THEISS NATURWAREN

Afișez toate cele 44 de rezultate

 • Spuma de par Parusan Aktiv, 100 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Spuma de par Parusan Aktiv, 100 ml, Theiss Naturwaren

  Spuma de par Parusan Aktiv, 100 ml, Theiss NaturwarenBeneficii:

  • Activează rădăcina părului
  • Reduce căderea părului
  • Stimulează creșterea părului

  Ingrediente:
  – cafeină, dexpantenol și biotină

  Acțiunea cafeinei și a dexpantenolului în foliculii de păr și în derm a fost dovedită științific după aplicarea PARUSAN® spumă Aktiv (studiu în vitro asurpa foliculilor de păr izolați).

  Cafeina și dexpantenolul din PARUSAN® spumă Aktiv au capacitatea de a penetra straturile pielii și de a elibera ingredientele active în foliculul de păr. Aceste proprietăți creează un “microambient” de creștere și stimulare a firului de păr, atunci când produsul este utilizat cu regularitate.

  Mod de utilizare:

  • După spălarea părului, se aplică în palme o cantitate de mărimea unei nuci și se masează ușor scalpul. Apoi, părul se aranjează așa cum se dorește.
  • Pentru rezultate optime, se utilizează o dată pe zi timp de cel puțin 12 săptămâni.

  Prezentare:
  100 ml

 • Apa de gura Lacalut Sensitive, 300 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Apa de gura Lacalut Sensitive, 300 ml, Theiss Naturwaren

  Apa de gura Lacalut Sensitive, 300 ml, Theiss Naturwaren Apă de gură LACALUT ® Sensitive este special concepută pentru îngrijirea delicată a dinților sensibili. Îndepărtează placa bacteriană, una din principalele cauze care duc la apariția cariilor și a parodontozei. Folosită după sau între periaje, LACALUT ® sensitive apă de gură inhibă dezvoltarea tartrului, prevenind inflamarea gingiilor. Chiar și în cazul dinților sensibili, apă de gură LACALUT ® sensitive, poate fi folosită de mai multe ori pe zi. Poate fi utilizată și de persoanele care au apărat dentar.

  Mod de folosire:
  Clătiți gura cu aproximativ 10 ml de apă de gură LACALUT ® sensitive nediluată, timp de 30-40 de secunde. După folosire nu clătiți gura cu apă. Dacă se întâmpla să înghițiți, nu vă îngrijorați, produsul nu dăunează sănătății.
  După folosire, închideți bine capacul sticlei.

  Prezentare:
  300 ml

 • Pasta de dinti Lacalut Aktiv Sensitivity, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Lacalut Aktiv Sensitivity, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti Lacalut Aktiv Sensitivity, 75 ml, Theiss NaturwarenIndicaţii:
  Pastă de dinți profesională care întărește gingiile prevenind inflamarea și sângerarea acestora.
  Fluorurile protejează activ împotriva apariției cariilor dentare.
  Particulele de curățare din compoziție curăță delicat suprafața dinților, iar formula Sensitivity reduce hipersensibilitatea dinților la stimuli precum cald/rece sau dulce/acru.

  Beneficii:
  – Gingii sănătoase
  – Protejează împotriva tendinței de sângerare gingivală
  – Împotriva sensibilității dentare
  – Ajută la prevenirea inflamației

  Ingrediente:
  Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Potassium Chloride, Strontium Acetate, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Aluminum Lactate, Sodium Myristyl Sulfate, Sodium Fluoride, Menthol, Sodium Saccharin, Sodium Cetyl Sulfate, Chlorhexidine Digluconate, CI 77891.
  Conține acetat de stronțiu și fluorură de sodiu (1450 ppm fluor).

  Mod de utilizare:
  Se periază dinții dimineața și seara, ideal după fiecare masă.
  Destinat adulților.

  Prezentare:
  75 ml

 • Apă de gură micelară Sensitive Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Apă de gură micelară Sensitive Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren

  Apă de gură micelară Sensitive Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Apă de gură micelară cu acțiune antibacteriană. Pentru a evita formarea tartrului în spațiile interdentare este necesară curățarea atentă a danturii. Micelele sunt structuri complexe având forma unor microsfere invizibile care prezintă un nucleu solubil în grăsimi și un înveliș solubil în apă. Cu ajutorul tehnologiei micelare inovatoare, bacteriile din spațiile greu accesibile ale cavității bucale sunt atrase ca un magnet și captate de micelele mici și flexibile, fiind evacuate ulterior.

  Proprietăți:
  – acțiune antibacteriană;
  – susținere eficientă în cazul sensibilității dentare și gingivale;
  – respirație proaspătă de lungă durată;
  Produsul conferă protecție dinților și coletelor dentare sensibile la durere. Utilizată înainte de periaj, poate diminua sensibilitatea la durere. Utilizată după periajul dinților previne formarea tartrului și combate inflamațiile gingiviale.

  Mod de utilizare:
  Se clătește gura cu 15 ml (aprox. ½ din capac) timp de 30 de secunde. După folosire nu este necesară clătirea cavității bucale cu apă potabilă. Nu se ingerează. În cazul dinților foarte sensibili, produsul se poate utiliza de mai multe ori pe zi. Aromă de mentholyptus. Destinat exclusiv adulților.

