Lacalut

Afișez 1 - 60 din 89 de rezultate

 • Periuta de dinti Lacalut Baby, 0-4 ani, Theiss Naturwaren Mama si copilul

  Periuta de dinti Lacalut Baby, 0-4 ani, Theiss Naturwaren

  Periuta de dinti Lacalut Baby, 0-4 ani, Theiss Naturwaren Aceasta periuta de dinti intruneste toate cerintele unui periaj dentar benefic copiilor. Datorita capului sau mic, aceasta periuta de dinti ajunge in toate zonele gurii, chiar si in spatele dintilor. In acelasi timp, capul periutei este confectionat din cauciuc,
  prevenind astfel accidentele care pot aparea in urma unor perieri neexperimentate.

  Mod de folosire: se periaza dintii, de cel putin 2 ori pe zi, daca este posibil dupa fiecare masa, timp de 2-3 minute.

 • Pasta de dinti Aktiv protectie gingivala si albire delicata, 75ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Aktiv protectie gingivala si albire delicata, 75ml, Lacalut

  Pasta de dinti Lacalut Aktiv Protectie gingivala si albire delicata are o formula activa speciala hraneste si intareste gingiile, prevenind inflamarea si sangerarea acestora.

   

 • Pasta de dinti 6+ ani Lacalut Junior, 55 ml, Theiss Naturwaren Mama si copilul

  Pasta de dinti 6+ ani Lacalut Junior, 55 ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti 6+ ani Lacalut Junior, 55 ml, Theiss Naturwaren Protejează și întărește dinții și smalțul
  Datorită fluorurii, protejează dinții de lapte și primi dinți permanenți împotriva cariilor și acizilor din zahăr care dăunează dinților. Xilitolul și fluorura oferă protecție eficientă împotriva cariilor. Pasta de dinți întărește smalțul dentar, susține remineralizarea și curăță delicat dinții.
  NU conține coloranți artificiali.
  Cu aromă de măr și mentă. Beneficii:
  – Protecție împotriva cariilor
  – Remineralizare
  – Îngrijirea gingiilor
  – Curățare delicată
  – Nu conține coloranți artificiali Ingrediente:
  Ingrediente: Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Xylitol, Poloxamer 188, Hydroxyapatite, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Calcium Glycerophosphate, Aroma, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Carrageenan, Propylene Glycol, Glycerin, CI 74260. Mod de utilizare:
  – se spală dinții de două-trei ori pe zi timp de 2-3 minute (prin mișcări circulare), folosind o cantitate de pastă de dinți de marimea unui bob de mazăre. Pentru utilizare zilnică. Recomandat doar copiilor peste 6 ani. Conține fluorură de sodiu (1400 ppm fluorură). Prezentare:
  55 ml

 • Apa de gura Flora, 300ml, Lacalut Apa de gura

  Apa de gura Flora, 300ml, Lacalut

  Lacalut flora reprezinta solutia la indemana pentru ingrijirea si curatarea dintilor si a spatiilor interdentare.

 • Apa de gura Lacalut Sensitive, 300 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Apa de gura Lacalut Sensitive, 300 ml, Theiss Naturwaren

  Apa de gura Lacalut Sensitive, 300 ml, Theiss Naturwaren Apă de gură LACALUT ® Sensitive este special concepută pentru îngrijirea delicată a dinților sensibili. Îndepărtează placa bacteriană, una din principalele cauze care duc la apariția cariilor și a parodontozei. Folosită după sau între periaje, LACALUT ® sensitive apă de gură inhibă dezvoltarea tartrului, prevenind inflamarea gingiilor. Chiar și în cazul dinților sensibili, apă de gură LACALUT ® sensitive, poate fi folosită de mai multe ori pe zi. Poate fi utilizată și de persoanele care au apărat dentar.

  Mod de folosire:
  Clătiți gura cu aproximativ 10 ml de apă de gură LACALUT ® sensitive nediluată, timp de 30-40 de secunde. După folosire nu clătiți gura cu apă. Dacă se întâmpla să înghițiți, nu vă îngrijorați, produsul nu dăunează sănătății.
  După folosire, închideți bine capacul sticlei.

  Prezentare:
  300 ml

 • Periuta de dinti Aktiv Soft, 1 bucata, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Periuta de dinti Aktiv Soft, 1 bucata, Lacalut

  Forma speciala a periutei de dinti Lacalut aktiv soft ofera o curatare temeinica, chiar si a spatiilor interdentare, acolo unde o periuta de dinti obisnuita nu poate ajunge.

 • Pasta de dinti Lacalut Aktiv Sensitivity, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Lacalut Aktiv Sensitivity, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti Lacalut Aktiv Sensitivity, 75 ml, Theiss NaturwarenIndicaţii:
  Pastă de dinți profesională care întărește gingiile prevenind inflamarea și sângerarea acestora.
  Fluorurile protejează activ împotriva apariției cariilor dentare.
  Particulele de curățare din compoziție curăță delicat suprafața dinților, iar formula Sensitivity reduce hipersensibilitatea dinților la stimuli precum cald/rece sau dulce/acru.

  Beneficii:
  – Gingii sănătoase
  – Protejează împotriva tendinței de sângerare gingivală
  – Împotriva sensibilității dentare
  – Ajută la prevenirea inflamației

  Ingrediente:
  Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Potassium Chloride, Strontium Acetate, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Aluminum Lactate, Sodium Myristyl Sulfate, Sodium Fluoride, Menthol, Sodium Saccharin, Sodium Cetyl Sulfate, Chlorhexidine Digluconate, CI 77891.
  Conține acetat de stronțiu și fluorură de sodiu (1450 ppm fluor).

  Mod de utilizare:
  Se periază dinții dimineața și seara, ideal după fiecare masă.
  Destinat adulților.

