LAB. LES 3CHENES

Afișez toate cele 15 rezultate

 • Vopsea de par blond noisette 7N Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par blond noisette 7N

  Cu conținut de uleiuri esențiale și proteine vegetale, oferă protecție și îngrijire corespunzătoare părului, stimulând volumul și strălucirea. Este o vopsea de păr permanentă, care îngrijește cu atenție fiecare fir de păr, acoperind, încă de la prima folosire, 100% din părul alb. Vopseaua de păr blond noisette 7N diminuează riscul apariției iritației și alergiei, este testată dermatologic și respectă natura firului de păr. Color & Soin este o vopsea de păr permanentă, care acoperă 100% din părul alb de la prima utilizare, protejeaza și are grijă de părul dumneavoastră. Datorită proteinelor vegetale și uleiurilor esențiale pe care acest produs le conține, stimulează strălucirea, volumul și suplețea. Indicații terapeutice – stimulează suplețea și strălucirea părului; – protejează și îngrijește părul; – produsul este testat dermatologic; – respectă natura firelor de păr.

 • Vopsea de par blond dore 7G Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par blond dore 7G

  Vopseaua de păr blond auriu 7G stimulează volumul, strălucirea și suplețea, conținând uleiuri esențiale și proteine vegetale. Respectă natura firului de păr, este testată dermatologic și minimalizează riscurile de iritație și alergie. Color & Soin este o vopsea de păr permanentă care acoperă 100% din părul alb de la prima utilizare, protejează și are grijă de părul dumneavoastră. Este testată dermatologic, respectă natura firelor de păr, minimalizează riscurile de alergie și iritație. Mai mult, grație proteinelor vegetale și uleiurilor esențiale pe care le conține, stimulează strălucirea, volumul și suplețea. Indicații terapeutice – conține uleiuri esențiale și proteine vegetale, stimulând volumul, strălucirea și suplețea podoabei capilare; – vopsea de păr permanentă, care acoperă 100% din părul alb, oferind protecție părului.

 • Vopsea de par bl.platine 10N Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par bl.platine 10N

  Foarte multe femei aleg să se vopsească, fie pentru a-și schimba culoarea părului, fie pentru a acoperi firele albe. Indiferent de motiv, gama de produse aleasă trebuie să asigure colorare completă și protecție părului și scalpului. Compoziția Color&Soin are la bază proteine vegetale din grâu, porumb, ovăz și soia, uleiuri esențiale de eucalipt și rozmarin și ulei de cocos, care conferă vopselei proprietăți regenerante, revitalizante, nutritive, pentru un păr strălucitor, plin de volum și puternic. Foarte multe femei aleg să se vopsească, fie pentru a-și schimba culoarea părului, fie pentru a acoperi firele albe, dar indiferent de motiv, gama de produse aleasă trebuie să protejeze părul și scalpul și să asigure o colorare completă. Beneficii Color&Soin:

  • culoare omogenă și radiantă care rezistă în timp;
  • acoperire în proporție de 100% de la prima aplicare;
  • susține sănătatea, hidratarea optimă și frumusețea părului;
  • foarte ușor de aplicat, inclusiv la folosirea la domiciliu;
  • protejează împotriva alergiilor și iritațiilor pielii, beneficiu testat dermatologic;
  • oferă rezistență la acțiunea razelor UV și a clorului din apă.

  Compoziția Color&Soin are la bază proteine vegetale din grâu, ovăz, porumb și soia, ulei de cocos și uleiuri esențiale de eucalipt și rozmarin, care conferă vopselei proprietăți regenerante, nutritive, revitalizante, pentru un păr puternic și strălucitor. Indicații terapeutice – culoare omogenă și radiantă care rezistă în timp; – foarte ușor de aplicat, inclusiv la utilizarea la domiciliu; – acoperire de 100% de la prima aplicare.

 • Vopsea de par marron chocolat 5B Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par marron chocolat 5B

  Vopsea de par marron chocolat 5B Vopseaua de păr marron chocolat 5B colorează părul perfect și îl face mai mătăsos, fiind îmbogățită cu uleiuri esențiale și proteine vegetale. Produsul este testat dermatologic și nu are în componență amoniac, parabeni, rezorcină sau silicon. Vopseaua de păr marron chocolat 5B este bogată în pigmenți puri, oferă o colorare permanentă și acoperă, în proportie de 100% firele albe, chiar de la prima aplicare. După vopsire, părul va rămâne cu aspect îngrijit și strălucitor! Îmbogățită cu proteine vegetale și uleiuri esențiale, vopseaua de păr colorează perfect părul și îi conferă un aspect mătăsos, cu riscuri minime de iritare sau alergii. Aplicarea este simplă și practică, pentru ca tu să îți poți vopsi podoaba capilară chiar la tine acasă. Vopseaua de păr nu conține amoniac, rezorcină, parabeni sau silicon și este testată dermatologic. Nuanta marron chocolat infrumusețează părul cu un maro ciocolatiu strălucitor și intens, una dintre culorile de păr preferate ale vedetelor. Indicații terapeutice