  Prezentare:
  500 ml

 • Pastă de dinți Lacalut Sensitive, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți Lacalut Sensitive, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți profesională. Îngrijește dinții senbili. Protejează împotriva cariilor de colet. Conține lactat de aluminiu, fluorură de sodiu și aminofluoridă. Curată cu blândețe dințîi sensibili și coletele dentare, reducând sensibilitatea la durere și protejează împotriva cariilor. Copii de 6 ani sau mai mici: A se folosi sub supravegherea unui adult o cantitate de mărimea unui bob de mazăre, pentru a reduce riscul de ingerare. Dacă sunt utilizate suplimentele de fluor din alte surse, vă rgam să consultați medicul dentist sau medicul de familie. Conține: Fluorură de sodiu și Bis (hidroxieții)- aminopropil-N-hidroxieții-octadecilamina-dihidrofluoridă. Prezentare: 75 ml

 • Pachet Pastă de dinți Lacalut Aktiv, 75 ml + Apă de gură Lacalut Aktiv, 50 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pachet Pastă de dinți Lacalut Aktiv, 75 ml + Apă de gură Lacalut Aktiv, 50 ml, Theiss Naturwaren

  Pachet Pastă de dinți Lacalut Aktiv, 75 ml + Apă de gură Lacalut Aktiv, 50 ml, Theiss NaturwarenPastă de dinți medicinală Lacalut Aktiv

  Este pastă de dinți medicinală care combate tartrul, sângerarea și iritația gingivală, îndepărtează placa bacteriană, acționând totodată împotriva formării cariilor.

  Ingrediente:
  Aqua, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Hydrated Silica, Silica, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Aluminum Lactate, Titanium Dioxide, Allantoin, Aluminum Fluoride, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Bisabolol, Limonene, Aluminum lactate, Chlorhexidine.

  Prezentare:
  75 ml

  Apă de gură medicinală Lacalut Aktiv

  Apa de gură se folosește înainte, după sau între periajul dinților. Înainte de periajul dinților, aceasta, îndepărtează placa bacteriană – principala cauză care duce la apariția cariilor și a parodontozei. Folosită după periajul dinților sau între periaje, apă de gură. Inhibă formarea tartrului și previne gingivită.

  Mod de utilizare:
  Se utilizează dimineața, pe timpul zilei și seara. Clătiți intensiv gura cu cca 10 ml de apă LACALUT® Aktiv , timp de 30 de secunde. Nu este nevoie să clătiți cu apă. Dacă se întâmplă să înghițiți, nu vă impacientați, produsul nu dăunează sănătății.

  Prezentare:
  50 ml

 • Pasta de dinti Lacalut Flora, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Lacalut Flora, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți Lacalut Flora, 75 ml, Theiss Naturwaren Un număr ridicat de bacterii din cavitatea bucală poate reprezenta o cauză a apariției respirației urât mirositoare.
  Formula specială a pastei de dinți Lacalut flora previne mirosul neplăcut al gurii și asigură o respirație proaspătă.

  Lacalut flora previne, de asemena, formarea tartrului și apariția cariilor.

  Rezultatul – o flora sănătoasă și o respirație proaspătă de durată.

  Mod de utilizare:
  Folosiți pastă de dinți de cel puțin două ori pe zi, ideal după fiecare masă.

  Prezentare:
  75 ml

 • Pastă de dinți medicinala Lacalut Aktiv, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți medicinala Lacalut Aktiv, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți medicinala Lacalut Aktiv, 75 ml, Theiss Naturwaren Lacalut Aktiv este pastă de dinți medicinală care combate tartrul, sângerarea și iritația gingivală, îndepărtează placa bacteriană, acționând totodată împotriva formării cariilor.

  Ingrediente:
  Aqua, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Hydrated Silica, Silica, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Aluminum Lactate, Titanium Dioxide, Allantoin, Aluminum Fluoride, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Bisabolol, Limonene, Aluminum lactate, Chlorhexidine.

  Prezentare:
  75 ml

 • Pasta de dinti Sensitive Whitening Lacalut, 75ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Sensitive Whitening Lacalut, 75ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti Sensitive Whitening Lacalut, 75ml, Theiss Naturwaren Efect reparator + Albire delicată
  Complex Duo-enzym Proprietăți:
  – reduce sensibilitatea la durere;
  – remineralizează smalțul dentar;
  – îndepărtează ușor și eficient decolorările dentare;
  – ajută la restabilirea albului natural al dinților.

  Formula cu arginină protejează dinții sensibili la durere împotriva factorilor externi, iar hidroxiapatita susține remineralizarea suprafeței dinților. Transmiterea stimulilor este inhibată, acțiune ce poate atenua sensibilitatea la durere, în special în zona coletului dentar.

  Ingrediente:
  Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Hydroxy apatite, Potassium Chloride, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Arginine, Polo xamer 188, Disodium Pyrophosphate, Cellulose Gum, Sodium Myristyl Sulfate, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Cetyl Sulfate, Lactose, O-Cymen-5-Ol, Bromelain, Maltodextrin, Păpain, Limonene, CI 77891. Conține fluorură de sodiu (1350 ppm fluor).

  Mod de utilizare:
  Dimineața și seara cu o cantitate de pastă de dinți de mărimea unui bob de mazăre. Pentru utilizare zilnică. Destinat exclusiv adulților.

  Prezentare:
  75 ml

 • Pastă de dinți Lacalut Alpin, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți Lacalut Alpin, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti Lacalut Alpin, 75 ml, Theiss Naturwaren Remineralizează smalțul.
  Reîmprospătează respirația.
  Protejează gingiile.
  Curată suprafața dinților și zonele interdentare.

  Prezentare:
  75 ml

 • Sampon Parusan Brilliant Brown, 200 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Sampon Parusan Brilliant Brown, 200 ml, Theiss Naturwaren

  Șampon Parusan Brilliant Brown, 200 ml, Theiss NaturwarenProprietăți:

  • Având la bază formulă PARUSAN® împotriva căderii părului, acest șampon cu formula specială de îngrijre și nuanțe de castaniu, îngrijește părul și îi conferă strălucire.
  • Pigmenții coloranți de înaltă calitate acționează la fiecare spălare, intensificând culoarea părului, iar combinația de ingrediente anticadere susține creșterea părului.

