Inchide harta
1 rezultate afisate pe harta
Doctori pe specialitatea Urologie (1)

Cei mai buni doctori te intampina cu oferte speciale la clinici private

Cei mai buni doctori te intampina cu oferte speciale la clinici private - Programare gratuita


Dr. Andrei Manu

(4.8) - 1 pareri 1 pacienti s-au programat
Str. Agricultori nr. 116A, Bucuresti - Sector 2, Bucuresti


SPECIALIZARI

PRETURI

Pret prima programare: 150 RON Pret programare: 50 RON
SHARE

Completeaza campurile si solicita programarea!

Asociatia Europeana de Urologie (European Association of Urology – EAU)
Socientatea Internationala de Continenta (International Continence Society – ICS),
Societatea Internationala a Maduvei Spinarii (International Spinal Cord Society –ISCoS )
Societatea Europeana pentru Medicina Sexuala (European Society for Sexual Medicine – ESSM)
Asociatia Romana de Urologie (ARU)
-Membru al Comitetului pentru Promovarea Neuro-urologiei, Societatea Internationala de Continenta.
2000 - prezent - Chirurg urolog, neuro-urologist, sef de departament – Sectia de Urologie din cadrul Spitalului “Profesor Dr. D. Gerota”, din Bucuresti, Romania.
1999 -2000 - Cercetator in cadrul Spitalului Academic din Maastricht, Olanda. Sef de departament: Prof. Dr. Ph.V.van Kerrebroeck, professor in urologie.
Aprilie 1995 – Iulie 1999 - Chirurg urolog in cadrul Clinicii de Urologie si Transplant Renal, Spitalul Academic Fundeni, Bucuresti. Sef de departament: Prof. Dr. Ioanel Sinescu, profesor in urologie.
- 1999 - certificarea ca urolog senior
- 1995 - asistent universitar al Catedrei de Urologie, in cadrul Universitatii de Medicina “Carol Davilla”, Prof. Dr. Universitar: Eugeniu Proca, profesor in urologie
- 1995 - specialist in urologie
- Peste 18 ani de experienta ca urolog (urologie generala , uro-oncologie, transplant renal, si urologie, incontinenta urinara, vezica neurologica).
- Peste 10 ani de experienta in neuro-urologie si in domeniul urodinamicii (cistomanometrie, studii de presiune/debit, video-urodinamica, 5 ani de experienta in tratarea incontinentei urinare si a vezicii hiperactive prin stimulare electrica, stimulare magnetica, controlarea vezicii urinare, biofeedback si fizioterapie).
- Cercetator, timp de 1 an, in cadrul Clinicii de Urologie, condusa de Prof. Ph. Van Kerrebroeck , de la Spitalul Academic, din Maastricht, Olanda.
- Rezidentiat in uroneurologie, in cadrul Clinicii de Uro-neurologie, condusa de Prof. Clare J. Fowler, Spitalul National de Neurologie si Neurochirurgie, Universitatea College London, UK.
- Cursuri introductive si avansate de laparoscopie, in cadrul Universitatii de Medicina din Timisoara, Prof. Pilar Laguna Pes, de la Universitatea din Amsterdam.
- Training in GCP, GCP Avansat si Management de proiect in cercetare clinica, in cadrul Scolii de Cercetare Clinica Viena, Austria.
- Initiere si dezvoltare site www.cistita.ro, dedicat informarii pacientilor cu privire la incontinenta urinara, vezica neurologica, vezica hiperactiva si BPH.
Rating Parere Autor
(4.75)
Excelent profesionalism. Mul?umesc Vierasu Steluta
Specialitate Serviciu medical Pret

DESCOPERA RECOMANDARILE NOASTRE

PROGRAMARI MEDICALE
021 310 12 80

Luni-Vineri de la 09h la 18h