  Prezentare:
  75 ml

 • Apă de gură micelară Sensitive Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Apă de gură micelară Sensitive Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren

  Apă de gură micelară Sensitive Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Apă de gură micelară cu acțiune antibacteriană. Pentru a evita formarea tartrului în spațiile interdentare este necesară curățarea atentă a danturii. Micelele sunt structuri complexe având forma unor microsfere invizibile care prezintă un nucleu solubil în grăsimi și un înveliș solubil în apă. Cu ajutorul tehnologiei micelare inovatoare, bacteriile din spațiile greu accesibile ale cavității bucale sunt atrase ca un magnet și captate de micelele mici și flexibile, fiind evacuate ulterior.

  Proprietăți:
  – acțiune antibacteriană;
  – susținere eficientă în cazul sensibilității dentare și gingivale;
  – respirație proaspătă de lungă durată;
  Produsul conferă protecție dinților și coletelor dentare sensibile la durere. Utilizată înainte de periaj, poate diminua sensibilitatea la durere. Utilizată după periajul dinților previne formarea tartrului și combate inflamațiile gingiviale.

  Mod de utilizare:
  Se clătește gura cu 15 ml (aprox. ½ din capac) timp de 30 de secunde. După folosire nu este necesară clătirea cavității bucale cu apă potabilă. Nu se ingerează. În cazul dinților foarte sensibili, produsul se poate utiliza de mai multe ori pe zi. Aromă de mentholyptus. Destinat exclusiv adulților.

  Prezentare:
  500 ml

 • Pasta de dinti Aktiv Herbal, 75ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Aktiv Herbal, 75ml, Lacalut

  Lacalut Aktiv Herbal cu plante medicinale combate tartrul, sangerarea gingivala si indeparteaza placa bacteriana, actionand totodata impotriva formarii cariilor.

 • Pastă de dinți Lacalut Sensitive, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți Lacalut Sensitive, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți profesională. Îngrijește dinții senbili. Protejează împotriva cariilor de colet. Conține lactat de aluminiu, fluorură de sodiu și aminofluoridă. Curată cu blândețe dințîi sensibili și coletele dentare, reducând sensibilitatea la durere și protejează împotriva cariilor. Copii de 6 ani sau mai mici: A se folosi sub supravegherea unui adult o cantitate de mărimea unui bob de mazăre, pentru a reduce riscul de ingerare. Dacă sunt utilizate suplimentele de fluor din alte surse, vă rgam să consultați medicul dentist sau medicul de familie. Conține: Fluorură de sodiu și Bis (hidroxieții)- aminopropil-N-hidroxieții-octadecilamina-dihidrofluoridă. Prezentare: 75 ml

 • Pachet Pastă de dinți Lacalut Aktiv, 75 ml + Apă de gură Lacalut Aktiv, 50 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pachet Pastă de dinți Lacalut Aktiv, 75 ml + Apă de gură Lacalut Aktiv, 50 ml, Theiss Naturwaren

  Pachet Pastă de dinți Lacalut Aktiv, 75 ml + Apă de gură Lacalut Aktiv, 50 ml, Theiss NaturwarenPastă de dinți medicinală Lacalut Aktiv

  Este pastă de dinți medicinală care combate tartrul, sângerarea și iritația gingivală, îndepărtează placa bacteriană, acționând totodată împotriva formării cariilor.

  Ingrediente:
  Aqua, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Hydrated Silica, Silica, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Aluminum Lactate, Titanium Dioxide, Allantoin, Aluminum Fluoride, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Bisabolol, Limonene, Aluminum lactate, Chlorhexidine.

  Prezentare:
  75 ml

  Apă de gură medicinală Lacalut Aktiv

  Apa de gură se folosește înainte, după sau între periajul dinților. Înainte de periajul dinților, aceasta, îndepărtează placa bacteriană – principala cauză care duce la apariția cariilor și a parodontozei. Folosită după periajul dinților sau între periaje, apă de gură. Inhibă formarea tartrului și previne gingivită.

  Mod de utilizare:
  Se utilizează dimineața, pe timpul zilei și seara. Clătiți intensiv gura cu cca 10 ml de apă LACALUT® Aktiv , timp de 30 de secunde. Nu este nevoie să clătiți cu apă. Dacă se întâmplă să înghițiți, nu vă impacientați, produsul nu dăunează sănătății.

  Prezentare:
  50 ml

 • Apa de gura Aktiv, 300 ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Apa de gura Aktiv, 300 ml, Lacalut

  Apa de gura Aktiv, 300 ml, Lacalut LACĂLUȚ Aktiv este o apă de gură medicinală, gata preparată, care completează igiena dentară zilnică.

  Apă de gură LACĂLUȚ Aktiv se folosește înainte, după sau între periajul dinților. Înainte de periajul dinților, aceasta, îndepărtează placa bacteriană – principala cauză care duce la apariția cariilor și a parodontozei. Folosită după periajul dinților sau între periaje, apă de gură.

  LACĂLUȚ Aktiv inhibă formarea tartrului și previne gingivită.

  Mod de folosire:
  Se utilizează dimineața, pe timpul zilei și seara. Clătiți intensiv gura cu cca 10 ml de apă LACĂLUȚ® Aktiv , timp de 30 de secunde. Nu este nevoie să clătiți cu apă. Dacă se întâmplă să înghițiți, nu vă impacientați, produsul nu dăunează sănătății.
  După folosire, închideți bine capacul sticlei.

  Prezentare:
  300 ml

 • Pasta de dinti Lacalut Flora, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Lacalut Flora, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți Lacalut Flora, 75 ml, Theiss Naturwaren Un număr ridicat de bacterii din cavitatea bucală poate reprezenta o cauză a apariției respirației urât mirositoare.
  Formula specială a pastei de dinți Lacalut flora previne mirosul neplăcut al gurii și asigură o respirație proaspătă.

  Lacalut flora previne, de asemena, formarea tartrului și apariția cariilor.

  Rezultatul – o flora sănătoasă și o respirație proaspătă de durată.

  Mod de utilizare:
  Folosiți pastă de dinți de cel puțin două ori pe zi, ideal după fiecare masă.

