimente

  Rheumastoplast x 20 plasturi

  Rheumastoplast x 20 plasturi Au proprietatea de a incalzi articulatiile si de a contribui la deblocarea lor, diminuand durerile de la nivel articular si muscular. Stimuleaza circulatia sangelui la nivel local si reduc, astfel, procesele inflamatorii. Beneficii Rheumastoplast:

  • incalzeste si deblocheaza articulatiile;
  • revigoreaza circulatia sangelui, reduce procesele inflamatorii;
  • elimina eficient durerile articulare si musculare;
  • durata efectului: pana la 8 ore.

  Plasturii sunt eficienti in indepartarea durerilor cauzate de procesele reumatice, raceala, spondiloze cervicale, periartrite scapulo-humerale, dureri musculare in zonele lombara si cervicala, osteoartrite, sciatica, dureri de umar, de coate, genunchi, ale articulatiilor intervertebrale. Aplicatii
  Plasturii sunt eficienti in indepartarea durerilor cauzate de procesele reumatice, raceala, spondiloze cervicale, periartrite scapulo-humerale, dureri musculare in zonele lombara si cervicala, osteoartrite, sciatica, dureri de umar, de coate, genunchi, ale articulatiilor intervertebrale. Actiune
  Actiunea plasturilor se bazeaza pe teoria meridianelor energetice din medicina chineza traditionala, combinata cu tehnologiile terapiilor cu unde infrarosii si camp magnetic. Infrarosiile cu lungimi de unda cuprinse intre 3 – 5 microni sunt absorbite de organism. Efectul lor, combinat cu cel al campului magnetic de 100 mT, este unul analgezic, manifestat asupra punctelor de acupunctura (centrii principali de pe traseele meridianelor energetice).
  Volumul circulatiei sanguine sporeste, celulele si tesuturile sunt activate si functiile metabolice sunt stimulate. Efect
  Plasturele determina incalzirea locala a regiunii tegumentare pe care este aplicat pana la 43°C. Undele infrarosii patrund in piele, unde revigoreaza circulatia sanguina si indeparteaza raceala si efectele reumatismului, diminuand durerile.
  Efectul dureaza pana la 8 ore. Este simplu si sigur, nu produce arsuri pe piele. Indicatii

  • luxatii si tensiuni musculare
  • dureri musculare
  • lumbago
  • spondiloza cervicala
  • reumatism

  Mod de administrare Rheumastoplast: Se spala pielea cu apa si sapun si se aplica plasturele pe pielea perfect uscata. Se indeparteaza folia de protectie si se aplica pe zona dureroasa, prin presare uniforma.
  Plasturele se utilizeaza zilnic timp de 3 – 4 ore.
  Nu este recomandata prelungirea utilizarii zilnice peste 8 ore.

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa consultaclick.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.