  Ingrediente:
  Aqua, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Acrylates Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocamidopropyl Betaine, Capryloyl/ Caproyl Methyl Glucamide, Betaine, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Hydrolyzed Wheat Protein, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Arginine, Niacinamide, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-113, Olea Europaea Fruit Oil, Urea, Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract, Juglans Regia Leaf Extract, Biotin, Lactic Acid, Sodium Lactate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Metabisulfite, Basic Brown 16, Basic Blue 99, Basic Brown 17, Basic Yellow 87, HC Blue No. 15, Basic Violet 2, Basic Red 51, Mică, Titanium Dioxide, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, HexylCinnamal, Geraniol, Limonene. Mod de utilizare:

  • în funcție de intensitatea dorită a culorii, șamponul se lasă să acționeze timp de 2-5 minute, după care se clătește. Pentru o culoare mai intensă, se recomandă utilizarea împreună cu Parusan Brilliant Brown Balsam*150 ml.
  • Dacă șamponul intră în contact cu alte materiale (textile, instalații sanitare) este necesară curățarea imediată a acestora. În cazul contactului cu ochii se clătește cu apă curată din abundență.

  Beneficii:

  • Conferă nuanțe intense de castaniu
  • Îngrijește părul
  • Asigură un păr strălucitor, mătăsos și plin de vitalitate
  • Protejează culoarea părului

  Prezentare:
  200 ml

 • Pastă de dinți Lacalut Aktiv, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți Lacalut Aktiv, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți Lacalut Aktiv, 75 ml, Theiss Naturwaren Lacalut Aktiv este pastă de dinți care combate tartrul, sângerarea și iritația gingivală, îndepărtează placa bacteriană, acționând totodată împotriva formării cariilor.

  Ingrediente:
  Aqua, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Hydrated Silica, Silica, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Aluminum Lactate, Titanium Dioxide, Allantoin, Aluminum Fluoride, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Bisabolol, Limonene, Aluminum lactate, Chlorhexidine.

  Prezentare:
  75 ml

 • Periuțe interdentare S 2.4 mm Lacalut, 5 bucati, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuțe interdentare S 2.4 mm Lacalut, 5 bucati, Theiss Naturwaren

  Proprietăți: – sunt eficiente în eliminarea impurităților, în special a tartrului; – suplimentar, gingia este întărită datorită efectului de masare; – utilizarea regulatată previne apariția cariilor și menține sănătatea gingilor; – previne în mod eficient respirația urât mirositoare și afecțiunile paradonțiului; – designul ergonomic permite utilizarea sigură și facilă, protejând dințîi și gingiile împotriva leziunilor; – sunt potrivite și pentru curățarea aparatelor dentare și a protezelor ortodontice. Mod de utilizare: Curbați la aproximativ 30 de grade partea prevăzută cu fire, astfel încât să puteți curăța ușor molarii. Din exterior, poziționați vârful periuței pe trunghiul format între dinți și gingii. Introduceți periuța treptat, fără a forța, apoi scoateți-o trăgând-o ușor din spațiul interdentar și continuați același proces pentru fiecare dinte. Dimensiuni: 2.4 mm Prezentare:5 bucați

 • Periuta de dinti Lacalut White, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuta de dinti Lacalut White, Theiss Naturwaren

  Periuta de dinti Lacalut White, Lacalut [4016369546796] Periuță de dinți pentru albirea și curățarea intensivă a danturii.
  Redă albul natural al dinților, fără a afecta prin abraziune agresivă smalțul dentar.
  Perii periuței sunt prevăzuți cu capete rotunjite ajutând la o mai bună curățare a dinților și a spațiilor interdentare.

 • Apă de gură micelară Multi-Effect Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Apă de gură micelară Multi-Effect Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren

  Apa de gura micelara Multi-Effect Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Apă de gură micelară cu acțiune antibacteriană. Pentru a evita formarea tartrului în spațiile interdentare este necesară curățarea atentă a danturii. Micelele sunt structuri complexe având forma unor microsfere invizibile care prezintă un nucleu solubil în grăsimi și un înveliș solubil în apă. Cu ajutorul tehnologiei micelare inovatoare, bacteriile din spațiile greu accesibile ale cavității bucale sunt atrase ca un magnet și captate de micelele mici și flexibile, fiind evacuate ulterior.

  Proprietăți:
  – reduce tartrul;
  – combate placa bacteriană;
  – protejează împotriva formării cariilor;
  – îngrijește gingiile;
  – menține albul natural al dinților;
  – împrospătează respirația.

  Mod de utilizare:
  Se clătește gura cu 15 ml (aprox. ½ din capac) timp de 30 de secunde. După folosire nu este necesară clătirea cavității bucale cu apă potabilă. Destinat exclusiv adulților.
  Nu se ingerează. Prezentare:
  500 ml

 • Pastă de dinți Lacalut Aktiv Protecție gingivală și Albire delicată, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți Lacalut Aktiv Protecție gingivală și Albire delicată, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți Lacalut Aktiv Protecție gingivală și Albire delicată, 75 ml, Theiss Naturwaren Pasta de dinți Lacalut Aktiv Protecție gingivală și Albire delicată Proprietăți:

  • formula complexului hialuronic pe bază de enzime întărește mecanismul natural de apărare a cavității bucale și hidratează în același timp;
  • fluorurile protejează împotriva apariției cariilor dentare iar mineralele adiționale previn demineralizarea;
  • formula activă specială hrănește și întărește gingiile, prevenind inflamarea și sângerarea acestora;
  • ajută la restabilirea albului natural al dinților, protejând în același timp smalțul dentar.

  Mod de utilizare:
  Periați-vă dinții dimineața și seara cu o cantitate de pastă de dinți de mărimea unui bob de mazăre.
  Conține Fluorură de Aluminiu (1400 ppm fluor), valoare RDA 90. Destinat exclusiv adulților. Prezentare:
  75 ml

 • Balsam Parusan Brilliant Brown Femei, 150 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Balsam Parusan Brilliant Brown Femei, 150 ml, Theiss Naturwaren

  Balsam pentru femei Parusan Brilliant Brown, 150 ml, Theiss Naturwaren Proprietăți:
  Având la bază formulă PARUSAN® împotriva căderii părului, balsamul intensifică culoarea părului grație coloranților din compoziție.
  Balsamul asigură o pieptănare mai facilă a părului și îngrijește structura acestuia. Uleiul de jojoba și cel de semințe de struguri hrănesc, conferă strălucire și volum părului. Pantenolul asigură hidratarea necesară și îmbunătățește structura părului deteriorat.