  Prezentare:
  75 ml

 • Pastă de dinți medicinala Lacalut Aktiv, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți medicinala Lacalut Aktiv, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți medicinala Lacalut Aktiv, 75 ml, Theiss Naturwaren Lacalut Aktiv este pastă de dinți medicinală care combate tartrul, sângerarea și iritația gingivală, îndepărtează placa bacteriană, acționând totodată împotriva formării cariilor.

  Ingrediente:
  Aqua, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Hydrated Silica, Silica, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Aluminum Lactate, Titanium Dioxide, Allantoin, Aluminum Fluoride, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Bisabolol, Limonene, Aluminum lactate, Chlorhexidine.

  Prezentare:
  75 ml

 • Pasta de dinti Multi-effect Plus, 75ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Multi-effect Plus, 75ml, Lacalut

  Pasta de dinti profesionala cu formula multi-complex 5 in 1 pentru ingrijirea dintilor si gingiilor. Adjuvant in gingii sanatoase, dinti albi, intarirea smaltului dentar, protectie impotriva cariilor, respiratie proaspata.

 • Pasta de dinti White, 75ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti White, 75ml, Lacalut

  Pasta de dinti medicinala cu efect de albire. Previne patarea dintilor, ajuta la mineralizarea smaltului dentar, pastreaza albul dentar al dintilor si intareste dantura.

 • Ata dentara, 50m, Lacalut Ata dentara

  Ata dentara, 50m, Lacalut

  Ata dentara Lacalut este un accesoriu important al ingrijirii interdentare. Combate bacteriile, acolo unde periuta de dinti nu ajunge. Improspateaza respiratia si elimina placa dentara de sub linia gingiilor.

   

 • Pasta de dinti Sensitive Whitening Lacalut, 75ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Sensitive Whitening Lacalut, 75ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti Sensitive Whitening Lacalut, 75ml, Theiss Naturwaren Efect reparator + Albire delicată
  Complex Duo-enzym Proprietăți:
  – reduce sensibilitatea la durere;
  – remineralizează smalțul dentar;
  – îndepărtează ușor și eficient decolorările dentare;
  – ajută la restabilirea albului natural al dinților.

  Formula cu arginină protejează dinții sensibili la durere împotriva factorilor externi, iar hidroxiapatita susține remineralizarea suprafeței dinților. Transmiterea stimulilor este inhibată, acțiune ce poate atenua sensibilitatea la durere, în special în zona coletului dentar.

  Ingrediente:
  Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Hydroxy apatite, Potassium Chloride, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Arginine, Polo xamer 188, Disodium Pyrophosphate, Cellulose Gum, Sodium Myristyl Sulfate, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Cetyl Sulfate, Lactose, O-Cymen-5-Ol, Bromelain, Maltodextrin, Păpain, Limonene, CI 77891. Conține fluorură de sodiu (1350 ppm fluor).

  Mod de utilizare:
  Dimineața și seara cu o cantitate de pastă de dinți de mărimea unui bob de mazăre. Pentru utilizare zilnică. Destinat exclusiv adulților.

  Prezentare:
  75 ml

 • Pastă de dinți Lacalut Alpin, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți Lacalut Alpin, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti Lacalut Alpin, 75 ml, Theiss Naturwaren Remineralizează smalțul.
  Reîmprospătează respirația.
  Protejează gingiile.
  Curată suprafața dinților și zonele interdentare.

  Prezentare:
  75 ml

 • Pasta de dinti Sensitive, 75ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Sensitive, 75ml, Lacalut

  Formula cu arginina protejeaza dintii sensibili la durere impotriva factorilor externi, iar hidroxiapatita sustine remineralizarea suprafetei dintilor.

 • Pachet Pasta de dinti Lacalut White & Repair+ Ata dentara, 75 ml, Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pachet Pasta de dinti Lacalut White & Repair+ Ata dentara, 75 ml, Naturwaren

  Pachet Pasta de dinti Lacalut White & Repair+ Ata dentara, 75 ml, Naturwaren Lacalut White & Repair – în fiecare zi, acizii și bacteriile atacă și deteriorează structura minerală a smalțului dentar.
  Pastă de dinți Lacalut White&Repair conține o formulă specială de ingrediente active pentru îngrijirea dentară.


  Compușii fosfatați albesc dinții.
  Fluorură de sodiu în combinație cu hidroxilapatită – componentul principal din smalțul dentar – imbunătățește procesul de remineralizare de la suprafața dintelui.
  Dintele devine mai neted și mai rezistent. Pentru dinți albi și sănătoși.


  Mod de utilizare:
  Periați-vă dinții dimineața și seara, aplicând o cantitate de mărimea unui bob de mazăre din pastă de dinți Lacalut White & Repair.
  Produs destinat adulților și copiilor mai mari de 12 ani.


  Prezentare:
  75 ml

 • Pastă de dinți Lacalut Aktiv, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți Lacalut Aktiv, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți Lacalut Aktiv, 75 ml, Theiss Naturwaren Lacalut Aktiv este pastă de dinți care combate tartrul, sângerarea și iritația gingivală, îndepărtează placa bacteriană, acționând totodată împotriva formării cariilor.

  Ingrediente:
  Aqua, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Hydrated Silica, Silica, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Aluminum Lactate, Titanium Dioxide, Allantoin, Aluminum Fluoride, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Bisabolol, Limonene, Aluminum lactate, Chlorhexidine.

