THE SAEM

Afișez singurul rezultat

 • Ser pentru reducerea porilor, Power Ampoule, 35 ml, The Saem Frumusete si ingrijire

  Ser pentru reducerea porilor, Power Ampoule, 35 ml, The Saem

  Ser pentru reducerea porilor, Power Ampoule, 35 ml, The Saem Serul facial The Saem Power Ampoule Pore-Tight este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.
  Esenta taninului contine 8 extracte (ceai verde, cafea, castan etc.).
  Taninurile (taninurile) sunt componente ale plantelor care se gasesc in scoarta unor copaci, precum si in rizomii si frunzele plantelor medicinale.
  Taninurile au un efect astringent, antiseptic si antiinflamator, strang porii si regleaza activitatea glandelor sebacee. Caracteristici:

  • hidratează și hrănește eficient
  • strânge porii dilatați
  • elimină simptomele acneei
  • reducerea producției excesive de sebum

  Mod de utilizare:
  Se tapotează o cantitate adecvată de ser pe pielea curată, cu vârfurile degetelor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu.

  Ingrediente:
  Corydalis Turtschaninovii Root Extract, Uncaria Tomentosa Extract, Pelargonium Graveolens Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Nepeta Cataria Extract
  Cupressus Sempervirens Leaf Extract, Sebumless 7 complex, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract Prezentare:
  35 ml.

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa consultaclick.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.