  Ingrediente:
  Aqua, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane, Stearamidopropyl Dimethylamine, PEG/PPG-20/20 Phenylisopropyl Caprylyl Dimethicone, Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract, Panthenol, Vitis Vinifera Seed Oil, Juglans Regia Leaf Extract, Haematoxylum Campechianum Wood Extract, Polyquaternium-113, Trideceth-10, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Dimethiconol, Parfum, Isopropyl Alcohol, Sodium Metabisulfite, Basic Brown 16, Basic Blue 99, Basic Brown 17, Basic Yellow 87, HC Blue No. 15, Basic Violet 2, Basic Red 51, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Acetic Acid, Linalool, Citronellol, Hexyl
  Cinnamal, Geraniol, Limonene.

  Mod de utilizare:
  în funcție de intensitatea dorită a culorii, balsamul se aplică uniform după spălarea părului, se lasă 2-5 minute, după care se clătește. Pentru o culoare mai intensă, se recomandă utilizarea împreună cu PARUSAN® Brilliant BROWN Șampon*200 ml. Dacă balsamul intră în contact cu alte materiale (textile, instalații sanitare) este necesară curățarea imediată a acestora. În cazul contactului cu ochii se clătește cu apă curată din abundență.

  Beneficii:
  – Conferă nuanțe intense de castaniu
  – Îngrijește părul
  – Asigură un păr strălucitor, mătăsos și plin de vitalitate
  – Protejează culoarea părului

  Prezentare:
  150 ml

 • Periuță de dinți Lacalut Sensitive, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuță de dinți Lacalut Sensitive, Theiss Naturwaren

  Periuță de dinți Lacalut Sensitive, Theiss Naturwaren Curăță delicat și în profunzime dinții sensibili și coroanele dentare expuse. Perii săi rotunjiți previn iritarea gingiilor și curăță spațiile interdentare. Datorită modului special în care sunt aranjați perii, coroanele dentare expuse sunt curățate delicat și în profunzime. Un produs LACALUT pentru igiena orală.

 • Crema adeziva Lacalut Fix Neutral, 40 g, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Crema adeziva Lacalut Fix Neutral, 40 g, Theiss Naturwaren

  Crema adeziva Lacalut Fix Neutral, 40 g, Theiss Naturwaren Cremă adezivă pentru proteze totale şi parţiale
  – Aderență foarte puternică
  – Protecție împotriva pătrunderii resturilor de mâncare
  – Protecție gingivală
  LACALUT® FIX cremă adezivă protejează gingiile și oferă o aderență extra puternică pentru un confort de lungă durată.
  Datorită efectului de sigilare, LACALUT® FIX protejează gingiile de presiunea, fricțiunea și iritarea pielii care pot fi cauzate de purtarea protezelor dentare. Mod de utilizare:
  LACALUT® FIX se aplică pe proteza curățată și uscată, în puncte sau benzi subțiri, nu prea aproape de marginea acesteia.
  Se repoziţionează proteza dentară în gură şi se apasă ferm timp de câteva secunde pentru fixare. A se închide bine tubul după utilizare.
  NU se consumă alimente și lichide timp de 4-5 minute.
  NU se aplică crema adezivă direct în gură.

  Prezentare:
  tub 40 g

 • Periuțe interdentare M 3.00 mm Lacalut, 5 bucăți, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuțe interdentare M 3.00 mm Lacalut, 5 bucăți, Theiss Naturwaren

  Proprietăți: – sunt eficiente în eliminarea impurităților, în special a tartrului; – suplimentar, gingia este întărită datorită efectului de masare; – utilizarea regulatată previne apariția cariilor și menține sănătatea gingilor; – previne în mod eficient respirația urât mirositoare și afecțiunile paradonțiului; – designul ergonomic permite utilizarea sigură și facilă, protejând dințîi i gingiile împotriva leziunilor; – sunt potrivite și pentru curățarea aparatelor dentare și a protezelor ortodontice. Mod de utilizare: Curbați la aproximativ 30 de grade partea prevăzută cu fire, astfel încât să puteți curăța ușor molarii. Din exterior, poziționați vârful periuței pe trunghiul format între dinți și gingii. Introduceți periuța treptat, fără a forța, apoi scoateți-o trăgând-o ușor din spațiul interdentar și continuați același proces pentru fiecare dinte. Dimensiuni: 3.0 mm Prezentare: 5 bucați

 • Pasta de dinti Lacalut Multi-Effect Plus, 75 ml Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Lacalut Multi-Effect Plus, 75 ml

  Pasta de dinti Lacalut Multi-Effect Plus, 75 ml Pastă de dinți profesională cu formulă multi-complex 5 în 1 pentru îngrijirea dinților și gingiilor. Adjuvant in gingii sănătoase, dinți albi, intărirea smalțului dentar, protecție împotriva cariilor, respirație proaspătă.

  Ingrediente active:
  Vitaminele C și B12 sunt utilizate pentru a suplimenta îngijirea și sănătatea dinților și a gingiilor. Mai mult, mineralele conținute, Calciul, fac dinții mai rezistenți la acizi și contribuie la remineralizarea smalțului dentar.
  Conține fluorură de sodiu 1150 ppm.

  Mod de utilizare:
  Se periază dinții dimineața și seara. Numai pentru adulți. Recomandat și persoanelor vegane.

  Prezentare:
  75 ml

 • Pastă de dinți – Lacalut Kids, 4-8 ani, 50 ml, Theiss Naturwaren Mama si copilul

  Pastă de dinți – Lacalut Kids, 4-8 ani, 50 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți – Lacalut Kids, 4-8 ani, 50 ml, Theiss Naturwaren

  • Această pastă de dinți cu gust delicat de mentă, a fost special concepută pentru copiii în creștere.
  • Componentele sale speciale de curățare, îndepărtează placa bacteriană, principala cauză care determină apariția cariilor și a bolilor gingivale.
  • Efectul de remineralizare al Olaflur, face ca fluorura să fie repede absorbită de smalț, ceea ce duce la întărirea dinților și îi face mai rezistenți la carii.