  Prezentare:
  75 ml

 • Periuțe interdentare S 2.4 mm Lacalut, 5 bucati, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuțe interdentare S 2.4 mm Lacalut, 5 bucati, Theiss Naturwaren

  Proprietăți: – sunt eficiente în eliminarea impurităților, în special a tartrului; – suplimentar, gingia este întărită datorită efectului de masare; – utilizarea regulatată previne apariția cariilor și menține sănătatea gingilor; – previne în mod eficient respirația urât mirositoare și afecțiunile paradonțiului; – designul ergonomic permite utilizarea sigură și facilă, protejând dințîi și gingiile împotriva leziunilor; – sunt potrivite și pentru curățarea aparatelor dentare și a protezelor ortodontice. Mod de utilizare: Curbați la aproximativ 30 de grade partea prevăzută cu fire, astfel încât să puteți curăța ușor molarii. Din exterior, poziționați vârful periuței pe trunghiul format între dinți și gingii. Introduceți periuța treptat, fără a forța, apoi scoateți-o trăgând-o ușor din spațiul interdentar și continuați același proces pentru fiecare dinte. Dimensiuni: 2.4 mm Prezentare:5 bucați

 • Periuta de dinti Lacalut White, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuta de dinti Lacalut White, Theiss Naturwaren

  Periuta de dinti Lacalut White, Lacalut [4016369546796] Periuță de dinți pentru albirea și curățarea intensivă a danturii.
  Redă albul natural al dinților, fără a afecta prin abraziune agresivă smalțul dentar.
  Perii periuței sunt prevăzuți cu capete rotunjite ajutând la o mai bună curățare a dinților și a spațiilor interdentare.

 • Pasta de dinti Kinder Baby (0-4 ani), 50ml, Lacalut Igiena orala copii

  Pasta de dinti Kinder Baby (0-4 ani), 50ml, Lacalut

  Protejeaza eficient dintii de lapte si pe cei sensibili ai copiilor datorita amino fluorurii (Olaflur).

 • Pasta de dinti Sensitive Whitening, 75ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Sensitive Whitening, 75ml, Lacalut

  Formula cu arginina protejeaza dintii sensibili la durere impotriva factorilor externi, iar hidroxiapatita sustine remineralizarea suprafetei dintilor.

 • Pasta de dinti medicinala Lacalut Aktiv, 75 ml + Periuta de dinti, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti medicinala Lacalut Aktiv, 75 ml + Periuta de dinti, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti medicinala Lacalut Aktiv, 75 ml + Periuta de dinti, Theiss Naturwaren Lacalut Aktiv pastă de dinți medicinală Lacalut Aktiv este pastă de dinți medicinală care combate tartrul, sângerarea și iritația gingivală, îndepărtează placa bacteriană, acționând totodată împotriva formării cariilor. Ingrediente:
  Aqua, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Hydrated Silica, Silica, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Aluminum Lactate, Titanium Dioxide, Allantoin, Aluminum Fluoride, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Bisabolol, Limonene, Aluminum lactate, Chlorhexidine. Prezentare:
  75 ml + periuta

 • Apa de gura Sensitive, 300ml, Lacalut Apa de gura

  Apa de gura Sensitive, 300ml, Lacalut

  Apa de gura este special conceputa pentru ingrijirea delicata a dintilor sensibili. 

 • Apă de gură micelară Multi-Effect Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Apă de gură micelară Multi-Effect Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren

  Apa de gura micelara Multi-Effect Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Apă de gură micelară cu acțiune antibacteriană. Pentru a evita formarea tartrului în spațiile interdentare este necesară curățarea atentă a danturii. Micelele sunt structuri complexe având forma unor microsfere invizibile care prezintă un nucleu solubil în grăsimi și un înveliș solubil în apă. Cu ajutorul tehnologiei micelare inovatoare, bacteriile din spațiile greu accesibile ale cavității bucale sunt atrase ca un magnet și captate de micelele mici și flexibile, fiind evacuate ulterior.

  Proprietăți:
  – reduce tartrul;
  – combate placa bacteriană;
  – protejează împotriva formării cariilor;
  – îngrijește gingiile;
  – menține albul natural al dinților;
  – împrospătează respirația.

  Mod de utilizare:
  Se clătește gura cu 15 ml (aprox. ½ din capac) timp de 30 de secunde. După folosire nu este necesară clătirea cavității bucale cu apă potabilă. Destinat exclusiv adulților.
  Nu se ingerează. Prezentare:
  500 ml

 • Apa de gura Sensitive, 300 ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Apa de gura Sensitive, 300 ml, Lacalut

  Apa de gura Lacalut Sensitive, 300 ml, Theiss Naturwaren Apă de gură LACALUT ® Sensitive este special concepută pentru îngrijirea delicată a dinților sensibili. Îndepărtează placa bacteriană, una din principalele cauze care duc la apariția cariilor și a parodontozei. Folosită după sau între periaje, LACALUT ® sensitive apă de gură inhibă dezvoltarea tartrului, prevenind inflamarea gingiilor. Chiar și în cazul dinților sensibili, apă de gură LACALUT ® sensitive, poate fi folosită de mai multe ori pe zi. Poate fi utilizată și de persoanele care au apărat dentar.

  Mod de folosire:
  Clătiți gura cu aproximativ 10 ml de apă de gură LACALUT ® sensitive nediluată, timp de 30-40 de secunde. După folosire nu clătiți gura cu apă. Dacă se întâmpla să înghițiți, nu vă îngrijorați, produsul nu dăunează sănătății.
  După folosire, închideți bine capacul sticlei.

  Prezentare:
  300 ml

 • Pasta de dinti Sensitive, 75 ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Sensitive, 75 ml, Lacalut

  Pasta de dinti Sensitive, 75 ml, LacalutLacalut Sensitive pastă de dinți profesională ingrijește dinții sensibili si protejează împotriva cariilor de colet.

  Caracteristici:

  • Conține lactat de aluminiu, fluorură de sodiu și aminofluoridă.
  • Curăță cu blândețe dinții sensibili și coletele dentare, reducând sensibilitatea la durere și protejează împotriva cariilor.
  • Copii de 6 ani sau mai mici. A se folosi sub supravegherea unui adult o cantitate de mărimea unui bob de mazăre, pentru a reduce riscul de ingerare.
  • Dacă sunt utilizate suplimentele de fluor din alte surse, vă rgam să consultați medicul dentist sau medicul de familie.

  Conține:
  Fluorură de sodiu și Bis (hidroxieti)- aminopropil-N-hidroxieti-octadecilamină-dihidrofluoridă.

  Prezentare:
  75 ml.

