Inchide harta
1 rezultate afisate pe harta
Doctori pe specialitatea Cardiologie (1)

Cei mai buni doctori te intampina cu oferte speciale la clinici private

Cei mai buni doctori te intampina cu oferte speciale la clinici private - Programare gratuita


Dr. Lidia Draghic

Str. Pitar Mos Nr. 20, Sector 1, Bucuresti - Sector 1, Bucuresti


SPECIALIZARI

PRETURI

Pret prima programare: 180 RON Pret programare: 80 RON
SHARE

Completeaza campurile si solicita programarea!

Tot în intervalul 2005-2007 a urmat stagii practice în servicii de cardiologie, chirurgie cardiovasculara si aritmologie în diverse spitale apartinând regiunii pariziene.
Si-a castigat o deosebita experienta profesionala începându-si cariera în 2004 ca medic de salvare (Ambulanta Primariei sectorului 2); în anii care au urmat a continuat sa îngrijeasca bolnavi în clinici din tara: Centrul Medical Medsana, Centrul Medical Unirea si Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperarea Capacitatii de Munca din Bucuresti, si din Franta: Spitalul Regional Etampes, HEGP- Spitalul Universitar European "Georges Pompidou", Paris (platoul tehnic de imagistica medicala), Spital Universitar "Henri Mondor", Creteuil (Unitate de terapie intensiva coronariana), Spitalul Universitar Longjumeau, Spitalul Privat Antony, Spitalul Regional Etampes, Spitalul Privat al Regiunii Essonne, Arpajon.
Nu a neglijat nici activitatea stiintifica si de cercetare, participând la studii clinice din care mentionam pe cel mai recent PRIMO I (M10 – 030) / PRIMO II: (M10 – 221) – în cadrul caruia a efectuat, ca investigator, ecografii tissue Doppler - proiect în colaborare cu Brigham and Woman's Hospital, Harvard Medical School, CMU, Spitalul Clinic Fundeni si Spitalul "Carol Davila". Cunoaste foarte bine limbile franceza si engleza, pentru care detine atestate de traducator autorizat eliberate de Ministerul Culturii si Ministerul de Justitie.
Dr. Lidia Draghici Martinas este un cardiolog cu experienta si cu o pregatire profesionala de exceptie.
Dupa absolvirea Liceului de matematica-fizica din Piatra Neamt a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, apoi s-a pregatit ca medic rezident în cardiologie la Spitalul Militar Central si la Institutul Clinic Fundeni, gradul profesional de medic specialist obtinându-l în anul 2004.
În anul 2003 a obtinut competenta în ecografie generala, iar în 2004 pe cea în ecocardiografie. Pregatirea sa profesionala nu s-a oprit aici: în intervalul 2005 – 2009 a urmat stagii practice si cursuri de pregatire profesionala în clinici prestigioase din Franta, sub îndrumarea unor profesori renumiti: în 2005 - Supraspecializare în medicina interna la Spitalul Universitar St. Antoine, Facultatea "PM Curie", Universitatea Paris V, în 2006 - Supraspecializare în patologie cardiovasculara la Spitalul Universitar Cochin, Universitatea Paris VI. În intervalul 2005-2007 a urmat o supraspecializare în ecocardiografie în cadrul spitalelor HEGP- Spitalul Universitar European "Georges Pompidou" - Paris si "Henri Mondor" - Creteuil, pregatirea teoretica urmând-o în cadrul Universitatii Paris XII - Val de Marne .
Rating Parere Autor
Specialitate Serviciu medical Pret

DESCOPERA RECOMANDARILE NOASTRE

PROGRAMARI MEDICALE
021 310 12 80

Luni-Vineri de la 09h la 18h