  • aplicare simplă și practică;
  • produs testat dermatologic;
  • înfrumusețează părul și îi oferă strălucire.
 • Vopsea de par blond terre cuivre 7C Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par blond terre cuivre 7C

  Vopsea de par blond terre cuivre 7C Produsul are la bază o formulă din uleiuri esențiale și vegetale, care asigură acoperire ideală a firelor albe de păr. Indiferent de nuanța aleasă, va rezista o perioadă lungă de timp și nu conține parabeni și amoniac. Vopsirea părului poate deveni o adevărată provocare, însă cu Color & Soin vei obține o culoare uniformă, un păr plăcut la atingere, având o eficiență de 100%. Vopseaua nu conține amoniac, însă asigură o acoperire perfectă a firelor de păr albe, având o formulă pe bază de uleiuri vegetale și esențiale. Nu trebuie să te temi în ceea ce privește nuanța aleasă, care va rezista o lungă perioadă de timp. Nu conține amoniac și nici parabeni. Indicații terapeutice

  • garantează acoperire perfectă a firelor de păr albe;
  • are o formulă pe bază de uleiuri esențiale și vegetale;
  • părul va deveni plăcut la atingere;
  • se obține culoare uniformă;
  • eficiență în proporție de 100%.
 • Vopsea de par chatain dore 4G Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par chatain dore 4G

  Vopsea de par chatain dore 4G Vopseaua de păr chatain dore 4G colorează părul perfect și îl face mai mătăsos, fiind îmbogățită cu uleiuri esențiale și proteine vegetale. Produsul este testat dermatologic și nu are în componență amoniac, parabeni, rezorcină sau silicon. Vopseaua de păr chatain dore 4Geste bogată în pigmenți puri, oferă o colorare permanentă și acoperă, în proportie de 100% firele albe, chiar de la prima aplicare. După vopsire, părul va rămâne cu aspect îngrijit și strălucitor! Îmbogățită cu proteine vegetale și uleiuri esențiale, vopseaua de păr colorează perfect părul și îi conferă un aspect mătăsos, cu riscuri minime de iritare sau alergii. Aplicarea este simplă și practică, pentru ca tu să îți poți vopsi podoaba capilară chiar la tine acasă. Vopseaua de păr nu conține amoniac, rezorcină, parabeni sau silicon și este testată dermatologic. Nuanta chatain dore 4G infrumusețează părul cu un maro ciocolatiu strălucitor și intens, una dintre culorile de păr preferate ale vedetelor. Beneficii Vopsea de par chatain dore 4G:

  • Aplicare simplă și practică
  • Produs testat dermatologic
  • Infrumusețează părul și îi oferă strălucire.
 • Vopsea de par chatain clair dore 5G Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par chatain clair dore 5G

  Vopsea de par chatain clair dore 5G Acest produs conține uleiuri esențiale și proteine vegetale, cu rol major în stimularea volumului și a strălucirii podoabei capilare. Vopsea de păr permanentă, acoperă chiar de la prima folosire 100% din părul alb și conduce la scăderea riscului apariției iritației și alergiei. Color & Soin este o vopsea de păr permanentă care acoperă 100% din părul alb de la prima utilizare, protejează și are grijă de părul dumneavoastră. Este testată dermatologic, respectă natura firului de păr, minimalizează riscurile de alergie și iritație. Mai mult, grație proteinelor vegetale și uleiurilor esențiale pe care le conține vopseaua de păr chatain clair dore 5G, stimulează strălucirea, volumul și suplețea. Indicații terapeutice

  • stimulează elasticitatea și strălucirea părului;
  • este un produs testat dermatologic;
  • diminueaza riscurile de iritație sau alergie;
  • vopsea de păr permanentă;
  • acoperă firele de păr albe, în proporție de 100%, încă de la prima folosire;
  • respectă natura firelor de păr.
 • Vopsea de par blond ble 8N Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par blond ble 8N

  Foarte multe femei aleg să se vopsească, fie pentru schimbarea culorii părului, fie pentru acoperirea firelor albe. Indiferent de motiv, gama de produse aleasă trebuie să ofere protecție părului și scalpului și, în același timp, să asigure o colorare completă. Compoziția Color&Soin este constituită din proteine vegetale din grâu, soia, porumb și ovăz, ulei de cocos și uleiuri esențiale de rozmarin și eucalipt, conferind vopselei efecte nutritive, regenerante, revitalizante, pentru un păr puternic, plin de volum și strălucitor. Foarte multe femei aleg să se vopsească, fie pentru a-și schimba culoarea părului, fie pentru a acoperi firele albe, dar indiferent de motiv, gama de produse aleasă trebuie să protejeze părul și scalpul și să asigure o colorare completă. Beneficii Color&Soin:

  • culoare omogenă și radiantă care rezistă în timp;
  • acoperire de 100% de la prima aplicare;
  • susține sănătatea, hidratarea optimă și frumusețea părului;
  • foarte ușor de aplicat, inclusiv la utilizarea la domiciliu;
  • protejează împotriva alergiilor și iritațiilor pielii, beneficiu testat dermatologic;
  • rezistență la acțiunea razelor UV și a clorului din apă.

  Compoziția Color&Soinare la bază proteine vegetale din grâu, ovăz, porumb și soia, ulei de cocos și uleiuri esențiale de eucalipt și rozmarin, care conferă vopselei proprietăți regenerante, nutritive, revitalizante, pentru un păr puternic și strălucitor. Indicații terapeutice – este foarte ușor de aplicat, inclusiv la folosirea la domiciliu; – oferă rezistență la acțiunea clorului din apă și razelor UV; – sprijină sănătatea, frumusețea și hidratarea în profunzime a podoabei capilare.

 • Vopsea de par chatain fonce 3N Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par chatain fonce 3N

  Vopsea de par chatain fonce 3N Produsul conține uleiuri esențiale și proteine vegetale, cu rol în îngrijirea delicată a părului și fortificarea structurii firului de păr. Respectă natura firelor de păr și este un produs testat dermatologic. Color & Soin este o vopsea de păr permanentă ce acoperă, în proporție de 100%, firele de păr albe de la prima utilizare, protejând și având grijă de păr. Contribuie la reducerea semnificativă a riscurilor de alergie și iritație, este testată dermatologic și respectă natura firelor de păr. Datorită proteinelor vegetale si uleiurilor esentiale din componența produsului, stimulează volumul și elasticitatea podoabei capilare, oferindu-i volum. Indicații terapeutice

  • vopsea de păr permanentă;
  • diminuează riscul apariției iritațiilor și alergiilor;
  • stimulează elasticitatea părului, oferindu-i un plus de volum;
  • produs testat dermatologic;
  • acoperă, în proporție de 100%, firele albe depăr.
 • Vopsea de par chatain acajou 4M Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par chatain acajou 4M

  Produsul protejează și îngrijește cu delicatețe părul, reduce riscul apariției iritației și alergiei și respectă natura firului de păr. Are în componență uleiuri esențiale și proteine vegetale, care aduc un plus de volum părului, stimulând strălucirea sa. Color & Soin este o vopsea de păr permanentă care acoperă 100% din părul alb, chiar de la prima utilizare, protejează și are grijă de părul dumneavoastră. Este testată dermatologic, respectă natura firelor de păr și minimalizează riscurile de iritatie și alergie. Mai mult decat atât, mulțumită proteinelor vegetale și uleiurilor esențiale pe care le conține, stimulează suplețea, strălucirea și volumul. – respectă natura firului de păr; – produsul este testat dermatologic; – diminuează riscurile apariției alergiei sau a iritației; – vopsea de păr permanentă, care acoperă, încă de la prima folosire, 100% din părul alb.

 • Vopsea de par blond fonce 6N F/AN/I Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par blond fonce 6N F/AN/I

  Vopsea de par blond fonce 6N F/AN/I Produsul conține uleiuri esențiale și proteine vegetale, care au rol în stimularea strălucirii, supleții și volumului părului. Vopseaua de păr blond închis 6N are grijă de podoaba capilară și acoperă 100% din părul alb, încă de la prima utilizare. Color & Soin este o vopsea de păr permanentă care acoperă 100% din părul alb de la prima utilizare, protejează și are grijă de părul dumneavoastră, oferindu-i îngrijirea și curățarea de care are nevoie. Este testată dermatologic, respectă natura firelor de păr, minimalizează riscurile de alergie și iritație. Mai mult, mulțumită proteinelor vegetale și uleiurilor esențiale pe care le conține, stimulează strălucirea, volumul și suplețea. Indicații terapeutice

  • testată dermatologic;
  • conține proteine vegetale și uleiuri esențiale, care stimulează volumul, strălucirea și suplețea părului;
  • reduce riscurile iritației și alergiei;
  • respectă natura firelor de păr.
 • Vopsea de par blond cendre 8A Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par blond cendre 8A