 • Pastă de dinți Lacalut Aktiv Protecție gingivală și Albire delicată, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți Lacalut Aktiv Protecție gingivală și Albire delicată, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți Lacalut Aktiv Protecție gingivală și Albire delicată, 75 ml, Theiss Naturwaren Pasta de dinți Lacalut Aktiv Protecție gingivală și Albire delicată Proprietăți:

  • formula complexului hialuronic pe bază de enzime întărește mecanismul natural de apărare a cavității bucale și hidratează în același timp;
  • fluorurile protejează împotriva apariției cariilor dentare iar mineralele adiționale previn demineralizarea;
  • formula activă specială hrănește și întărește gingiile, prevenind inflamarea și sângerarea acestora;
  • ajută la restabilirea albului natural al dinților, protejând în același timp smalțul dentar.

  Mod de utilizare:
  Periați-vă dinții dimineața și seara cu o cantitate de pastă de dinți de mărimea unui bob de mazăre.
  Conține Fluorură de Aluminiu (1400 ppm fluor), valoare RDA 90. Destinat exclusiv adulților. Prezentare:
  75 ml

 • Periuță de dinți Lacalut Sensitive, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuță de dinți Lacalut Sensitive, Theiss Naturwaren

  Periuță de dinți Lacalut Sensitive, Theiss Naturwaren Curăță delicat și în profunzime dinții sensibili și coroanele dentare expuse. Perii săi rotunjiți previn iritarea gingiilor și curăță spațiile interdentare. Datorită modului special în care sunt aranjați perii, coroanele dentare expuse sunt curățate delicat și în profunzime. Un produs LACALUT pentru igiena orală.

 • Crema adeziva Lacalut Fix Neutral, 40 g, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Crema adeziva Lacalut Fix Neutral, 40 g, Theiss Naturwaren

  Crema adeziva Lacalut Fix Neutral, 40 g, Theiss Naturwaren Cremă adezivă pentru proteze totale şi parţiale
  – Aderență foarte puternică
  – Protecție împotriva pătrunderii resturilor de mâncare
  – Protecție gingivală
  LACALUT® FIX cremă adezivă protejează gingiile și oferă o aderență extra puternică pentru un confort de lungă durată.
  Datorită efectului de sigilare, LACALUT® FIX protejează gingiile de presiunea, fricțiunea și iritarea pielii care pot fi cauzate de purtarea protezelor dentare. Mod de utilizare:
  LACALUT® FIX se aplică pe proteza curățată și uscată, în puncte sau benzi subțiri, nu prea aproape de marginea acesteia.
  Se repoziţionează proteza dentară în gură şi se apasă ferm timp de câteva secunde pentru fixare. A se închide bine tubul după utilizare.
  NU se consumă alimente și lichide timp de 4-5 minute.
  NU se aplică crema adezivă direct în gură.

  Prezentare:
  tub 40 g

 • Pasta de dinti Extra Sensitive, 75ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Extra Sensitive, 75ml, Lacalut

  Noua pasta de dinti profesionala LACALUT®Extra Sensitive desensibilizeaza dintii si curata eficient suprafata  acestora printr-o actiune blanda.&

 • Periuțe interdentare M 3.00 mm Lacalut, 5 bucăți, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuțe interdentare M 3.00 mm Lacalut, 5 bucăți, Theiss Naturwaren

  Proprietăți: – sunt eficiente în eliminarea impurităților, în special a tartrului; – suplimentar, gingia este întărită datorită efectului de masare; – utilizarea regulatată previne apariția cariilor și menține sănătatea gingilor; – previne în mod eficient respirația urât mirositoare și afecțiunile paradonțiului; – designul ergonomic permite utilizarea sigură și facilă, protejând dințîi i gingiile împotriva leziunilor; – sunt potrivite și pentru curățarea aparatelor dentare și a protezelor ortodontice. Mod de utilizare: Curbați la aproximativ 30 de grade partea prevăzută cu fire, astfel încât să puteți curăța ușor molarii. Din exterior, poziționați vârful periuței pe trunghiul format între dinți și gingii. Introduceți periuța treptat, fără a forța, apoi scoateți-o trăgând-o ușor din spațiul interdentar și continuați același proces pentru fiecare dinte. Dimensiuni: 3.0 mm Prezentare: 5 bucați

 • Pasta de dinti Lacalut Multi-Effect Plus, 75 ml Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Lacalut Multi-Effect Plus, 75 ml

  Pasta de dinti Lacalut Multi-Effect Plus, 75 ml Pastă de dinți profesională cu formulă multi-complex 5 în 1 pentru îngrijirea dinților și gingiilor. Adjuvant in gingii sănătoase, dinți albi, intărirea smalțului dentar, protecție împotriva cariilor, respirație proaspătă.

  Ingrediente active:
  Vitaminele C și B12 sunt utilizate pentru a suplimenta îngijirea și sănătatea dinților și a gingiilor. Mai mult, mineralele conținute, Calciul, fac dinții mai rezistenți la acizi și contribuie la remineralizarea smalțului dentar.
  Conține fluorură de sodiu 1150 ppm.

  Mod de utilizare:
  Se periază dinții dimineața și seara. Numai pentru adulți. Recomandat și persoanelor vegane.

  Prezentare:
  75 ml

 • Pastă de dinți – Lacalut Kids, 4-8 ani, 50 ml, Theiss Naturwaren Mama si copilul

  Pastă de dinți – Lacalut Kids, 4-8 ani, 50 ml, Theiss Naturwaren

  Pastă de dinți – Lacalut Kids, 4-8 ani, 50 ml, Theiss Naturwaren

  • Această pastă de dinți cu gust delicat de mentă, a fost special concepută pentru copiii în creștere.
  • Componentele sale speciale de curățare, îndepărtează placa bacteriană, principala cauză care determină apariția cariilor și a bolilor gingivale.
  • Efectul de remineralizare al Olaflur, face ca fluorura să fie repede absorbită de smalț, ceea ce duce la întărirea dinților și îi face mai rezistenți la carii.