  Mod de folosire:

  • Se periază dinții 2-3 minute cu o mișcare circulară, de cel puțin 2 ori pe zi, în special după fiecare masă.
  • Oferă o curățare delicată și protecție anticarie în procesul de tranziție de la dinții de lapte către cei permanenți, are gust plăcut de mentă, fortifică și mineralizează dinții datorită Olaflur (500 ppm F), nu conține zahăr.

  Prezentare:
  50 ml

 • Periuță de dinți Lacalut aktiv soft, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuță de dinți Lacalut aktiv soft, Theiss Naturwaren

  Periuță de dinți Lacalut aktiv soft, Theiss Naturwaren Periuță de dinți. Forma specială a periuței de dinți LACALUT ® Aktiv oferă o curățare temeinică, chiar și a spațiilor interdentare, acolo unde o periuță de dinți obișnuită nu poate ajunge. Curăță delicat și în profunzime suprafață dentară.

 • Apă de gură micelară protecție anti-tartru Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Apă de gură micelară protecție anti-tartru Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren

  Apa de gura micelara protectie anti-tartru Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Apă de gură micelară cu acțiune antibacteriană. Pentru a evita formarea tartrului în spațiile interdentare este necesară curățarea atentă a danturii. Micelele sunt structuri complexe având forma unor microsfere invizibile care prezintă un nucleu solubil în grăsimi și un înveliș solubil în apă. Cu ajutorul tehnologiei micelare inovatoare, bacteriile din spațiile greu accesibile ale cavității bucale sunt atrase ca un magnet și captate de micelele mici și flexibile, fiind evacuate ulterior.

  Proprietăți
  – acțiune antibacteriană;
  – conferă o respirație proaspătă;
  – previne formarea tartrului și a inflamațiilor gingivale;
  Formula inovatoare protejează împotriva depunerilor dăunătoare și a tartrului, chiar și în zonele unde accesul cu periuța de dinți este dificil. În plus, previne formarea cariilor și a problemelor gingivale. Produsul are efect pe termen lung, conferind o senzație de prospețime.

  Mod de utilizare:
  Se clătește gura cu 15 ml (aprox. ½ din capac) timp de 30 de secunde. După folosire nu este necesară clătirea cavității bucale cu apă potabilă. NU se ingerează. Aroma de frozen mango. Destinat exclusiv adulților.

  Prezentare:
  500 ml

 • Pastă de dinți medicinală Lacalut White Alpenminze, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți medicinală Lacalut White Alpenminze, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti medicinala Lacalut White Alpenminze, 75 ml, Theiss Naturwaren Pastă de dinți medicinală pentru dinți puternici de un alb natural.
  Nou cu gust proaspăt de mentă din Alpi.

  Indicații:
  Agenții de curățare activi, dar delicați, mențin albul natural al dinților fără a ataca smalțul.
  Fluorură de sodiu mineralizează și întărește dinții, protejându-i împotriva cariilor.
  Acțiunea de curățare a particulelor abrazive păstrează albul natural al dinților fără a ataca smalțul.
  Fluorură de sodiu mineralizează și întărește dinții împotriva cariilor. Îndepărtează petele persistente cauzate de nicotină, ceai, cafea și alte alimente.

  Mod de administrare:
  Periaj zilnic.
  Numai pentru adulți.

  Prezentare:
  75 ml

 • Sampon stimulator pentru barbati Parusan, 200 ml , Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Sampon stimulator pentru barbati Parusan, 200 ml , Theiss Naturwaren

  Parusan Șampon Stimulator pentru bărbați, 200 ml , Theiss Naturwaren Proprietăți:
  – reduce căderea părului și stimulează regenerarea firului de păr;
  – stimulează creșterea părului;
  – accelerează circulația sanguină la nivelul scalpului.

  Ingrediente active:
  Anagaintim – ingredient brevetat cu rol de reducere a căderii părului și de accelerare a creșterii acesteia.
  Cafeina – poate bloca efectul hormonului dihidrotestosteronului – responsabil de căderea părului la bărbați. Cafeina pătrunde în rădăcina firului de păr și stimulează creșterea acestuia. Mai mult, conferă strălucire părului și îl face mai ușor de aranjat.
  Proteine hidrolizate de grâu – conțin o cantitate mare de vitamină E, lecitină și acizi grași nesaturați care hrănesc pielea capului, părul și conferă volum.
  Arginină – accelerează fluxul sanguin la nivelul capului, stimulând creșterea și întărirea firului de păr.
  Ulei de măsline – hidratează părul și întărește structura acestuia.

  Mod de utilizare:
  Se aplică pe părul umed, se masează delicat scalpul și se lasă să acționeze timp de 2 – 3 minute pentru ca ingredientele să pătrundă în rădăcina firului de păr, apoi se clătește cu o cantitate mare de apă. Pentru utilizare zilnică. În cazul utilizării regulate, rezultate pozitive apar după doar 3 luni.

  Prezentare:
  200 ml

 • Crema adeziva Lacalut Fix Mint, 40 g, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Crema adeziva Lacalut Fix Mint, 40 g, Theiss Naturwaren

  Crema adeziva Lacalut Fix Mint, 40 g, Theiss Naturwaren Cremă adezivă pentru proteze totale şi parţiale
  – Aderență foarte puternică
  – Protecție împotriva pătrunderii resturilor de mâncare
  – Protecție gingivală
  LACALUT® FIX cremă adezivă protejează gingiile și oferă o aderență extra puternică pentru un confort de lungă durată.
  Datorită efectului de sigilare, LACALUT® FIX protejează gingiile de presiunea, fricțiunea și iritarea pielii care pot fi cauzate de purtarea protezelor dentare. Mod de utilizare:
  LACALUT® FIX se aplică pe proteza curățată și uscată, în puncte sau benzi subțiri, nu prea aproape de marginea acesteia.
  Se repoziţionează proteza dentară în gură şi se apasă ferm timp de câteva secunde pentru fixare. A se închide bine tubul după utilizare.
  NU se consumă alimente și lichide timp de 4-5 minute.
  NU se aplică crema adezivă direct în gură.