  Vopseaua de păr blond cendre 8A are o formulă blândă, ușor de aplicat, având în componență pigmenți naturali și acoperind în proporție de 100% părul grizonat. Nu conține parabeni și amoniac, iar după vopsire, părul va deveni mătăsos și strălucitor. Cu o formula blândă și ușor de aplicat, această vopsea conține pigmenți naturali, acoperă 100% părul grizonat, în mod uniform, de la rădăcină și până la vârfuri. Pentru un look fresh, radiant, Color & Soin este alegerea perfectă, rezistentă la radiațiile UV. Produsul nu conține amoniac și nici parabeni. Rezultatul: un păr strălucitor și mătăsos după vopsire. Indicații terapeutice – conține pigmenți naturali; – acoperire în proporție de 100% părul grizonat, încă de la prima aplicare; – oferă protecție împotriva iritațiilor și alergiilor pielii; – nu conține parabeni și amoniac.

 • Vopsea de par bl.sabl cendre 11A Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par bl.sabl cendre 11A

  Foarte multe femei aleg să se vopsească, fie din dorința de a-și schimba culoarea părului, fie pentru a acoperi firele albe. Indiferent de motiv, este necesar ca gama de produse să ofere protecție podoabei capilare și scalpului și să garanteze colorare completă. Sprijină hidratarea corespunzătoare, sănătatea și frumusețea părului, protejează împotriva iritațiilor și alergiilor pielii și este foarte ușor de aplicat, inclusiv la folosirea la domiciliu. Foarte multe femei aleg să se vopsească, fie pentru a-și schimba culoarea părului, fie pentru a acoperi firele albe, dar indiferent de motiv, gama de produse aleasă trebuie să protejeze părul și scalpul și să asigure o colorare completă. Beneficii Color&Soin:

  • culoare omogenă și radiantă care rezistă în timp;
  • acoperire de 100% de la prima aplicare;
  • susține sănătatea, hidratarea optimă și frumusețea părului;
  • foarte ușor de aplicat, inclusiv la utilizarea la domiciliu;
  • protejează împotriva alergiilor și iritațiilor pielii, beneficiu testat dermatologic;
  • rezistență la acțiunea razelor UV și a clorului din apă.

  Compoziția Color&Soin conține proteine vegetale din grâu, ovăz, porumb și soia, ulei de cocos și uleiuri esențiale de eucalipt și rozmarin, care conferă vopselei proprietăți nutritive, revitalizante, regenerante, pentru un păr puternic și strălucitor. Indicații terapeutice – sprijină frumusețea, sănătatea și hidratarea corespunzătoare a podoabei capilare; – oferă rezistență la acțiunea razelor UV și a clorului din apă; – este foarte ușor de aplicat, inclusiv la folosirea la domiciliu.

 • Vopsea de par blond miel 9N Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par blond miel 9N

  Vopsea de par blond miel 9N Produsul conține uleuri esențiale și proteine vegetale, care au rolul de a stimula strălucirea părului, păstrându-l plin de volum. Respectă natura firelor de păr, este testat dermatologic și reduce riscul iritațiilor și al alergiilor. Color & Soin este o vopsea de păr permanentă, care acoperă 100% din părul alb de la prima utilizare, protejând și având grijă de părul dumneavoastră. Este testată dermatologic, respectă natura firului de păr și diminuează considerabil riscul apariției alergiilor și iritațiilor. Mulțumită proteinelor vegetale și uleiurilor esențiale pe care vopseaua de păr blond miel 9N le conține, stimulează strălucirea și suplețea, menținând părul sănătos și plin de volum. Indicații terapeutice

  • oferă protecție și îngrijire adecvată părului;
  • produs testat dermatologic;
  • conține uleiuri esențiale și proteine vegetale, cu rol în stimularea strălucirii și supleții părului;
  • menține părul sănătos, mătăsos și plin de volum.
 • Vopsea de par blond fonce dore 6G Frumusete si ingrijire

  Vopsea de par blond fonce dore 6G

  Vopsea de par blond fonce dore 6G Produsul conține uleiuri esențiale și proteine vegetale, cu rol major în stimularea supleții, volumului și strălucirii părului. Reduce considerabil riscurile iritației și alergiei și este testată dermatologic. Color & Soin este o vopsea de păr permanentă care acoperă 100% din părul alb de la prima utilizare, protejează și are grijă de părul dumneavoastră. Este testată dermatologic, respectă natura firului de păr și minimalizează riscurile de alergie și iritație. Mai mult, datorită proteinelor vegetale și uleiurilor esențiale pe care le conține, stimulează strălucirea, suplețea și volumul. Indicații terapeutice

  • produs testat dermatologic;
  • reduce riscul apariției iritațiilor și alergiilor.

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa consultaclick.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.