  Mod de folosire:

  • Se periază dinții 2-3 minute cu o mișcare circulară, de cel puțin 2 ori pe zi, în special după fiecare masă.
  • Oferă o curățare delicată și protecție anticarie în procesul de tranziție de la dinții de lapte către cei permanenți, are gust plăcut de mentă, fortifică și mineralizează dinții datorită Olaflur (500 ppm F), nu conține zahăr.

  Prezentare:
  50 ml

 • Apa de gura Lacalut White, 300 ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Apa de gura Lacalut White, 300 ml, Lacalut

  Apa de gura Lacalut White, 300 ml, Theiss Naturwaren Folositi LACALUT® White apă de gură după periajul dinților pentru a reduce formarea plăcii bacteriene și pentru a obține albul natural al dinților. Este îndepărtată orice decolorare, iar smalțul dinților este remineralizat. Este ideală și pentru cei ce poartă proteze dentare având efect imediat.

  Mod de folosire:
  Se utilizează dimineața, pe timpul zilei și seara. Clătiți intensiv gura cu cca 10 ml de apă LACALUT® White, timp de 30 de secunde. Nu este nevoie să clătiți cu apă. Dacă se întâmplă să înghițiți, nu vă impacientați, produsul nu dăunează sănătății. După folosire, închideți bine capacul sticlei.

  Prezentare:
  300 ml

 • Periuță de dinți Lacalut aktiv soft, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuță de dinți Lacalut aktiv soft, Theiss Naturwaren

  Periuță de dinți Lacalut aktiv soft, Theiss Naturwaren Periuță de dinți. Forma specială a periuței de dinți LACALUT ® Aktiv oferă o curățare temeinică, chiar și a spațiilor interdentare, acolo unde o periuță de dinți obișnuită nu poate ajunge. Curăță delicat și în profunzime suprafață dentară.

 • Pasta de dinti medicinala 75 ml + periuta de dinti, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti medicinala 75 ml + periuta de dinti, Lacalut

  Pasta de dinti medicinala 75 ml + periuta de dinti, Lacalut Pastă de dinți medicinala Lacalut Aktiv Lacalut Aktiv este pastă de dinți medicinală care combate tartrul, sângerarea și iritația gingivală, îndepărtează placa bacteriană, acționând totodată împotriva formării cariilor.

  Ingrediente:
  Aqua, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Hydrated Silica, Silica, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Aluminum Lactate, Titanium Dioxide, Allantoin, Aluminum Fluoride, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Bisabolol, Limonene, Aluminum lactate, Chlorhexidine.

  Prezentare:

  75 ml Periuță de dinți

 • Apă de gură micelară protecție anti-tartru Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Apă de gură micelară protecție anti-tartru Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren

  Apa de gura micelara protectie anti-tartru Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Apă de gură micelară cu acțiune antibacteriană. Pentru a evita formarea tartrului în spațiile interdentare este necesară curățarea atentă a danturii. Micelele sunt structuri complexe având forma unor microsfere invizibile care prezintă un nucleu solubil în grăsimi și un înveliș solubil în apă. Cu ajutorul tehnologiei micelare inovatoare, bacteriile din spațiile greu accesibile ale cavității bucale sunt atrase ca un magnet și captate de micelele mici și flexibile, fiind evacuate ulterior.

  Proprietăți
  – acțiune antibacteriană;
  – conferă o respirație proaspătă;
  – previne formarea tartrului și a inflamațiilor gingivale;
  Formula inovatoare protejează împotriva depunerilor dăunătoare și a tartrului, chiar și în zonele unde accesul cu periuța de dinți este dificil. În plus, previne formarea cariilor și a problemelor gingivale. Produsul are efect pe termen lung, conferind o senzație de prospețime.

  Mod de utilizare:
  Se clătește gura cu 15 ml (aprox. ½ din capac) timp de 30 de secunde. După folosire nu este necesară clătirea cavității bucale cu apă potabilă. NU se ingerează. Aroma de frozen mango. Destinat exclusiv adulților.

  Prezentare:
  500 ml

 • Pastă de dinți medicinală Lacalut White Alpenminze, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți medicinală Lacalut White Alpenminze, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti medicinala Lacalut White Alpenminze, 75 ml, Theiss Naturwaren Pastă de dinți medicinală pentru dinți puternici de un alb natural.
  Nou cu gust proaspăt de mentă din Alpi.

  Indicații:
  Agenții de curățare activi, dar delicați, mențin albul natural al dinților fără a ataca smalțul.
  Fluorură de sodiu mineralizează și întărește dinții, protejându-i împotriva cariilor.
  Acțiunea de curățare a particulelor abrazive păstrează albul natural al dinților fără a ataca smalțul.
  Fluorură de sodiu mineralizează și întărește dinții împotriva cariilor. Îndepărtează petele persistente cauzate de nicotină, ceai, cafea și alte alimente.

  Mod de administrare:
  Periaj zilnic.
  Numai pentru adulți.

  Prezentare:
  75 ml

 • Pasta de dinti Kids, 4-8 ani, 50 ml, Lacalut Mama si copilul

  Pasta de dinti Kids, 4-8 ani, 50 ml, Lacalut

  Pasta de dinti Kids, 4-8 ani, 50 ml, LacalutProprietati:

  • Pasta de dinți cu gust delicat de mentă, a fost special concepută pentru copiii în creștere.
  • Componentele sale speciale de curățare, îndepărtează placa bacteriană, principala cauză care determină apariția cariilor și a bolilor gingivale.
  • Efectul de remineralizare al Olaflur, face ca fluorura să fie repede absorbită de smalț, ceea ce duce la întărirea dinților și îi face mai rezistenți la carii.

  Mod de utilizare:

  • Oferă o curățare delicată și protecție anticarie în procesul de tranziție de la dinții de lapte către cei permanenți.
  • Se periază dinții 2-3 minute cu o mișcare circulară, de cel puțin 2 ori pe zi, în special după fiecare masă.
  • Are gust plăcut de mentă, fortifică și mineralizează dinții datorită Olaflur (500 ppm F), nu conține zahăr.