  Prezentare:
  tub 40 g

 • Periuta de dinti Lacalut Kids, 4-8 ani, Theiss Naturwaren Mama si copilul

  Periuta de dinti Lacalut Kids, 4-8 ani, Theiss Naturwaren

  Periuta de dinti Lacalut Kids, 4-8 ani, Theiss Naturwaren Aceasta periuta de dinti satisface nevoile igienei dentare a copiilor. Datorita capului sau mic, aceasta periuta patrunde in toate zonele gurii, in zonele interdentare si in zona molarilor. Perii sai ascutiti curata delicat si in profunzime dintii sensibili de lapte ai copiilor. Perii sai colorati fac ca dozarea pastei de dinti sa fie mult mai usoara.

  Mod de folosire:
  Se periaza dintii 2-3 minute, cel putin de 2 ori pe zi, daca este posibil dupa fiecare masa.

 • Periuțe interdentare L 4.00 mm Lacalut, 5 bucăți, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuțe interdentare L 4.00 mm Lacalut, 5 bucăți, Theiss Naturwaren

  Periute interdentare L 4.00 mm Lacalut, 5 bucati, Theiss Naturwaren Proprietăți:
  – sunt eficiente în eliminarea impurităților, în special a tartrului;
  – suplimentar, gingia este întărită datorită efectului de masare;
  – utilizarea regulatată previne apariția cariilor și menține sănătatea gingilor;
  – previne în mod eficient respirația urât mirositoare și afecțiunile paradonțiului;
  – designul ergonomic permite utilizarea sigură și facilă, protejând dințîi și gingiile împotriva leziunilor;
  – sunt potrivite și pentru curățarea aparatelor dentare și a protezelor ortodontice.

  Mod de utilizare:
  Curbați la aproximativ 30 de grade partea prevăzută cu fire, astfel încât să puteți curăța ușor molarii. Din exterior, poziționați vârful periuței pe trunghiul format între dinți și gingii. Introduceți periuța treptat, fără a forța, apoi scoateți-o trăgând-o ușor din spațiul interdentar și continuați același proces pentru fiecare dinte.

  Dimensiuni:
  4.0 mm

  Prezentare:
  5 bucați

 • Periute interdentare XXS 1.7 mm Lacalut, 5 bucati, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periute interdentare XXS 1.7 mm Lacalut, 5 bucati, Theiss Naturwaren

  Periute interdentare XXS 1.7 mm Lacalut, 5 bucati, Theiss NaturwarenProprietăți:
  – sunt eficiente în eliminarea impurităților, în special a tartrului;
  – suplimentar, gingia este întărită datorită efectului de masare;
  – utilizarea regulatată previne apariția cariilor și menține sănătatea gingilor;
  – previne în mod eficient respirația urât mirositoare și afecțiunile paradonțiului;
  – designul ergonomic permite utilizarea sigură și facilă, protejând dințîi și gingiile împotriva leziunilor;
  – sunt potrivite și pentru curățarea aparatelor dentare și a protezelor ortodontice.

  Mod de utilizare:
  Curbați la aproximativ 30 de grade partea prevăzută cu fire, astfel încât să puteți curăța ușor molarii. Din exterior, poziționați vârful periuței pe trunghiul format între dinți și gingii. Introduceți periuța treptat, fără a forța, apoi scoateți-o trăgând-o ușor din spațiul interdentar și continuați același proces pentru fiecare dinte.

  Dimensiuni:
  1.7 mm

  Prezentare:
  5 bucați

 • Apa de gura micelara Whitening Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Apa de gura micelara Whitening Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren

  Apa de gura micelara Whitening Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Apă de gură micelară cu acțiune antibacteriană. Pentru a evita formarea tartrului în spațiile interdentare este necesară curățarea atentă a danturii. Micelele sunt structuri complexe având forma unor microsfere invizibile care prezintă un nucleu solubil în grăsimi și un înveliș solubil în apă. Cu ajutorul tehnologiei micelare inovatoare, bacteriile din spațiile greu accesibile ale cavității bucale sunt atrase ca un magnet și captate de micelele mici și flexibile, fiind evacuate ulterior.

  Proprietăți:
  – acțiune antibacteriană;
  – efect delicat de albire;
  – protecție împotriva decolorării dentare;
  – respirație proaspătă;
  Complexul antibacterian activ previne formarea plăcii bacteriene și combate astfel formarea cariilor. Produsul are efect pe termen îndelungat acționând delicat asupra smalțului și a gingiilor. Pentru o dantură puternică de un alb natural.

  Mod de utilizare:
  Se clătește gura cu 15 ml (aprox. ½ din capac) timp de 30 de secunde. După folosire nu este necesară clătirea cavității bucale cu apă potabilă. Nu se ingerează. În cazul dinților foarte sensibili, produsul se poate utiliza de mai multe ori pe zi. Aroma de fresh mint. Destinat exclusiv adulților.

  Prezentare:
  500 ml

 • Periuța de dinți Medium Duo Clean Lacalut, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuța de dinți Medium Duo Clean Lacalut, Theiss Naturwaren

  Mod de utilizare: Se aplică pasta de dinți pe periuță, se umezește, apoi se curăță dinții și cavitatea bucală. Prezentare: 1 bucata Diverse culori

 • Pastă de dinți Lacalut protecție anticarie, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți Lacalut protecție anticarie, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti Lacalut protectie anticarie, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Sistemului special Lacalut Duo-Fluor se distribuie rapid în cavitatea bucală și transportă fluorul acolo unde este necesar, protejând împotriva formării cariilor.

  Ingrediente:
  Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch, Hydrolysate, Xylitol, Sodium Lauryl Sulfate, Aromă, Hydroxyapatite, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Decyl Glucoside, Zinc Gluconate, Olaflur, Menthol, Sodium Fluoride, Glycerin, Sodium Saccharin, Sodium Hyaluronate, Sempervivum Tectorum Extract, Limonene.

  Mod de utilizare:
  De cel puțin două ori pe zi, de preferință după fiecare masă, pentru protecție împotriva cariilor. Destinat exclusiv adulților.

  Prezentare:
  75 ml

 • Pastă de dinți Lacalut Multi-effect, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți Lacalut Multi-effect, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți Lacalut Multi-effect, 75 ml, Theiss Naturwaren

  • Gratie combinatiei speciale de ingrediante active, periajul regulat cu pasta de dinti LACALUT mult-effect asigura o protectie completa pentru dinti.
  • Formula inovatoare de ingrijire 5 IN 1 pentru: gingii sanatoase, dinti albi, intarirea smaltului dentar, protectie impotriva cariilor, respiratie proaspata.

  Efecte:

  • previne aparitia cariilor;
  • protejeaza gingiile, radacinile si nervii;
  • elimina hipersensibilitatea dintilor provocata de expunerea la stimuli termici (cald, rece), chimici(dulce,sarat) si tactili;
  • elimina bacteriile, tartrul si petele;
  • albeste dintii.
 • Pastă de dinți cu plante medicinale Lacalut Aktiv Herbal, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți cu plante medicinale Lacalut Aktiv Herbal, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti cu plante medicinale Lacalut Aktiv Herbal, 75 ml, Theiss Naturwaren Lacalut Aktiv Herbal cu plante medicinale combate tartrul, sângerarea gingivală și îndepărtează placa bacteriană, acționând totodată împotriva formării cariilor. Lacalut Aktiv Herbal previne apariția pungilor parodontale și reprezintă un tratament profilactic contra parodontozei responsabilă pentru resorbția osoasă, mobilitatea dentară și pierderea dinților.

  Ingrediente: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Aluminium Hydroxide, Silica, Aluminum Lactate, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Illicium Verum Fruit/Seed Oil, Foeniculum Vulgare Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Thymus Vulgaris Oil, Ormensis Multicaulis Oil, Salvia Officinalis Oil, Titanium Dioxide, Allantoin, Aluminum Fluoride, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Bisabolol, Commiphora Myrrha Resin extract, Limonene, Linalool. Conține Fluorură de aluminiu.

  Utilizare: Copii de 6 ani sau mai mici – a se folosi sub supravegherea unui adult o cantitate de mărimea unui bob de mazăre, pentru a reduce riscul de ingerare. Dacă sunt utilizate suplimente de fluor din alte surse, vă rugăm să consultați medicul dentist sau medicul de familie.

  Prezentare: 75 ml.

 • Parusan Tonic Energizant pentru bărbați, 200 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Parusan Tonic Energizant pentru bărbați, 200 ml, Theiss Naturwaren

  Parusan Tonic Energizant pentru bărbați, 200 ml, Theiss Naturwaren Proprietăți:
  – Stimulează circulația la nivelul scalpului;
  – Favorizează hrănirea pielii capului cu substanțe nutritive;
  – Reduce căderea părului și accelerează faza de creștere a părului.

  Ingrediente:
  Formula unică pe bază de ingrediente de calitate superioară (substanța activă AnaGain pe bază de extract de lăstari de mazăre, biotină, L-arginină și vitamina E) ce au un efect pozitiv împotriva căderii părului și accelerează semnificativ creșterea acestuia.

  Mod de utilizare:
  Se aplică ușor, după spălarea părului, prin masarea pielii capului. Nu se clătește, se lăsă să se usuce, iar părul poate fi coafat în mod obișnuit.

  Prezentare:
  200 ml

 • Pastă de dinți Lacalut Baby, 0-4 ani, 50 ml, Theiss Naturwaren Mama si copilul

  Pastă de dinți Lacalut Baby, 0-4 ani, 50 ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti Lacalut Baby, 0-4 ani, 50 ml, Theiss Naturwaren Protejează eficient dintîi de lapte și pe cei sensibili ai copiilor datorită amino fluorurii (Olaflur). Dinții copiilor sunt curățați delicat, în același timp fiind îndepărtată și placa bacteriană. Vitaminele A și E ajută la îngrijirea dentară. Gustul de zmeură face ca periajul dinților să fie o plăcere. Oferă protecție împotriva cariilor. Curață delicat. Nu conține zahăr. Concentrația de fluorură (250 ppm) este în concordanță cu recomandarea Societății Germane de Stomatologie.

  Mod de folosire:
  Se periază dinții 2-3 minute de cel puțin 2 ori pe zi, în special după fiecare masă.

  Prezentare:
  50 ml

 • Pastă de dinți Lacalut Teens +8 ani, 50 ml, Theiss Naturwaren Mama si copilul

  Pastă de dinți Lacalut Teens +8 ani, 50 ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti Lacalut Teens +8 ani, 50 ml, Theiss Naturwaren Pasta de dinți pentru copii mai mari de 8 ani

  Gustul său de lămâie și mentă microincapsulat face ca periajul dinților să devină o experiență plină de prospețime și în același timp îi va motiva pe copii să se spele pe dinți în mod regulat. De asemenea, smalțul dinților permanenți este întărit și protejat de compușii cu fluorura.

  Mod de folosire:
  Se periază dinții 2-3 minute cu o mișcare circulară, de cel puțin 2 ori pe zi, în special după fiecare masă. Oferă o curățare delicată și profundă a dinților. Mineralizează și protejează dinții noi datorită conținutului de aminofluorură și fluorura de sodiu (1400 ppm). Gustul plăcut de lămâie și menta îi va determina pe cei mici să se spele în mod regulat.