  Prezentare:
  50 ml

 • Periuta de dinti Flora 1 bucata, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Periuta de dinti Flora 1 bucata, Lacalut

  Perii speciali curata eficient dintii, inclusiv spatiile interdentare, acolo unde periutele de dinti conventionale nu pot ajunge.

   

 • Pasta de dinti protectie anticarie, 75ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti protectie anticarie, 75ml, Lacalut

  Pasta de dinti Lacalut protectie anticarie protejeaza impotriva formarii cariilor si remineralizeaza smaltul dentar.

 • Apa de gura White Antiplaque, 300ml, Lacalut Apa de gura

  Apa de gura White Antiplaque, 300ml, Lacalut

  Folositi LACALUT(r) White apa de gura dupa periajul dintilor pentru a reduce formarea placii bacteriene si pentru a obtine albul natural al dintilor.

 • Crema adeziva Lacalut Fix Mint, 40 g, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Crema adeziva Lacalut Fix Mint, 40 g, Theiss Naturwaren

  Crema adeziva Lacalut Fix Mint, 40 g, Theiss Naturwaren Cremă adezivă pentru proteze totale şi parţiale
  – Aderență foarte puternică
  – Protecție împotriva pătrunderii resturilor de mâncare
  – Protecție gingivală
  LACALUT® FIX cremă adezivă protejează gingiile și oferă o aderență extra puternică pentru un confort de lungă durată.
  Datorită efectului de sigilare, LACALUT® FIX protejează gingiile de presiunea, fricțiunea și iritarea pielii care pot fi cauzate de purtarea protezelor dentare. Mod de utilizare:
  LACALUT® FIX se aplică pe proteza curățată și uscată, în puncte sau benzi subțiri, nu prea aproape de marginea acesteia.
  Se repoziţionează proteza dentară în gură şi se apasă ferm timp de câteva secunde pentru fixare. A se închide bine tubul după utilizare.
  NU se consumă alimente și lichide timp de 4-5 minute.
  NU se aplică crema adezivă direct în gură.

  Prezentare:
  tub 40 g

 • Periuta de dinti pentru copii 4-8 ani, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Periuta de dinti pentru copii 4-8 ani, Lacalut

  Copiii trebuie sa se obisnuiasca de mici cu spalatul pe dinti si sa invete cat de importanta este igiena orala. 

 • LACALUT Pasta de dinti Fluorid Fresh, 75 ml Frumusete si ingrijire

  LACALUT Pasta de dinti Fluorid Fresh, 75 ml

  • Îngrijește gingiile
  • Întărește smalțul dentar
  • Asigură o respirație proaspătă
  • Complexul DUO-Fluorură oferă protecție împotriva cariilor dentare

  Pasta de dinţi LACALUT® Fluorid Fresh* cu complex DUO-Fluorură și Olaflur protejează eficient împotriva cariilor dentare, îngrijește gingiile și asigură o respiraţie proaspătă. Hidroxiapatita întărește smalţul dentar și susţine remineralizarea dintelui. Instrucțiuni de utilizare: Periați-vă dinții dimineața și seara cu cantitate de pastă de dinți de mărimea unui bob de mazăre. Destinat exclusiv adulțior. Pentru utilizare zilnică. Ingrediente: fluorură de sodiu (1488 ppm fluor). Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Hydroxyapatite, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Aluminum Lactate, Aroma, Sodium Myristyl Sulfate, Menthol, Olaflur, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium

 • Pasta de dinti Protectie si Sensibilitate, 75ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Protectie si Sensibilitate, 75ml, Lacalut

  Pasta de dinti Protectie si Sensibilitate Lacalut este o pasta de dinti profesionala care intareste gingiile, prevenind inflamarea si sangerarea acestora.

   

 • Periuta de dinti Lacalut Kids, 4-8 ani, Theiss Naturwaren Mama si copilul

  Periuta de dinti Lacalut Kids, 4-8 ani, Theiss Naturwaren

  Periuta de dinti Lacalut Kids, 4-8 ani, Theiss Naturwaren Aceasta periuta de dinti satisface nevoile igienei dentare a copiilor. Datorita capului sau mic, aceasta periuta patrunde in toate zonele gurii, in zonele interdentare si in zona molarilor. Perii sai ascutiti curata delicat si in profunzime dintii sensibili de lapte ai copiilor. Perii sai colorati fac ca dozarea pastei de dinti sa fie mult mai usoara.

  Mod de folosire:
  Se periaza dintii 2-3 minute, cel putin de 2 ori pe zi, daca este posibil dupa fiecare masa.

 • Periuțe interdentare L 4.00 mm Lacalut, 5 bucăți, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuțe interdentare L 4.00 mm Lacalut, 5 bucăți, Theiss Naturwaren

  Periute interdentare L 4.00 mm Lacalut, 5 bucati, Theiss Naturwaren Proprietăți:
  – sunt eficiente în eliminarea impurităților, în special a tartrului;
  – suplimentar, gingia este întărită datorită efectului de masare;
  – utilizarea regulatată previne apariția cariilor și menține sănătatea gingilor;
  – previne în mod eficient respirația urât mirositoare și afecțiunile paradonțiului;
  – designul ergonomic permite utilizarea sigură și facilă, protejând dințîi și gingiile împotriva leziunilor;
  – sunt potrivite și pentru curățarea aparatelor dentare și a protezelor ortodontice.

  Mod de utilizare:
  Curbați la aproximativ 30 de grade partea prevăzută cu fire, astfel încât să puteți curăța ușor molarii. Din exterior, poziționați vârful periuței pe trunghiul format între dinți și gingii. Introduceți periuța treptat, fără a forța, apoi scoateți-o trăgând-o ușor din spațiul interdentar și continuați același proces pentru fiecare dinte.