  Prezentare:
  50 ml

 • Pasta de dinti Lacalut extra sensitive, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Lacalut extra sensitive, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți Lacalut extra sensitive, 75 ml, Theiss Naturwaren Noua pastă de dinți profesională LACALUT®Extra Sensitive desensibilizează dinții și curată eficient suprafața acestora printr-o acțiune blândă. Combinația de ingrediente active reduce sensibilitatea dinților, în special la baza acestora. Tubii dentinări sunt sigilați pentru a preveni orice pătrundere către nervii dentari. Forma inovativă a granulelor de curățare asigură spălarea cu blândețe a suprafeței dinților.

  Ca rezultat al procesului de producție, fiecare granulă are forma rotundă și este mult mai mică decât granulele de curățare obișnuite, astfel încât dinții sensibili la durere sunt protejați împotriva abraziunii suplimentare. Destinat exclusiv adulților. Conține acetat de stronțiu. Nu este recomandat copiilor.

  Utilizare:
  Folosiți LACALUT®Extra Sensitive de două ori pe zi pentru o protecție de lungă durată împotriva sensibilității la durere.

  Prezentare:
  75 ml

 • Redupetin, 20 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Redupetin, 20 ml, Theiss Naturwaren

  Redupetin, 20 ml, Theiss Naturwaren Produs dermatocosmetic special conceput pentru decolorarea petelor pigmentare.

  Mod de utilizare:

  • Se aplică seara, pe locurile afectate de pe față, gât, decolteu și mâini.
  • Utilizarea trebuie continuat pentru o perioadă de cel puțin 4 săptămâni.
  • NU conține parabeni, ulei de paradină și silicon, combinații PEG, coloranți.

  Prezentare:
  20 ml

 • Pastă de dinți Lacalut White, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți Lacalut White, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti Lacalut White, 75 ml, Theiss Naturwaren Pastă de dinți medicinală cu efect de albire
  Previne pătarea dinților, ajută la mineralizarea smalțului dentar, păstrează albul dentar al dinților și întărește dantura. Agenții de curățare sunt extrem de activi, dar au acțiune delicată, menținând albul dinților, fără să atace smalțul. Flourură de sodiu mineralizează dinții, întărindu-i contra pericolului de cariere. Curața dinții pătați de nicotină, cafea, alte băuturi.

  Prezentare:
  75 ml

 • Apă de gură Lacalut Flora, 300 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Apă de gură Lacalut Flora, 300 ml, Theiss Naturwaren

  Apă de gură Lacalut Flora, 300 ml, Theiss NaturwarenProprietăți:
  – îngrijire zilnică împotriva respirației neplăcute;
  – combate respirația urât mirositoare;
  – menține sănătatea florei cavității bucale.

  • Lacăluț flora reprezintă soluția la îndemână pentru îngrijirea și curățarea dinților și a spațiilor interdentare.
  • Formula specială previne în mod eficient mirosul neplăcut al respirației și al gurii.
  • Recomandat și pentru prevenirea apariției cariilor.
  • Igiena orală zilnică este completată eficient și va ajuta să vă bucurați de gingii și dinți sănătoși.
  • Ideal pentru persoane cu proteză dentară.

  Mod de utilizare:

  • Dimineață, pe timpul zilei și seara.
  • Clătiți intensiv gura cu aproximativ 10 ml apă de gură, timp de 30 e secunde.
  • După folosire nu este necesar să clătiți gura cu apă.

  Prezentare:
  300 ml

 • Periuțe interdentare XS 2.00 mm Lacalut, 5 bucăți, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuțe interdentare XS 2.00 mm Lacalut, 5 bucăți, Theiss Naturwaren

  Periute interdentare XS 2.00 mm Lacalut, 5 bucati, Theiss Naturwaren Proprietăți:
  – sunt eficiente în eliminarea impurităților, în special a tartrului;
  – suplimentar, gingia este întărită datorită efectului de masare;
  – utilizarea regulatată previne apariția cariilor și menține sănătatea gingilor;
  – previne în mod eficient respirația urât mirositoare și afecțiunile paradonțiului;
  – designul ergonomic permite utilizarea sigură și facilă, protejând dințîi și gingiile împotriva leziunilor;
  – sunt potrivite și pentru curățarea aparatelor dentare și a protezelor ortodontice.

  Mod de utilizare:
  Curbați la aproximativ 30 de grade partea prevăzută cu fire, astfel încât să puteți curăța ușor molarii. Din exterior, poziționați vârful periuței pe trunghiul format între dinți și gingii. Introduceți periuța treptat, fără a forța, apoi scoateți-o trăgând-o ușor din spațiul interdentar și continuați același proces pentru fiecare dinte.

  Dimensiuni:
  2.00 mm

  Prezentare:
  5 bucați

 • Apă de gură Lacalut Aktiv, 300 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Apă de gură Lacalut Aktiv, 300 ml, Theiss Naturwaren

  Apa de gura Lacalut Aktiv, 300 ml, Theiss Naturwaren LACALUT® Aktiv – apă de gură

  LACALUT® Aktiv este o apă de gură medicinală, gata preparată, care completează igiena dentară zilnică.

  Apă de gură LACALUT® Aktiv se folosește înainte, după sau între periajul dinților. Înainte de periajul dinților, aceasta, îndepărtează placa bacteriană – principala cauză care duce la apariția cariilor și a parodontozei. Folosită după periajul dinților sau între periaje, apă de gură.

  LACALUT® Aktiv inhibă formarea tartrului și previne gingivită.

  Mod de folosire:
  Se utilizează dimineața, pe timpul zilei și seara. Clătiți intensiv gura cu cca 10 ml de apă LACALUT® Aktiv , timp de 30 de secunde. Nu este nevoie să clătiți cu apă. Dacă se întâmplă să înghițiți, nu vă impacientați, produsul nu dăunează sănătății.
  După folosire, închideți bine capacul sticlei.

  Prezentare:
  300 ml

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa consultaclick.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.