  Dimensiuni:
  4.0 mm

  Prezentare:
  5 bucați

 • Periute interdentare XXS 1.7 mm Lacalut, 5 bucati, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periute interdentare XXS 1.7 mm Lacalut, 5 bucati, Theiss Naturwaren

  Periute interdentare XXS 1.7 mm Lacalut, 5 bucati, Theiss NaturwarenProprietăți:
  – sunt eficiente în eliminarea impurităților, în special a tartrului;
  – suplimentar, gingia este întărită datorită efectului de masare;
  – utilizarea regulatată previne apariția cariilor și menține sănătatea gingilor;
  – previne în mod eficient respirația urât mirositoare și afecțiunile paradonțiului;
  – designul ergonomic permite utilizarea sigură și facilă, protejând dințîi și gingiile împotriva leziunilor;
  – sunt potrivite și pentru curățarea aparatelor dentare și a protezelor ortodontice.

  Mod de utilizare:
  Curbați la aproximativ 30 de grade partea prevăzută cu fire, astfel încât să puteți curăța ușor molarii. Din exterior, poziționați vârful periuței pe trunghiul format între dinți și gingii. Introduceți periuța treptat, fără a forța, apoi scoateți-o trăgând-o ușor din spațiul interdentar și continuați același proces pentru fiecare dinte.

  Dimensiuni:
  1.7 mm

  Prezentare:
  5 bucați

 • Apa de gura micelara Whitening Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Apa de gura micelara Whitening Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren

  Apa de gura micelara Whitening Lacalut, 500 ml, Theiss Naturwaren Apă de gură micelară cu acțiune antibacteriană. Pentru a evita formarea tartrului în spațiile interdentare este necesară curățarea atentă a danturii. Micelele sunt structuri complexe având forma unor microsfere invizibile care prezintă un nucleu solubil în grăsimi și un înveliș solubil în apă. Cu ajutorul tehnologiei micelare inovatoare, bacteriile din spațiile greu accesibile ale cavității bucale sunt atrase ca un magnet și captate de micelele mici și flexibile, fiind evacuate ulterior.

  Proprietăți:
  – acțiune antibacteriană;
  – efect delicat de albire;
  – protecție împotriva decolorării dentare;
  – respirație proaspătă;
  Complexul antibacterian activ previne formarea plăcii bacteriene și combate astfel formarea cariilor. Produsul are efect pe termen îndelungat acționând delicat asupra smalțului și a gingiilor. Pentru o dantură puternică de un alb natural.

  Mod de utilizare:
  Se clătește gura cu 15 ml (aprox. ½ din capac) timp de 30 de secunde. După folosire nu este necesară clătirea cavității bucale cu apă potabilă. Nu se ingerează. În cazul dinților foarte sensibili, produsul se poate utiliza de mai multe ori pe zi. Aroma de fresh mint. Destinat exclusiv adulților.

  Prezentare:
  500 ml

 • Apa de gura micelara Whitening, 500ml, Lacalut Apa de gura

  Apa de gura micelara Whitening, 500ml, Lacalut

  Apa de gura micelara cu actiune antibacteriana. 

 • Periuța de dinți Medium Duo Clean Lacalut, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Periuța de dinți Medium Duo Clean Lacalut, Theiss Naturwaren

  Mod de utilizare: Se aplică pasta de dinți pe periuță, se umezește, apoi se curăță dinții și cavitatea bucală. Prezentare: 1 bucata Diverse culori

 • Pasta de dinti Aktiv, 75ml, Lacalut Frumusete si ingrijire

  Pasta de dinti Aktiv, 75ml, Lacalut

  Lacalut Aktiv pasta de dinti medicinala ajuta la combaterea tartrului si a sangerarii gingivale si asigura o igiena zilnica corespunzatoare.

 • Pastă de dinți Lacalut protecție anticarie, 75 ml, Theiss Naturwaren Frumusete si ingrijire

  Pastă de dinți Lacalut protecție anticarie, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Pasta de dinti Lacalut protectie anticarie, 75 ml, Theiss Naturwaren

  Sistemului special Lacalut Duo-Fluor se distribuie rapid în cavitatea bucală și transportă fluorul acolo unde este necesar, protejând împotriva formării cariilor.

  Ingrediente:
  Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch, Hydrolysate, Xylitol, Sodium Lauryl Sulfate, Aromă, Hydroxyapatite, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Decyl Glucoside, Zinc Gluconate, Olaflur, Menthol, Sodium Fluoride, Glycerin, Sodium Saccharin, Sodium Hyaluronate, Sempervivum Tectorum Extract, Limonene.

  Mod de utilizare:
  De cel puțin două ori pe zi, de preferință după fiecare masă, pentru protecție împotriva cariilor. Destinat exclusiv adulților.

  Prezentare:
  75 ml

 • LACALUT Pastă de dinți Mulți-Effect Deep-Cleaning, 75 ml Frumusete si ingrijire

  LACALUT Pastă de dinți Mulți-Effect Deep-Cleaning, 75 ml

  • Curățare în profunzime
  • Protecție împotriva cariilor
  • Respirație proaspătă
  • Gingii sănătoase

  Pasta de dinti profesională Lacalut pentru gingii sănătoase,cu tehnologie micelară oferă o curăţare intensivă chiar și în spaţiile interdentare greu accesibile datorită efectului „foam booster“ pentru o protecţie completă a dinţilor.Tehnologia micelară inovatoare asigură îndepărtarea mai eficientă a plăcii bacteriene iar substanţele active de curăţare slăbesc placa bacteriană și apoi o elimină. Instrucțiuni de utilizare: periați-vă dinții dimineața și seara cu cantitate de pastă de dinți de mărimea unui bob de mazăre. Destinat exclusiv adulțior. Pentru utilizare zilnică. Ingrediente: Ingrediente: Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Lauryl Sulfate, Poloxamer 188, Hydroxyapatite, Cellulose Gum, Sodium Myristyl Sulfate, Pentasodium Triphosphate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Aroma, Aluminum Lactate, Citric Acid, Calcium Lactate, Menthol, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Cetyl Sulfate, Zinc Chloride, Limonene. Conţine: Fluorură de sodiu (1176 ppm fluor).fluorură de sodiu (1176 ppm fluor)

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa consultaclick.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.